Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

chickey_mickey Creative Commons License 2004.01.30 0 0 6162
Szia Paff!

A regisztrációs adó valóban feb 01-től lesz érvényben és új autóra is vonatkozik, de azt nem értem hogy miért állna érdekében a rönyó.hu nak a szállítások késleltetése Ha van ötlet kíváncsi lennék rá

Ajándék: MINDENKÉPP MEG KELL PRÓBÁLNI!!!
Vesztenivalód nincs, ha hozzádvágnak egy ajándékot csak jól jársz:))

Előzmény: Paff24 (6160)
ylahim Creative Commons License 2004.01.30 0 0 6161
Először is üdv mindenkinek. Két hete tartozunk a Thaliások közé és akitől vettük az autót (1.5 dCi 2002. szeptemberi) csupa jót mesélt Rólatok. De nem is szaporítom tovább a szót. Az a gondom, hogy a jobb oldali légzsák ki-be kapcsolóját hiába állítom akár ON akár OFF állásba, a műszerfalon mindig az AIRBAG OFF felirat jelenik meg. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm.
Paff24 Creative Commons License 2004.01.30 0 0 6160
A lényeg lemaradt. Ennek ismeretében szerintetek kérhetek már valamit t?lük?
Paff24 Creative Commons License 2004.01.30 0 0 6159
Szia chickey_mickey!

Nekünk azt mondták, hogy azért késik az autó, mert a Renault Hungária jan 26. és febr 1. között nem szállít a bevezetésre kerül? regisztrációs adó miatt.

Ti hallottatok már ilyenr?l, vagy csak nekem tudták bebeszélni?

Üdv, Paff

Előzmény: chickey_mickey (6158)
chickey_mickey Creative Commons License 2004.01.30 0 0 6158
Hi Paff24!

Ha az vígasztal az én Thalicskám 2 hetet csúszott,
és emiatt egy nappal később tudtunk elindulni nyaralni.
Az ajándékra a kereskedő azt mondta hogy csak akkor szoktak adni ha az ő hibájukból késik az ótó

A mi esetünkben a törököknél a szabadságok miatt történt , ezért nekünk nem jár semmi! (csak a szánk)

"Különbenis csak 1/2 napot vesztünk a nyaralásból mert délutánra már ott lehetünk ha felcuccolva vesszük át az autót, átpakolás az újba és már mehetünk is."

Erre már nem szóltam semmit nem akartam c...ánykodni, vigyék a szőnyegüket ahova akarják.

Előzmény: Paff24 (6149)
pferco Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6157
Citi Bank :)))

ja és nekem muxik a cég elég jól:) én weben szoktam ezeket művelni, így csak én ba**hatom el.

ferco

Előzmény: zsuga666 (6141)
pferco Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6156
hát nekem a kazi adapter nagyon szar. én egyébként úgy tudtam, hogy a kazik szarabb minőségben szólnak mint a fm rádiók. az az átviteli tartomány amit írtál az mire vonatkozik? az fm-re mint átviteli módra, vagy egy bizonyos adapterre. lehet, hogy egyes adapterek különbözőek minőségben? nekem a duett nevű cég 12 bruttóért ajánlja.
várom véleményedet.

ferco

Előzmény: rema.com (6138)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6155
nekem ugyanez az olasz gyártmány van és még nem lazult meg. a korom most már nem a lökhárítón, hanem a krómcső peremén helyezkedik el, amit könnyen le lehet robbantani a bogároldóval :)
Előzmény: FIFTY (6154)
FIFTY Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6154
HI!

Alighanem azt láttad, amit én megvettem.
Ami a csavart illeti: ezt "oldhatatlanná" tenni nem lenne gond; de nem hiszem hogy nagy üzlet lenne egy 3000 Ft-s retkes vasdarabért behasalni a kocsi alá.
Én inkább attól tartok, hogy egy idő után meglazul, és "hangoskodni" (ciripelni) fog a nem tökéletes kontakt miatt.

Előzmény: ÖregMackó (6148)
Alexfux Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6153
Én is ezt a kártyát használom, de figyelek a visszafizetési határidőre és ettől ingyé van. Csak az az éves tagdíj ne lenne...
Előzmény: diesel_uberalles (6144)
Paff24 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6152
Természetesen nem február 26. hanem január 26.
nagya2 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6151
Szasz ÖregMackó!!!
Nekem csak egy hosszabbító van rajta, de kiválóan szuperál, már nem kormos az alja, mivel a cső túl ér a karosszérián kb1 centit.(olasz Design, a krómozás már szépen rozsdál, talán ezért nem kell senkinek)
A Thalálkán nem tudok ott lenni testileg, de lelkileg veletek vagyok.
Üdv Nagya
Előzmény: ÖregMackó (6148)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6150
Figyelem!

Szóltak, hogy a címemről vírusos levél ment ki. Aki tőlem kap levelet figyeljen arra, hogy nem küldök csatolt file-t!

(paradoxx@paradoxx.hu, 5300188@777westel.hu)

Paff24 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6149
Sziasztok!

Kösz az észrevételeket, a szerz?dést már "néhányszor" elolvastam, abban február 26. van megadva az átadás várható dátumának. Az pedig már elmúlt. A késés miatti ajándékokat azért kérdeztem meg, mert elolvastam az egész fórumot és találtam egy-két hozzászólást amelyben írtak késés miatt kiharcolt ajándékokról és kíváncsi voltam a tapasztalataitokra. De úgy látszik a fórumba írók közül csak engem szivatnak. :((

Üdv, Paff

ÖregMackó Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6148
Sziasztok!

A Homashitánál a Budapesti Andor utcánál láttam olasz, pont méretes hajlított krómozott kipufogó véget 2990 Ft-ért. Nem vettem, mert a csavar oldásával rettentő egyszerű levenni (mint mindegyiket) és ez eltántorított. Pedig nekem is kormoz rendesen.

virgoncz023 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6147
Pont ezt akartam mondani! :-)
A szerződésben benne van egy dátum (nekem spec. febr.6.). Ettől szériaautók esetén 3 héttel(!) eltérhetnek jogkövetkezmények nélkül, tehát ha nekem febr. végén hozzák a Thaligát, egy szavam nem lehet! :-( Mindenesetre én már felkészültem lelkileg, hogy lehűtenek jövő héten... :-(((
Előzmény: GrandS (6146)
GrandS Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6146
Paff!

Olvasd el a szerződésedet, benne van a max. szállítási határidő, ami a szóbeli igéretnél 3-4 héttel hosszabb, reklamációnak helye nincs!

vizs Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6145
Paff!
Én megemlíteném a Polgári Törvénykönyvnek a kötelezett késedelmére vonatkozó szabályait:
298. § A kötelezett késedelembe esik,
a) ha a szerződésben megállapított vagy a szolgáltatás rendeltetéséből kétségtelenül megállapítható teljesítési idő eredménytelenül eltelt.

299. § (1) A kötelezett köteles megtéríteni a jogosultnak a késedelemből eredő kárát, kivéve ha bizonyítja, hogy a késedelem elhárítása érdekében úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható.

Előzmény: Paff24 (6133)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6144
Szia Zsuga!

Várom szeretettel :)) Ez a mindenki apukája beszólás tetszik, azt hiszem kinyomtatom és kiteszem a falra :DDD

Az összeg ma érkezett meg. Citibank rulez. Én a 40%-os THM-et imádom a legjobban bennük :))
(Westel-VISA kártya :))

Előzmény: zsuga666 (6141)
Apooca Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6143
Hi!
Volt szerencsém a használtautókkal régebben foglalkozó barátommal beszélgetni az autóbeszámításról, lesz egy kis időm megosztom veletek. A lényeg, hogy bármivel jobban jársz, mintha beszámíttatod...
Előzmény: diesel_uberalles (6136)
topo Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6142

Ha megnézed a rendelési papírt,azon nem szerepel,hogy ha a kereskedő késve szállít,akkor bármiféle kötelezettsége lenne.Megpróbálhatod,de csak a kereskedő hajlandóságán múlik minden."Természetesen" ha te késel a fizetéssel az rögzítve van milyen szankciók érnek.Ki van ez találva. :((
zsuga666 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 6141

Hali Über !
Szeretném felhasználni a lehetőséget és reklámot csinálni a City Bank-nak. Hallgatva az idők szavára, elküldtem(tük) a tagdíjat a mindenki apukája (TE) által megadott számlaszámra. Átutalással. Na két nappal ezelőtt végre bevallotta a City, hogy el..szták az utalást. Mindezt kb 5 reklamálás után. Most ismét felvették a +rendelést. Mocskosul kíváncsi vagyok, vajh mikor is ér hozzádhoz, miután a lé 1 hónapja (kb) úton van. :-))))))))))
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6140
Sziasztok!

A weblapra kikerült a thalálka pontos menetrendje.

Akik Budapesten gyülekeznének, kérem feleljenek az alábbi két kérdésre:
- mekkora lázadást vált ki, hogy én az M5-ösön gondoltam áthaladni a költségek ellenére?
- találkozási helynek megfelel-e a Lurdy házzal szemben lévő ÖMV kút?
(Emlékeim szerint ez a Könyves Kálmán kőrút és a Mester utca kereszteződésénél van. Ha hülyeséget mondtam, nézzétek el. Köszönöm! :)

Aki bajban lenne az útvonaltervvel, annak bátran ajánlom az utak.hu oldalt, vagy a viaMichelin-t.

(kétszer kell beírni, mert teljesen hülye vagyok így estefelé... hát még nappal! :)))

diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6139
Sziasztok!

A weblapra kikerült a utak.hu oldalt, vagy a viaMichelin-t.

rema.com Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6138
Sziasztok!

Az FM adapter max frekvenciaátvitele 15 kHz.Az adapterkazié valamivel több és olcsóbb is.Saját tapasztalat:a kazi jobban szól mint a rádió,pedig a rádiók is cd-ről,vagy mp3-ban nyomják a zenét.
És ha valaki kételkedne a szavamban:híradásipari technikus vagyok:)
Üdv:rema.com

Előzmény: pferco (6137)
pferco Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6137
na, egy jó (?) hír, a duett kftnek mailoztam és azt írták, hogy a problémámon egy FM adapter tudna segíteni, az sokkal jobban viszi át a hangot mint a kaziadapter. 12rugó:(((
meg fogom nézni, ha tényleg jó, ennyi belefér (de max ennyi) a munkadíj helyett én akarom beszerelni:)

majd beszámolok.

ferco

Előzmény: diesel_uberalles (6126)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6136
Szia!

Szerintem ennyi késésértez belefér, kérdés, hogy a kereskedő hogy gondolja...

Ma kint jártam Gödöllőn a Békésinél. Lőttem egy dísztárcsát és egy nyakpántot együtt 3900 ft-ért. A hozzáállás pozitív volt megint: holnapra lett volna csak olyan dísztárcsa, amilyen nekem kell. Mondtam, hogy gazdaságilag nem lenne előnyös... Erre lekapta az egyik szalonautóról a dísztárcsát és azt adta oda :) (Holnap reggel úgyis ott lesz a másik :)
De volt sajnos negatívum is:
- Megtudtam, hogy a horpadt motorháztetőt mindenképpen fényezni is kell majd. 30 rugó. Csuklottam egyet.
- Nem szabadott volna megkérdeznem, de én állat megtettem: mennyit ér most Dénes?
Jött is a válasz: 1,99M (45e km, 2002.10., dCi Alizé). Na itt már kezdtem tárcsázni a 104-et... Azzal tisztában voltam, hogy az évi 39e km-es futásteljesítmény nem fog sok jót jelenteni, de hogy ennyire... Győzzem rendbeszedni szegényt a Thalálkára, nagyon cégautó állapotban van szegény megint :(

Laja73 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6135
Hohó, egy Thalia Compact:)
Előzmény: lemongrass (6131)
FIFTY Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6134
HI!

Ez csak akkor derülne ki igazán; ha egyszer rákényszerülnénk a Assistance+ használatára. Én nem bánnám, ha sose tudnám meg ér-e valamit, vagy se!
MÁS

Olajos lévén régóta böki a csőröm az egyenes kipufogóvég; és a kaszni aljára ..ott korom. Most egy egri kereskedő révén potom 3000 pénzért sikerült szereznem egy alsó nyílású kipufogóvéget. A tapasztalásokról majd beszámolok. Ha valaki kíváncsi rá, itt megnézheti:

www.lampa.it/eng/Prodotti_scheda.asp?P=6013.0

Előzmény: Ádám77 (6127)
Paff24 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 6133
Sziasztok!!

Eredetileg három napja (jan 26.) kellett volna megérkeznie az autómnak (Thalia Prima) a márkakereskedésbe, de a tegnap már február 9-et mondtak. Azt szeretném megkérdezni t?letek, hogy ilyen nagy késés (2 hét) esetén kb. milyen összegben lehet a kereskedést?l ajándékot kérni?

Én téligumi+sárfogó+teletankra gondoltam.

Üdv:Paff

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!