Skoliági, A patentolásnál az egyik titok, hogy jó erősen kell ráütni kalapáccsal és közben ne mozduljanak el az alkatrészek. Elvileg a patent mindkét oldala bepattan a műanyag kütyübe, de ha nem, akkor elmozdulhat. A másik, hogy az anyag alatt legyen közbélés, különben a patent mellett körben könnyen elpattan a szál és kilyukad az anyag. :( Én már többször jártam így. Most egy darab kemény dossziéfóliából is tettem alá egy pici darabot, de ez egy tűtartó volt, az elbírja.
Nagyon édes! Tetszik a feje, teste, karja (semmi foltot nem látok), de a lába nekem egy kicsit vékonyka (én meg ilyen voltam/vagyok:-) Jó a kar felerősítése!
Réka, Skippo, tallina - édesek a minibabák! Ezek is szokatlanok, ezért kedvelem őket - többek között. Meg, mert értékelem a technikai nehézségeket, amik között készültek.
A depiseket, horrorisztikusakat nem kedvelem, inkább a bumfordin bájosakat, a direkt primitiven elnagyoltakat, a jópofa ötleteseket, a nem szabályosakat, az asszimetrikusakat - szóval a bájostól eltérőket:-)
De a bájosak is bejönnek, szóval, eléggé kiismerhetetlen vagyok még magamnak is:-))))
LBZS, katafolt, Skippo, köszönöm a patentozással kapcsolatban feltett képeket!
A videó és körülötte a többi segített a legjobban.
Amikor az enyémet próbáltam, elhasználtam a felét a mellékelt cuccoknak, mire egyet úgy-ahogy sikerült beütnöm. Szerintem az előzetes lyukcsinálás hiányzott (meg a kalapácsos ráverés):-)
Lehet, hogy lüke, de szépséges a babája : ) Kis piroska, imádnivaló az Ó lábával (én is ilyen voltam:) Tetszik, hogy ennek nagyobb szemecskét varrtál. Nagyon kedves, és szeretnivaló.
Köszi a patentos képeket, de pont ilyen van nekem is és ezt hát...fogjuk rá, hogy tudom használni. Van amelyik tök erősen sikerül, de volt amelyik rögtön ki is esett:-)
Kééész van végre a nagy babócám (a foltos)!!! Katafolt, emlékszel, hogy valamikor réges régen, mutattál egy sárga csíkos babát? Na, akkor mondtam, hogy nekem meg piros ilyen csíkos babám készül.. ez az. ÉS ennyi ideje. A harmadik nevem Luca. Vagy a babának (egyébként Panni). Vagy mindkettő.
Végül az eredeti folt halványult, a többit (ázásfoltok) sikerült eltüntetnem egységes bevizezéssel.
egyszer láttam lánchidi kézmüvesvásárban ilyen apró horgolást rögtön a jégvirágot láttam benne.. egyet vettem és kettövel megbirkoztam.. hát sirtam a boldogságtól örömömöben és azonnal ráapplikáltam a frissen varrt polár kapucnisomra öket, és snow dance feliratot gyártottam hozzá....ma már alig viselem, de nem tudok megválni töle annyira imádom. és ugy érzem nem tudnám mégegyszer összehozni, lebontani nem lehet sérülésmentesen a kapucnisról - atombiztosra varrtam..
édesek ezek a picike tüpárnák vagy babajáték bababutor diszpárnák...
szerettem a pw-t is kiprobálni anno de nem volt türelmem egy egész nagy méretet összehozni, pláne nem szerettem nagy anyagot azért,hogy ujra összevarrjam szétvagdalni,de hulladékokból kielégithettem a pw irányában a vágyaimat ezért ici pici méretekben játékbaba párnákat és babatakarókat gyártottam belöle..épp a minap rendezgettem a játékos szekrényt és van ami még mindig meg van.14éve varrtam, és hamar süllyesztöbe kerül,mert annyira nem nyomultak a lányok babázásban..de azokat nem tudom átmenteni tüpárnának..
uhh lányok)) direkt azért dobtatok fel ennyi apróságot ,hogy meg legyen a mai napi élvezkedésem.. hát beájulok a sok kicsiségtöl...
mindenkinek csók a homlokára...
gyurok még kicsit-kellö motiváció volt..))))))
kaptam a barátnömtöl kicsi macit két hete annak hatására készült az én friss szemüveges brumim -az amit kaptam állva és az álló füleivel együtt 9cm.. alaposan megtanulmányozom hogy sikerüljön nekem is megteremteni végre egy 10centi alatti méretet is.
aztán majd szeptemberben megirhatom az elsö fogalmazást legszebb nyári élményemröl varráskörkérdésben ha létrehozom...
Camea különleges a kántris nyúlcsalád. Nekem kántris. :)
Aledi! Aranyos a tiéd is. :)
Most épp lomolok. Egyszerűen úgy felszaporodott már megint, hogy nem jutok el a varrógépig se. Muszáj kiásnom! :) Úgyhogy előbb a pakolás... Pedig nagyon akarok már én is valamit csinálni! :)
Szívem mélyén reméltem, hogy a patentos kérdés megoldódik... :) De látva, hogy nem, leküzdöttem a lustaságom, s lefotóztam az én patentosom dobozát. Sajnos saját tapasztalattal még nem szolgálhatok - hisz látható - hogy érintetlen a doboz, azaz még nem próbáltam, így elmondani sem tom. Remélem látszik a lényeg, mert nem túl jó minőségű fotó, telefonos. De nincs más amivel lecsinálhatnám. :(
Nem is ezek a nyuszik jók, hanem az enyémek...:-))) Mert azok is hárman vannak, viszont mocorognak, rózsaszínek és ma születtek:-)))) Egyébként Camea-é is szerintem nagyon aranyos...én nem tudok ilyet "rittyenteni":-)
Nekem nagyon tetszenek a nyuszkók, Camea családja is nagyon édes - jó ez a test meg a gombos díszítés, Aledi nyuszijai meg a szokásos nagyon bájosak!:-))) Még a végén rávesztek a nyuszivarrásra...:-)))))))))
De még ellenállok, ma inkább szitává böködtem az ujjaimat, de befejeztem Minidollt!:-)))
Nem telefonreklám, csak összehasonlításképpen.... a babszi 14 cm, hajastul, kalapostul.:-))))
Camea! Sztem elképesztően jó a nyuszkó család! Nekem nagyon tetszik!
--- Ha megérkezik a csomag, kérlek, megtennéd, hogy készítesz pucérkáról képet, mert én azt teljesen elfelejtettem.... :/ És ha megérkezett, akkor 2-3 nap múlva a következő is megy!
Szerintem ezt direkt kérte valaki.És rengeteg humoros részlet van benne,a fog- gombok,meg egyéb...és tényleg nem gyereknek készült.A haja a legjobb,igaza van Julcsinak.
Ezen az oldalon baloldalt letölthető használati utasításokvannak,igaz,franciául.Én sajnos nem tudom megnézni,nem nyitja meg a gépem,de ez a mi hibánk,be kellene vmit állítani...
Jesszus! A színes figurái tetszenek, azokban van jókedv, és humor. De az a doki. Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy jó-jó, de ezt ki veszi meg, és mi célból. Ez nem játék persze, de egy felnőtt is mit csinál vele, dísznek is ijesztő.
Stigi,akkor neked bejönnének egy ismerős lány babái.Meg kell adni,többnyire elég depisek,bár tud igazi szép babát is varrni,ha akar.Hanem ez a vérbeborult szemű fogdoki,ez haláli !