Keresés

Részletes keresés

A-punk Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11610

Sziasztok!
Sajnos valóban nem értünk egyet sok mindenben, de mint mondtam, ez ezért fórum... és ne haragudj, de nem mindenhez van kedvem hozzászólni.
Mint írtam, a kritika nem azért van, hogy mindenki megsértődjön, saját baján, hanem, hogy ütköztessük a véleményeket, és igyekezzünk tiszteletben tartani a másikét.
A bajnokságok leírása, szerintem is zsákutca. Mert nem a gombfociról szól. A korcsolyák árulása a fórumon is.  A képkészítés átvonulásával nem értettem egyet, mert ott mindenki megosztja, amilyen képet csinált, és más is hasznosíthatja. Én nem szoktam leszólni az általam nem tetsző képeket, hiszen mindenkinek megvan a saját ízlése, nekem a 60as és 70es és 80as (ebből az érából már csak az x-es) évek képeire hajaznak tetszenek, de nem tennék megjegyzést mások munkáira, ha azok színesek, és a játékos családja van is a háttérben, hisz aki csinálta, annak ez tetszik, és tetszhet másnak is. A lényeg, hogy képek készítéséről szól az a fórum!
Izgalmas, érdekes, ha információkat adunk különböző fellelő helyekről, csapat típusokról. Mindig vannak újabbak, amik hol jobban tetszenek, hol kevésbé. De ezt mindenki eldöntheti magának.
Ha a szabályait teszi közzé valaki, az is lehet érdekes. Még akkor is, ha én nem fogok mondjuk Pilaca vagy nj szabályaival játszani, de ettől még érdekes lehet, és akár elgondolkoztató is.


Ha valaki arról ír, hol, milyen körülmények közt játszik, kikkel, az is lehet érdekes, egyszer. De hogy egymásnak írogatnak a bajnokság résztvevői a fórumon, hogy milyen jól leírtad az eredményt... ????

Megvan 1988ig visszamenőleg az összes gombfoci bajnokságom naplója, de nem gondolom, hogy bárkit is érdekel, hogy 1995-ben a Honvédom 2 -0ra verte a Kaposváromat, a gólokat Kovács Kálmán szerezte, kiállítottam Csábit és Pruknert, és nagyon izgultam, nyer-e a Honvéd... és utána leírhatom mint mondtak az edzők, akik szintén én vagyok.

Lehet ez így gúnyos, és bocsánat érte, de most kb ezeket olvashatjuk. Nekem sem nj, sem Advocado4 sem a te bajnokságod eredménye nem jelent semmit!
Azzal azért eddig is tisztában voltam, hogy véleményem legalábbis megosztó... és pont ez az oka, ami miatt nem igen írok. A képeimet sem osztom meg. Annak is meg van az oka. Egyszerű, pont az amin te is többször elkeseredtél. Nem tudom, egyáltalán érdekel-e valakit (mint a gombok, amiket csiszolgatsz) és minek posztoljak, ha senkit. Viszont, nem fakadok ki ezeken, egyszerűen elfogadom, hogy ez a tény.


Akiket érdekel a bajnokság eredménye, azok azok, akik ebben részt vesznek valamilyen formában. Ha ők ezeket egy fórumon akarják megosztani, csináljanak hozzá külön fórumot, és majd ha bárki mást érdekel azon a 3-4 emberen kívül, majd odalátogatnak. Ide meg max kiposztolják, "Idén nálunk a Laci volt a legjobb a Fiorentinával!".

És bizony elég szomorúnak tartom Tandori Dezsőhöz hasonlítani Advocado4ék bajnokságát, mert Tandori gyerekeknek írt, elég magas irodalmi szinten mesekönyvet! Ami (örök hálám érte) a gombfociról szólt. És bár, ha jól emlékszem, a Gyurinak nem tetszettek a verebek meg a mackók, de az pont a mesekönyv mivoltához kellett. Nem egyszerű eredmények voltak. Ha Tandori leírta volna, hogy Arsenal-Bristol 3-1, nem hiszem hogy sokan olvasták volna a könyvet. Én biztos nem.

Hun-Gári is írja, hogy "Ha kezembe veszek egy újságot ,magazint,ott is vannak olyan cikkek ami esetleg engem nem érdekel, de azt könnyen átugorhatom. Attól még legyen benne mert mást érdekelhet."
És ez is jogos, viszont úgy érzem, jelenleg a fórum csak erről szól, és ez nem Advocado4 hibája, hiszen senki nem akadályoz meg senkit, hogy tegyen fel valami izgalmasat is. De bevallom, én is csalódottan látom, na már megint volt egy NSZK-Belgium...

Bobleeswagger írja "nem zárt a csoportunk, mer bárki eljöhet játszani!"
Köszi a meghívást, majd, ha időm lesz, akár egyeztetünk is, de ettől ez a Topic a gombfociról szól, az meg a "Bobleeswaggers Button Champions News" :)

 Mindenkitől elnézést, hogy ilyen sarkos vagyok! Ezért is szoktam ritkán írni, mert, ha Advadoval, vagy Bobleeswaggerrel folyamatos és közeli viszonyban lennék, már én is rég mondtam volna valami hasonlót, mint Axon... természetesen nem a Fórumon, mindenki előtt, hanem négyszemközt! Viszont mivel csak fórum-cimborák vagyunk, ez nehezen megoldható!  Sajnos a Fórumot nem feltétlenül tartom alkalmasnak arra, hogy mondjuk Axon és Bobleeswagger ezt letárgyalja, erre sokkal jobb lenne egy sört inni... :)

Előzmény: Bumburnyák (11607)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11609

Szia Axon!

 

Ha valaki hát Mestalla biztos nem támadott meg...én még csak-csak...denevezzük inkább vitának:-)

 

Egy dolgon érdemes elgondolkodn:ma már nem készülnek hivatalos gyári kivágók,csak az ocsmány gyári Fodor és Kardos félék...

 

Tegyük fel,úgy elméleti síkon:hogy egy valaki,modjuk Portoöcsi meg még mások is összegyjtik a valaha készült összes gyári csapatot...akkor miről fog szólni ez a fórum?

 

Nem lesz az:hogy figyimá' ezt és ezt szereztem ettől és ettől sattara-sattara...

...megvan minden befejeztem kész?

 

Nem írtok be eredményt mert,szerinted nem érdekel senkit...

 

Akkkor mégis mi tartaná életben szerinted?

 

Néhány év,és így fog zajlani egy gombfoci meccs:...találkozik X és Y...

X: te mit csinálsz szabadidődben?

Y: gombfocizok!

X: jú de állat,nyomunk nálam/nálad pár meccset szombaton?

Y: ááh nem számítógépen játszok...

X: az meg milyen?

Y: mindenki otthon marad,felrakja a csapatokat a pályájára...

X: aztán?

Y: felváltva pöckölünk és a chaten mondjuk hogy mi történik...

X: ???

Y: kezdődik a meccs:előre rúgtam a labdát Nyilasival úgy a térfeled bal oldalára...te jössz...

X: megpróbállak szerelni Törőcsikkel...húú nem biztos hogy sikerült...nem tudom hogy mit találtam el először a labdát vagy a játékost...most mi lessz?

Y: kisorsoljuk online dobokockával:nyomd meg az F8-at...

X: 4-est dobtam...te...

Y: 3-ast,akkor te nyerted a sorsolást nem történt szabálytalanság...mehet tovább a játék...

....

X: végeredményt el szoktad mondani valakinek?

Y: ááh,úgy van beállítva a szerverem,hogy csak az ismerősök láthassák...

 

...és ez így megy tovább...

 

Ugye nem valami ilyesmit akartok?Mert ez az elszigetelődés...

 

...a közösség és a  gombfoci halála felé vezet:-(

 

Én a különválásra szavazok:-(

Előzmény: Axon70 (11603)
nj Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11608

Én inkább csak olvasom ezt a két topicot, de nekem ugyanaz a véleményem, mint "Arsenal4" Zolinak: bár a közöség létszáma és a hozzászólások gyakorisága nem indokolná, továbbá relevanciája is van (gombfoci kép nélkül, annak meg mi értelme?), de egyszerűen praktikusabb, ha a képeknek külön topic van, mert terjedelmesebbek, ha egyszerre többet feltesznek a szerkesztők és lapozgatni kell (jó, tudom, be lehet állítani, hogy 500 hozzászólás legyen egy lapon és akkor nem! :-)) és könnyebb áttekinteni őket, ha nem töri meg más.

 

Ugyanakkor azt már túlzásnak tartom, hogy az eredményeket is száműzzük innen, mert - bár annyira engem sem érdekelnek, pontosabban, paradox módon akkor érdekelnének, ha hosszabb szöveges tudósítás lenne róluk, mint Raatali "Tournoi de France"-ánál -, de csak az ereményközlés annyi helyet nem foglal el, hogy az olyan zavaró lenne, akit nem érdekel, simán át tudja lapozni. Ugyanaz volt a véleményem a "halálozási rovat"-ról is: ha valaki fontosnak érzi, miért ne emlékezhetne meg egy-egy legendás játékosról? Konkrétan én sem tettem meg, de nem is gondolom, hogy ez tényleg ennyire zavaró lenne!

 

Összefoglalva: szerintem maradjon a két topic, egy a képeknek, egy minden egyéb másnak, ami a Gombfocival kapcsolatos!

Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11607

..egy topik addig él, amíg történik hozzászólás..adminisztratív úton nem lehet megszüntetni, talán ezt csak a megnyitóik kérhetik, de inkább ők sem..

 

..így aztán, beszélhetünk erről, és véleményt is nyílváníthatunk, de addig, amíg egy ember is életben tartja a topikot, az bizony élni fog..

 

..mindezek ellenére érdekes a sok vélemény..ki, miként fogja meg a kérdést..

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11606

....mikor meg lett említve ,hogy homályba vész ez a topik ,én írtam egy  pár gondolatot ,melyben volt néhány ötlet mivel lehetne színesíteni ezt a topikot

-  életben tartani - köztük volt  az eredmények közzé tétele is.

Persze semmi válasz,de ez egyáltalán nem baj  (a gombfoci történrti könyv felpezsdítette a fórumot).A másik topikon számos komment volt egyébbként bajnokságokról ,én örültem neki.Sőtt mulattó volt olvasni .

Viszont én direkt ide írtam mindig ,pont azért mert ötletként lett ide megemlítve.

Sajnálom. 

 

 

 

Én még emlékszem ,mikor ketté vált a topik.És nagy szomorúsággal töltött el engem.

És aggodalommal ,hogy értékes személyeket veszítünk el.

De aztán ment a kettő egymás mellett , elmaradtak a viták,jól megfértünk egymás mellett..................Átláthatóbbá vált így mind kettő..................

 

Eddig is megnéztem mid két topikot,ezután is meg fogom.

Ha képeket szerkesztek,-a magam örömére,vagy megkérnek rá-,van egy oldalam ahová felrakom az egész csapatot,az indexre  csak 2-3 ízelítőt - a másikra...

(én nem egyessével szerkesztek, és az egész nem fér fel ide egyben,csak ezért )

 

.....a lényeg  legyen újra békesség........................................

Előzmény: Törölt nick (10348)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11605

..jó kifogás..!

 

(előbb megvárod, mit mond a sokaság, aztán majd előjössz a farbával meg Domenghinivel)

 

:-))))))))))))))))))))

Előzmény: portoocsi (11599)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11604

..tisztelt Axon kolléga..

 

..ennyit írtam neked, hozzád..:  "..kedves Axon kolléga..megnéztem..kritikai bejegyzésed előtt, utoljára tavaly szeptember 30-án tettél bejegyzést a fórumra..negyed év után visszatérsz és nekimész azoknak, akik életben tartják a topikot..miért is nem írtál ide hetente valamit, hogy legyen téma, legyen miről dumálni..legyen egy vita, egy beszélgetés..?  "

 

..nincsen benne semmi agresszivitás, semmi támadás, hanem egyszerű tényközlés..három hónap után bekukkantasz a fórumba és kritizálod annak folyását..ahelyett, hogy tettél volna valamit érdemben a topik tartalmasabbá tétele érdekében..   ..vagy tettél..?    ..én tévednék..?   ..ha sértőnek találtad a bejegyzésemet, elnézést, nem annak szántam..

 

..viszont még egy dologra felhívnám a figyelmedet, a te szavaiddal élve..: "egy nyilvános fórumon"  bárki, bármit hozzászólhat..még azt is, hogy kivel és milyen eredményekkel játszott gombfociban..  :-))))))))))

 

..ne vedd a szívedre..inkább gyere gyakrabban kolléga, és tedd érdekessé és igazán élővé a topikot..aztán jöhet a kritika..

Előzmény: Axon70 (11603)
Axon70 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11603

Kedves Bumburnyák!

Nem gondolom, hogy egy nyilvános fórumon több joga van annak megszólalni, akinek több a bejegyzése. Mint ahogy téged sem jogosít fel agresszív megnyilvánulásokra az a tény, hogy te sokat írsz ide meg a másik fórumra.

Én csak felvetettem egy ötletet, amire többen - Boblee, Mestalla és te - "megtámadtatok", érdekes módon egyedül az az Advocado reagált kulturáltan, akire leginkább vonatkozott a megjegyzésem.

Előzmény: Bumburnyák (11591)
arsenal4 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11602

Szép napot Mindenkinek !

Én szeretném ha maradna a két fórum külön.Miért? Mert annak idején pont az volt a baj,hogy a sok szerkesztett kép elnyomta a nagy többség lehetőségeit a más témák felvetéséhez és megvitatásához.Szerintem jobb ha marad igy külön, így van mód arra hogyha Valaki felvet egy témát  -és ahhoz sok hozzászólás érkezik - nyugodtan végig lehet követni nem pedig lapozgatni az oldalak között mert annyira "szétdarabolja" a közben elkészült képek.Csak arra tudok utalni amikor Portoöcsi gombfoci bemutatója volt itt és milyen jó volt ,hogy szinte folyamatosan lehetett követni.Vagy a másik fórumon ha Valaki készít egy adott bajnokság teljes csapatát sokkal könnyebb végig nézni mintha még sok más dolog is közte lenne hozzászólásban.És majdnem kihagytam a lehetséges könyv összekészítéséhez tartozó hozzászólásokat. Az is tetszett nagyon.És lehetne még biztos sorolni kinek mi tetszett idáig.És ez úgy jó ha nem kell lapozni hanem folyamatosan lehet ezekröl olvasni.

Véleményem maradjon így minden.

Előzmény: Bumburnyák (11598)
Hun-Gári Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11601
Én személy szerint egy topikot szeretnék, és azon legyen minden ami a gombfocival kapcsolatos. Minden. Ha kezembe veszek egy újsagot ,magazint,ott is vannak olyan cikkek ami esetleg engem nem érdekel, de azt könnyen atugorhatom. Attól még legyen benne mert mást erdekelhet.
aki9013 Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11600

nekem teljesen mindegy, folyamatosan látogatom mindkettőt! én úgy gondolom, hogy minden, ami a két fórumon zajlik szoros kapcsolatban áll a gombfocival, amiről szól ez az egész. pont akkor szerettem volna én is feltölteni az eredményeket ide, amikor kirobbant ez a vita, így visszaléptem tőle várva a végét. azon a véleményen vagyok én is, hogy ami nem érdekel valakit, azt szépen átlapozza és kész, nem hinném, hogy túl bonyolult dolog. szóval én nem szavazok se a két fórum egyesítése se a különhagyása mellett, mert nekem mindegyik verzió megfelel, csak úgy gondolom, hogy az, hogy ilyen apróságokon vitázunk itt az sokkal jobban csökkenti a fórum kvalitását, mint a hasznos (márpedig minden az, ami a témához kötődik) ide feltett információk. ennek az egésznek egy közösségnek kellene lennie. szóval 1 szó, mint száz, nekem speciel mindegy (sőt tudom, hogy a véleményem is az sokak részére, bár nem érdekel...:D , de ha muszáj lenne választani, akkor egyesítsük újra a kettőt, de még egyszer mondom külön is tökéletes szerintem! köszi annak, aki végigolvasta! :)

Előzmény: Bumburnyák (11598)
portoocsi Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11599

Beteg vagyok, kicsit összeszedem magam oszt írok :)

 

Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11598

..tehát..felhívás keringőre..:

 

- véleményeket várok a két topik egybeolvasztásáról,

- lehet csak szavazni is

 

 

 

..vagy nyitok csak magamnak egyet..  :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11597

..nos elég baj, hogy a szerkesztők a másik csatornán vannak..

 

..adok pár napot egy gondolatnak, de vitassuk meg..állok elébe..mi lenne, ha egyesítenénk a két topikot, és csak ide írnánk, hagyva süllyedni a másikat..van itt hely a gyűjteményeknek, a képeknek, a kivágóknak, az ötleteknek, a kritikáknak..

 

..csak senki ne szaladjon szét..egy misszió amit csinálunk, a gombfociért..a GOMBFOCIÉRT..

Előzmény: Törölt nick (11590)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11596

..kolléga úr..magam is így látom..

Előzmény: arsenal4 (11588)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11595

..nos, kedves kolléga, miközben a nagy részével nem értek egyet amit bejegyeztél..mégis teljesítem a kérésed..több szakaszban kifejtem véleményemet..

 

..egyébként jobb hagyni a topikot olyannak, ahogy az magától alakul..hiszen magad is beláthatod..egy téma nem akkor fog lekerülni a napirendről, ha azt valaki elkezdi sokallni..hanem akkor, amikor magától kifullad..a "halálozási rovat" is egy ötlet kapcsán merült fel..aztán lehet, hoyg felsoroltunk vagy száz hullát..de aztán csak elfogytak volna azok is, akiket bárki megörökítésre érdemesnek talát..végül is az ötlet maga az érdekes, vagyis, hogy a gombfoci olyan játék, ahol lehetséges az, ami az életben soha..egy csapatban focizhatnak azok, akik ezt a valóságban sosem tehették meg..

 

..de kolléga, te is oylan ritkán jársz ide..nincs témád, nincsen megbeszélnivalód, nincs új darabod, nincs egy ötleted..ha van vezesd elő, ha nincs, akkor hátrább az agyarakkal..már megbocsáss..

Előzmény: A-punk (11585)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11594

..tökéletesen egyetértek veled, amikor ezekt írod..?  "Továbbá érdekelt volna még:hányan vagytok?hány évesek?milyen asztalon játszotok?milyen csapatokkal-gombokkal?Mik a szabályok? és az eredményen,netán díjak?"

Előzmény: Törölt nick (11584)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11593

..ne sértődj meg egy buta bejegyzésen..engem sem érdekelnek a tornáitok jegyzőkönyvei..de, ha nektek ez fontos, álljanak itt..mert ez is gombfoci, akit meg nem érdekel, ugorja át..

Előzmény: Törölt nick (11580)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11592

..miről szóljon akkor ez a fórum..kérdezed..

 

 

..a gombfociról..

 

 

..ugyanakkor engedd meg, hogy megfeddjelek (persze ehhez semmi jogom, de miért is ne), mert miközben nem tetszik neked, hogy valaki nemtetszését teszi szóvá a dokumentált tornák kapcsán..te szó szerint ezt írod..:  "'halálozási rovattá' süllyedt ez a csatorna."

 

..mi baj van azzal, ha vannak olyanok, akik a maguk módján emléket állítanak néhány hullának..ezek a hullák valamikor istenített játékosok voltak nem csak a zöld gyepen, hanem a gombfoci pályákon is..szóval barátom előbb nézz szét a saját portádon..ha meg nem sértelek..mert ezzel a megjegyzéssel ugyanott állsz, ahol Axon kolléga..

 

..nekem egyébként tetszettek a humoros bejegyzések..

Előzmény: Törölt nick (11579)
Bumburnyák Creative Commons License 2015.01.10 0 0 11591

..valamikor, réges régen egyetlen gombfocis fórum volt..ez, ahol most írok..és nekem jó volt..mindenről szó esett..elérték egymást a csereberélők, a szerkesztők megosztották képeiket, felkerültek ritkaságok, szó esett szabályokról, játékról, ritka képek cseréltek gazdát, ki ki betett egy-egy érdekes linket..vagy éppen leírta gondolatait, mi az ami a gombfoci kapcsán foglalkoztatja..vagyis sokmindenről folyt itt a szó..

 

..aztán..

 

..valamikor valakik szóvá tették, a topikot kisajátítják a képszerkesztők..és lett egy másik topik is..

 

..kérdezem én..: jobb lett..?

 

..szerintem semmivel nem lett jobb..most is meg kéne ennek a maroknyi csapatnak egy fórum alatt..mert gondoljunk csak bele..mennyien járunk a két fórumra..tán huszan..lehet osztódni..javaslom legyen külön egy topik..:

- a régi x-eseket gyűjtőknek,

- a régi kétrészesek gyűjtőinek,

- a régi eredeti képek gyűjtőinek,

- a mindent gyűjtőknek,

- a régi x-eseket nem gyűjtőknek,

- a régi kétrészeseket nem gyűjtőknek,

- a régi eredeti képeket nem gyűjtőknek,

- a semmit nem gyűjtőknek,

- a retró képek készítőinek,

- a retró képeket nem készítőknek,

- a színes képeket készítőknek,

- a színes képeket nem készítőknek,

- a sorozatok készítőinek,

- a sorozatokat nem készítőknek,

- az események megörökítőinek,

- az eseményeket meg nem örökítőknek,

- a hullák képeit feldolgozóknek,

- a hullákkal egyáltalán nem faglalkozóknak,

- az ötvenes éveket feldolgozóknak,

- az ötvenes éveket nem feldolgozóknak,

- a mások hozzászólásait kritizálóknak,

- a mások hozzászólásait nem kritizálóknak..

 

..stb, ugye milyen nevetséges..?   ..inkább sírni való felsorolás..hiszen nem érdekelhet mind mindenkit..aki nem gyűjt régi gombfocikat, annak egy régi töredezett, többször ragasztott játékos egy szemétdarab, másnak érték, mert pont ez a darab hiányzott neki ahhoz, hogy már kettő legyen hasonlóból..akit a gombfoci múltja érdekli, azt nem biztos, hogy érdekli a jövője, és viszont..van aki játszik a gombokkal és van aki nem..van aki mindenre szarik, és van aki semmire sem..

 

..miért nem tud megférni békességben húsz fórumozó..?

 

..kedves Axon kolléga..megnéztem..kritikai bejegyzésed előtt, utoljára tavaly szeptember 30-án tettél bejegyzést a fórumra..negyed év után visszatérsz és nekimész azoknak, akik életben tartják a topikot..miért is nem írtál ide hetente valamit, hogy legyen téma, legyen miről dumálni..legyen egy vita, egy beszélgetés..?  

 

..engem, ha nem érdekel valami, azt átlépem..javaslom mindenkinek, ha az én hozzászólásom témája nem kedvére való bárkinek, ignorálja azt..és tegye jobbá, szebbé, élővé a topikot maga..nem másban kell a hibát keresni, hanem elsősorban magunkban..tartsuk tiszteletben a gyűjtő szenvedélyét, a szerkesztők elképzeléseit..a gombokat eredeti funkcióiba visszahelyező játékosok kedvét..és mindenki azon szándékát, hogy itt, e helyen megosztja másokkal gondolatait..bánatát, örömét..melyeknek egy az eredője: a gombfoci..

 

..ennyi lenne..nem több és nem kevesebb..

 

..elfelejtődik, sajnos nem először..azért járunk ide, azért olvassuk, azért van a kedvenceink között a topik, mert valamilyen módon kötődünk a gombfocihoz..

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11590
Zolika!
A másik csatornán vannak a szerkesztők.Itt max. a 15 %-od válthat ki érdeklődést. Ez a hozzászólás nem itt állja meg a helyét.Amúgy Adam és Arsenal biztos hogy örülnék hogy használják mások a képeiket.Már beszéltem velük erről.Valamint a szerkesztésben is mindig segítenek,ahogy mások is...
Ergo én átköltözök a másik csatornára...
Előzmény: mestalla (11589)
mestalla Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11589

Roberto!Jól elírtad ezt a tabellát de legközelebb egyeztetünk!

Advocadóval és Bobleeval nagyon ritkán tudunk játszani.Ha játszunk 150 ikszes,100 plexis és 50 nagyfodor csapatból szoktunk válogatni.Ezeknek csak 15 százaléka gyári,a többit TI készítettétek,amit nagyon elismerek és amelyekért egyenként nyálaztam át a fórumot az elsőtől az utolsó munkáitokig.Sokszor megemlítjük játék közben,hogy ez a Bumbi milyen király,Németh Ádám képei kurva jók,xkofi ikszesei páratlanok,Arsenalról nem is beszélve és még sorolhatnám.Szóval mikor Advo kiírja az eredményeket három hetente egyszer,akkor légyszíves komment nélkül lapozzatok tovább vagy ha esetleg olvassátok a Lyon,Dortmud,Valencia,Bologna,sporting és a számtalan többi csapatot akkor jusson eszetekbe,hogy ezeket mind TI szerkesztettétek és vannak még emberek akik élvezik a munkáitok gyümölcsét.Aki nem inge ne vegye magára.

 

Előzmény: Törölt nick (11583)
arsenal4 Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11588

Sziasztok !

Az,hogy csak lejátszott mérközések eredményei szerepelnek a fórumon a Mi többiek "hibája" is. Hiszen bárki írhat ide bármit ami gombfocival kapcsolatos.És a mérközések is azok.És,hogy most ezek voltak a legfontosabb dolgok hát ez a mi többiek hibája. Saját vélemény - én szeretem nagyon amiket a "régi motorosok " irnak ide úgy ismertetők mind személyes tapasztalat de azt is elolvasom amit a "fiatalabb " generáció tényked. Ne ezen legyen nézeteltérés hiszen mind a két dolog gombfocival kapcsolatos.

Új fórum a lejátszott mérközések közléséhez ? Akkor lehetne új fórum a régi dolgokhoz a kép kereséshez, gombfoci vételéhez , gombok kereséséhez stb.

De ez mind a GOMBFOCI !!! Hozzá tartozik úgy mint a játék a gombokkal.

Maradjunk igy együtt én szeretném nagyon. Senkit nem akartam megbántani és ez csak az én véleményem Mindenkitől elnézést ha valamelyik rész személyeskedésnek hatott volna. Távol álljon tőlem,hogy bárkit is megbántsak.Szerkesszünk ,keressünk képeket és játszunk a gombokkal ez a lényeg!!!

Előzmény: Törölt nick (11587)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11587
...az igazság ott rejtőzik a soraidban:
mégpedig az,hogy 'egy zárt csoport eredményei' így valahogy írtad...
és ez a baj:elzárkoztok...így ti váltok belterjessé nem mi!
Szóval a mi csoportunk egyáltalán nem zárt!Bárki eljöhet játszani,vagy írhat nekünk...Ez a lényeg!!!
...az elzárkozáshoz még annyi:akinek nem inge...
Előzmény: A-punk (11585)
A-punk Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11586

(igazságosztó)

Előzmény: A-punk (11585)
A-punk Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11585

Sziasztok!
Nem akarok igazság osztó lenni, de tény, hogy szerintem arra, hogy a saját eredményeiteket publikáljátok, helyesebb lenne külön fórum. Ott aki úgy gondolja elolvashatja.
Én nem szóltam eddig, de engem is jobban érdekel, hogy lesz-e valami a gombfoci történetét bemutató könyvből, vagy ki milyen csapatot talál izgalmasnak, esetleg milyet szerzett, vagy készített, mint az hogy egy zárt csoport meccseit olvasgassam.
Természetesen a fórum nyitott, és azért nem írtam eddig, mert elfér itt. De tény hogy most már csak ezek a meccsek szerepelnek itt, meg valami eladó korcsolya, aminek szintén nem érzem, hogy itt lenne a helye. De tudjuk, én voltam, aki amiatt is felszisszent, hogy átmentünk halálozási rovatba, pedig én is kedveltem sok elhunyt játékost, de a gombfoci Albert, Socrates, Tichy... stb még mindig játszik...
A fórum, hosszú évek óta alakul, hol egy kicsit összeugrunk, hol egyetértünk, de ha valaki szól valami miatt, hogy nem tetszik, azt nem biztos, hogy sértésnek szánja. Én sem akarok senkit megsérteni, de kiváncsi lennék Portóöcsi, Pilaca, Bumburnyák, KáBell, Bbajor és a többi régi motoros véleményére is, hisz ez egy fórum!

Előzmény: Törölt nick (11584)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11584
Miből gondolod,hogy senkit se érdekelne az eredmény?
Engem igen...
Továbbá érdekelt volna még:hányan vagytok?hány évesek?milyen asztalon játszotok?milyen csapatokkal-gombokkal?Mik a szabályok? és az eredményen,netán díjak?
De ha ez nálatok afféle "államtitoknak" számít,akkor véletlenül se oszd meg másokkal:-(
Előzmény: Axon70 (11581)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11583

6.FORDULÓ

 

Z:Dortmund :1

R:Villareal     :1

 

R:P.S.G.        :1

Z:Chelsea     :0

 

R:Bay.München:4

Z:Sporting       :0

 

R:Galatasaray  :3

Z:Napoli           :0

 

R:Arsenal    :4

Z:Lion          :3

 

R:Fiorentina  :2

Z:Valencia     :2

 

..Zoli már jó részt tét nélkül játszott ,hiszen számos csapata biztos dobogós volt,

de meglepetésre a torna legjobb formáját hozták a csapataim ....így átalakult a harmadik hely sorsa ,és lett nekem is egy dobogósom....

 

  ..összegzésként rengeteg gól ,helyzet ,kapufa,lehetőség.......és hát a lényeg a játék....

 

 

                               

                        pont                    lőtt-kapott                                   GÓLKIRÁLYOK

 

1.DORTMUND     14p                      17-8                           GROBKREUTZ    : 5

2.LION               12p                      20-9                           BENZEMA          :7 torna GK.

3.ARSENAL         12p                      12-13                         CHAMBERS        :3

4.VILLAREAL       11p                     11-11                         ROSSI                :5

5.SPORTING       11p                     8 - 8                           JOAO PINTO       : 3

6.VALENCIA       10p                     12-8              ALBELDA ,RIFETE ,AIMAR  :2

7.BAYERN M.       7p                       10-11                          LEVANDOWSKY :3

8.CHELSEA         6p                       6-8                                  COSTA           :2

9.FIORENTINA    5p                       9-8                               AQUILANI          :2

10.NAPOLI          5p                      8-12            MARADONA, DENAPOLI        .2

11.P.S.G.            5p                       6-13                            IBRA                  :2

12.GALATAS.       3p                      7-15                               RIERA             :3

 

                                                VÉGE

Előzmény: Törölt nick (11564)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11582

.mivel ezt a tornát itt kezdtem el publikálni,és ez volt az utolsó forduló,ezt még felrakom ide,és ezzel én le is zárom az oda vissza írogatást ,érvek ellen érvek sorolását....

 

................FONTOSABB A BÉKESSÉG AKÁRMILYEN ÖNÉRZET MEG BÜSZKESÉGTŐL...........

....hát legyen békesség,ide mindenki azért jár mert szereti a gombfocit,-amibe sok minden beletartozik,gyüjti,gyüjti-játszik,csak játszik................

Axon70 Creative Commons License 2015.01.09 0 0 11581

Kedves Bobleeswagger!

Jómagam sem "csak" gyűjtöm a gombokat, hanem játszom is velük, egy állandó baráti társaságban, havi rendszerességgel. Társaságunk számára nagyon "értékesek" a tornákon készült jegyzőkönyvek, ám mégsem jutott soha eszembe publikálni őket itt a fórumon, hiszen nem gondolom, hogy ezek bárki mást is érdekelnének.

Azt írod: nem ti tehettek arról, hogy csak párbeszéd lett az "újító kezdeményezésetekből". Igazad van: nyilván én, meg a többiek tehetnek róla, akiket nem hoz lázba az, hogy ti ketten milyen meccseket játszottatok és milyen eredménnyel. Tényleg nem tűnt föl nektek, hogy heteken keresztül senki nem fűzött megjegyzést a bejegyzéseitekhez?

Egyébként úgy gondolom, hogy akik "csak" az asztalfióknak gyűjtik a gombokat, azokat sem kéne ökörnek titulálnod. Ezt az ő nevükben is kikérem magamnak.

Előzmény: Törölt nick (11579)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!