Szerintem meg azért lenne mire kritizálni... Azzal a képpel nem a ferdeség az egyetlen hiba, csak ki kéne nyitni a szemed és nézni. A szokásos kapjuk le szemből és oldalról csak annyit, hogy azt is el lehet szúrni, és ezt a beállítást is. Mindkettőre láttunk példát. De tudod csak tovább kéne böngészni azon a portálon. Amúgy ha másnem nehogy már 5 hozzászólással oszd az észt, hogy ne OFF-oljak itt kicsirigó.
Attólmég h téged kiosztottak, nem kéne másokat is osztadod azok a linkelt képek után meg főleg nem! A kép ami ferde, de nekem nagyon bejön PONT AZÉRT, mert nem egy átlagos kapjukleszembőlvagy oldalról és egyből mást hoz le a témáról. Nálam h dönt a kanyarba ami így nem igaz, mert sik a terep. Szóval szerintem elég ha leírod h nem tetszik és kész, de tudod mit ne ird le ezt sem mert nincs mire kritizálnod, szerintem.
És légyszíves ne OFF-old szét a topicot, nekünk lett a kép berakva nem a 10pontosba!
Nem vagyok én elszállva magamtól. Nem kérdezték meg, hogy miért szerinted mi nem jó a képen. Ha ezt megteszik én leírom, hogy szerintem mi nem jó, az onnantól nem fikázás hanem vélemény. Az is számít. Ha a lelkesedés számítana ma lehet, hogy a Munkácsy képek helyett valami ovis rajz van a képtárakban, muzeumokban...