Annyira azért nem. Apám Práhában japcsik között, úgy néztem ki a d80-nal mint valami háború elötti technikát használnék. hitelkártya méretű "fotómasinák" hada volt ott :(((
A múlkor kérdeztem, hogy igaz-e az info, miszerint valakit Pécsen megszabadítottak a D200 és egyéb felszerelésétől.... Tegnap esti hivatalos info: sajnos igaz. A Király utcában egy X helyen ismerősőnek átadta megőrzésre a táskáját, benne D200 + egyebek. Két nap múlva ment érte, és a milla értékű cucc, huss elrepült :(
Más: tegnap a Király utcában egy nem amatőr úriembert láttam. D200, rajra SB800, oldalán hatlamas táska, tele minden földi jóval :) A mellettünk ülő asztalnál középkorú túrista : "na ez se normális, vakuzni ilyen szép napsütésben ..." Ő értett hozzá, volt nála 10 megapixeles levélnehezék :D
Nincs érdekeltségem az összeg elköltésében, de szvsz ahogy belső embertől (vállakozó) az infót halottam, sajna ez nem az egész belváros felújítási összege....
A körbástya mellett van egy új "mediterrán" kert. annak a bejáratánál volt kifüggesztve a költségvetés. Ott szerepelt pl másfélmilliárd, csak érdekes elosztásban :)
Ezt a képet biztosan nem te készítetted :) hacsak TE nem ÉN vagyok :D
Tegnap jártunk lent (még belépőt is vettünk, hogy támogassuk az intézményt), és lőttünk kb 30-40 képet. Szvsz túl sok látnivaló nincs. Az, hogy képeink esetleg hasonlítanak, nem a véletlen műve, igazan jó beállításból nincs sok :( . Ez Sigma 10-20-al lőve 10 millin. De benne van az exifben :)