A dupla búra azt jelenti, hogy van a sárga búra, és azon belül van még egy átlátszó feléig beérő prizma!
Amugy az én villteszem nek vannak hibái(sajna) érintkezési hiba lehet mert kapja az áramot és forog a tükör benne csak a z égő nem világít és új égő van benne. No de majd ha lesz némi szabadidőm szétműtöm ujra.:-)))
Ezen a tűzoltósági FAUN darun a mai napig Villtesz sárga villogók vannak, a sárga villogója elvileg akkor üzemel rajta, ha nem riasztás miatt vonul, tehát elég sokat.
Tudnátok ajánlani új sárga villogót kistraktorra? (számlával kell vennem, így sajnos használtat nem vehetek)
Én is villogó mániás vagyok :-), van is itthon pár darab, de most a céghez kellene venni, ahol dolgozom, két kistraktorra kellene, vetettek velem két ruppotlan 2500.-Forintosat autósboltban, amik aztán pikk-pakk meg is adták megukat, előtte hiába győzködtem őket, hogy minőségit kell venni, de most hogy ezek behaltak, elvileg szabad az út, hogy rendeljek két minőségit, persze szigorúan a lehető legkisebb költségvetéssel :.-(
Esetleg tudtok olyan boltot, ahol Villtesz-t (1.119 ), vagy ELEKTRIS-t még lehet kapni számlával?
(van nekem egy gyakorltailag új Villteszem itthon, de a sajátomat nem szeretném a céghez bevinni, már így is elég sok saját holmim van a cégnél)
Ezt a vaterás Villteszt már én is láttam, nagyon gány... alufólia a foncsor, nincs felfogató csavar, az izzófoglalat meg egy FER villogóból való. A búra tetejét is valószínűleg a H3-as izzó olvasztotta meg.
A forgótükör is igénytelenül van megcsinálva, pedig szépen le lehet foncsoroztatni kb. 2eFt-ért. Az izzó foglalat sem eredeti, hiányzik az alsó felfogató csavar, stb...
Amúgy ha már alacsony talpas Villtesz. Alakulnak az enyémek is. Egy réteg festve. Ezt visszacsiszolom még és újrafújom. Alig tér el az eredetitől.. pedig boltba vettem készen a festéket, nem kevertettem. A második fújás, eü. okok miatt most eltolódik :)
Sziasztok! Bár nem szoci, de szeretném eladni ezt a két pár villogót. Kiegészítő villogóban az egyik villanócső hibás!( dupla villanású xenon) Amúgy tökéletesen működik mind!!! Le106 20.000 Ft a pár, a kieg. villogó 30.000 Ft (németországból csak a vezérlő 125-130€)
Kis helyzetjelentés: Maratásra került a Villtesz talp (meg az Lp felfogatói is, a fényhíd csak csiszolva lett) Utána megcsiszoltam most gitteltem. Délután csiszolás aztán a napokba festés! :)