"A Zalaiaktól elnézést szeretnék kérni. A sokszoros huzavona a dvd-vel tényleg sajnálatos, s ez az én hibám, hiszen mint az oldalra, erre sem volt időm, nem tudtam megkaparintatni és feltölteni nektek. Remélem azóta már van van valami más infotok, hogy hogy juthattok hozzá. Sajnálom még1x a kellemetlenséget... "
Igen, bulizni fog csapatunk a meccs utan (en talan nem tudok), de ha jobban megnezitek arrol van szo, hogy mindenkepp buli lesz.
Ha nyerunk, akkor azert (oromunkben), ha nem, akkor pedig azert (bufelejtes keppen) :)
Egyebkent is... azok utan, hogy mennyire drukkoltunk paran a Wolves2 ellen, nem erdemeljuk azt, hogy barmilyen negativ hangvetelu dolog felmeruljon csapataink kozott! :)
jo ok persze ezt megértem és teljesen elis fogadom h, nelegyen civakodás nem is amiatt irtam csak az a baj h, mostanában mindenki mindig félreért mindenben. szal nem akartalak titeket bántani ezzel!
A heten megprobalok konzultalni Gretsi tanarurral az angol kifejezesek magyarositasaval kapcsolatban :-). A szemelyes velemenyem szerint a Predatorok sem helytelen sot barmilyen egyeb magyarositast sem banok csak beszeljenek a csapatrol es jelenjen meg minnel tobb mediaban olyan formaban, hogy egyertelmuen tudjak hogy rolunk van szo. ;-))))))
Nem akarok más csapat fórumába belepofázni, de a mi legfrissebb infónk nov. 27. Szerintem egyeztessetek a vezetőséggel, nehogy emiatt gáz legyen akár nektek, akár a szurkolóknak.
Woobel! Az biztos, hogy buli lesz a meccs után, de ebből ne arra következtess, hogy előre iszunk a medve bőrére! ;) Természetesen mindkét csapat győzni akar, és bízunk benne, hogy ennek eredményeképp egy nagyon szép meccset láthatnak a szurkolók is.
Nah szal a hely az a népliget építők stadion (Wolves)
Ajánlom a Black Knights oldalát figyelmetekbe ugyanis elég sokat irnak arról h, miket fognak majd partizni miután vége az ellenünk lejátszott mecsüknek!
Az az igazság,hogy még mi sem tudjuk pontosan...(én legalábbis nem :) ) Hallottam már 20.-át,27.-ét is,meg hogy Pesten lesz,de lehet hogy a Mocsárban. Én is kíváncsian várom mi lesz!!
Sziasztok! Most hogy korábbi időpontban és más helyszínen lesz a döntő 19-én, játszotok a Lovagokkal? Ha igen, hol és mikor lesz a kickoff? Kösz az infót!
Sajnos van egy rosszhírm (legalábbis nekem biztosan az).Sajnos már az utóbbi 3 edzést is kénytelen voltam kihagyni,de úgy néz ki, hogy egy darabig még mindig nem leszek.A térdem felmondta a szolgálatot.Egy régi sportsérülés újra előjött.Van olyan, hogy nem tudok ráállni a lábamra.Azt,hogy pontosan mi a baja nem tudom,de piszkosul fáj.Remélem minél elöbb rendebejövök és mehetek edzésre.Addig is GO PREDATORS!!!!!!
Szva ragadozók! Láttam a jókivánságot a mi forumonkon, szal gondoltam h én is irok neketek vmit. Legutóbb egymás ellen játszottunk, most megb mindketten vmilyen lovagok ellen. Sok szerencsét, a Black knights ellen! Zúzzátok le őket! Nagyon remélem h meglesz az első győzelmetek! GO PREDATORS!!!!!! GO WOLVES2!!!!!!!!!!!!!
Nah nagyon helyes h, nézett volna ki h, ha meg oda is elmegy oszt nem tudsz haza jönni! Nekem meg szünetem van szal jövö héten szerdán is tudok menni edzésre hála az égnek!
Nah de nem érek rá mert kicsit meg kell bütykölnöm a simsont és utána megyek hangoskodni me kineveztek kisdobosnak és innomkell a fenébe :P
Jó utat haza fele ha addig nem irnék de ugyis fogok! :P