Udv!
Mivel a kepeket valamiert nem sikerul belinkelnem, igy linket adok. Van update az 1/144-es hornetembol:
http://www.aircraftresourcecenter.com/forums/index.php?act=ST&f=14&t=30427&s=86b11d7cea1d6d006d1d6ddc3d3dfe53
Udv, neu
Eladó egy 1:35 Dragon Tauchpanzer IIIH makett (termékkód: 9033), természetesen összerakatlanul. Ez a típus a németek kétéltű tankja volt. Igazi ritkaság, évek óta nem gyártják, még külföldről sem lehet beszerezni. A kit egyébként igen jó minőségű, de fröccsöntött szemenkénti lánctalapat tartalmaz.
Van valakinek fotója a replika R-11-ről (Cimbora, Budaörsön)? Főleg a kabin, futómű és a törzs alja érdekelne. Makettezéshez kellene.
Ha valaki tudna segíteni: fodor_csaba@freemail.hu
Üdv:
Meg tudná mondani valaki,hol van a legnagyobb kamionmakett-választék?Gondolom Pesten.Nem európai fajták érdekelnének,hanem hetvenes évekbeli csőrösek,és bulldogfülkések.
Eladó egy 1:35 Zvezda Panzer IB (természetesen összerakatlan), a hozzá való szemenkénti lánctalppal. (Lehet, hogy valaki rá fog ismerni...) :-)
Eladó több példányban a Verlinden Productions Warmachines sorozatának 16. része, German Infantry in WWII címmel. Tele gyönyörű színes képpel terepszínű német egyenruhákról, kézifegyverekről (ritkaságokról is), harcjárművekről. Figurázóknak, de még harckocsisoknak is elengedhetetlen!
Eladó továbbá a Náci Jelképek c. könyv is, szintén több példányban. Német kitüntetésekről, egyenruhákról, rangjelzésekről szól, kiváló minőségű színes képekkel illusztrált.
Helló G-Cart!
Kösz a linkeket, már megtaláltam őket. Azt hiszem már minden témába vágó képem, rajzom megvan. Azonban valamelyik oldalon láttam egy, a típussal foglalkozó cseh nyelvű kiadvány borítóját, ez volt a címe: "Samolot Myliwski Jak-23" 1986-os kiadású. Tudsz erről valamit? Talán ebben lennének részletesebb fotók.
Köszi még egyszer a segítséget!
kegabi
Szerintem ha igazan profira akarod, szepen kijavitod hogy sikban legyen, eltunteted a tobbi illesztest is, aztan az egeszet atfujod ALCLAD-dal, vagy mas polirozhato jominosegu cuccal, es felpolirozod. Az ALCLAD-nak van kromja. A problema az, hogy magyarorszagon nem kaphato.
Udv, neu
Macerás ügy, mert az futtatott, festékkel olyat gyakorlatilag nem lehet csinálni.
Nekem van egy trükköm, de az vagy működik néha, vagy nem.
A Humbrol 11-ese, az azüst egy különös anyag. Ha frissen bontod a festéket, akkor a tetején összegyűlik a legfínomabb pigment és vékony ecsettel festve, vagy inkább egy pöttyöt felszedve és odapöttyintve a krómozáshoz hasonló minőségű textúrát ad. Szinte tükörszerű az eredmény.
Igazándiból nem tudtam rájönni, hogy pontosan milyen körülmények közt működik, de friss festékkel szokott menni. Azt is célszerűen felrázva, majd pihenni hagyva, hogy felússzon a finom pigment.