Igazából nem jelent semmit, én rajzoltam magamnak, gondoltam, ha majd egyszer híres leszek, biztos találgatni fogják az emberek, hogy mi is lehet az... :-)
TrippreX: azt hiszem a Kazaa-val az egész albumot le lehet tölteni, de ízelítőnek az oldalon (www.superbutt.net) is fent van 3 szám.
A Pardonban este pedig (magunkhoz képest legalábbis) extra hosszú koncert, Borsó kedvéért még a Kneeling In The Corner-t is elővesszük. Legközelebb ezután Pesten már csak októberben leszünk (Okt/11, Kultiplex).
Bevallom eddig ki nem állhattam a superbutt zenekart de ez a Pioneer c.szám betalált nálam...az egész album ilyen korrekt?mert ha igen asszem az utálat rajongásba fog átcsapni..:)Ja és a hangzás fasza!!!
Ja, a holnapi buliról még alig esett szó! Én nyár eleje óta várom,tavaly isteni volt a ZP-s buli.
Igaz most éppen begyulladt az ínyem, és úgy nézek ki mint egy hörcsög, szóval jó időpontra sikerült időzíteni... na mindegy,jöjjön mindenki holnap!!
Az utolsó nap legjobbja egyértelműen a Luca Brasi volt, jót tánciztam rá!:-))Második helyre tenném a Fish!-t(ez volt eddig a legjobb Fish! amin voltam), utána jöhet a Blind Myself...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nem a Wan2 állja,hanem a diaksziget.com egész héten lesz a sör osztás,csak más helyszíneken.
Egyébként is, Superbutt alatt senki ne az ingyen sörre várjon!
hát ez se nekem való verseny... nem mintha hétfőig járnék a szigetfelé:) Wan2 nek enyi pénze van? Akkor mégsem lehet az az ujság olyan olcso... télleg menyi?
aki nem járna a diaksziget.com felé, annak felhívom a figyelmét ma, és holnap a szigeten 23:00 körül sörosztás lesz a Wan2 sátor előtt.Ha odamegy hozzád egy diáksziget.com matricás figura,és elmondod neki:
"Kedvencem a diaksziget.com,
Biztosítja mai italom,
És ha ezt most elszavalom,
Tán még jól be is rúgom"
akkor kapsz egy korsó sört.De ezzel sincs vége,ha helyesen felelsz utána egy kérdésre akkor nyerhetsz 10 korsót is.Egy asztaltársaságtól egy ember nyerhet, és a főkérdés megválaszolásában négyen segíthetnek neki.
A lényege azt hiszem az,hogy csak ahozz mennek aki ül, és fogyaszt... ja,és nem muszály fejből mondani a verset,papírról is lehet! Jó berúgást mindenkinek!!
cicuka, képes voltál miattam, illetve azért, hogy ízes fikákat eregess regisztráltatni még egy nicket? nahát. akkor tényleg belesétálhattam valamivel a gyomrodba. mondd meg inkább melyik zenekar vagy, úgy egyszerűbb lesz.
ha a shock ennyire nem tetszik, ne olvasd, és akkor nem teszed tönkre a kis gyönge idegrendszeredet.
köpködj csak nyugodtan továbbra is, légy vagy a falon.
Mostanság divat mindenkit nu-nak és stoner-nek hívni, csak azért, mert a brit rokkújságokban is ezek a szlogenek futnak? Ilyen erővel kicserélhetjük ezeket a jelzőket thrash-re és death-re is, nagyjából ugyanekkora sikerrel tudunk következtetni a zenére. Viszont a Németh Jucis megjegyzéssel egyet kell értsek, mert vannak nála sokkal karakteresebb hanggal bírók, igaz, ők nem énekelnek az Animában.
Jut eszembe, az előző hozzászóló nevével is vállalta véleményét. Köszönjük, így tovább!
az talán ne feszegessük hogy te milyen
kritikákat írsz. ha valamit kibaszott
bugyuta, humortalan, faszkodásnak lehet
nevezni az az egész shockmagazin, és benne
te, a magyar metál tehetségtelen, frusztrált bénácska megmondóasszonya. gratulálok!
Mar a Wantedes korszakban is egy onceluan fikazo volt ez a dolog, ez a nevvaltoztatassal sem valtozott. Nem a pozitivumokra figyelnek, hanem hogy mit lehet izekre szedni.
nem kell foglalkozni az ilyen beszámolokal... mi már ugyis tudjuk milyen aki meg igazán kiváncsi az meg meg veszi vagy meghalgatja valamilyen koncerten vagy letölti valahonan -ez manapság már nem is olyan meglepő dolog-
Amugy valaki mondja már megnekem milyen ez a wan2? Bravo meg popcorn szint?:) ahol hozzá nem értő emberek irnak mindenféle dologrol beszámolot vagy kritikát?