A mai lányok/nők, főleg 25 alatt nem ilyen majrésok. Simán, maguktól ajánlkoznak fel, hogy feljönnek.....
Ebből a szempontból is is volt egy érdekes netes randis csajom.... akivel 3 találka, mind a 3 vacsi után nálam kötöttünk ki, ő mászott rám, végig hazafele, simult, csókcsata minden második zebránál, a buszmegállóban stb.....
Majd kb. amikor rátértünk volna a lakásomban "kézi mókázásra", vagy már hozzá is kezdett, mind3 alkalommal felállt, rendbe szedte magát és elhúzott "heló, szia, majd hívlak" kíséretében.... hívott is, nem volt gond. 4. alkalommal is mászott, simult megkérdeztem tőle, mehetünk hozzá... határozott nem volt a válasz, jóéjt és azóta nem hallottam felőle :D
Tuti, valami kapcsolatban élő liba volt, aki csak unatkozott és azért regelt a netre társkeresőzni....
És mit szóltok ahhoz a történethez, amit egy apuka adott elő?
4 gyereke van, ebből 2 db 18 feletti, 2 db 5 év alatti, megözvegyült, társkeresőn hirdet. Felveszem vele a kapcsolatot, kérdezem, mégis mi történt, ilyen pici gyerekekkel egyedül maradt? Elkezdtünk levelezni, kiderült, hogy a felesége kevesebb, mint egy hónapja halt meg, ő pedig most anyukát keres a gyerekeknek, illetve magának új feleséget.
Több üzenetet és levelet váltottunk, ő kifejezte az ismerkedési szándékát, majd miután én azt írtam neki, hogy szerintem ez még korai, és egyébként sem gondolom, hogy én anyukája szeretnék lenni a gyerekeinek, mert pl. nem tudnék hozzájuk költözni, egyszer ő is azt írta, hogy igen, elhamarkodott döntés volt a társkeresőn hirdetés, törli magát. Egy hét múlva újabb üzenet, hogy ő mégiscsak megpróbálná a randizást, méghozzá velem, mert én egy rendes, kedves nő vagyok, és ő már túl van ezen a megrázkódtatáson. Ja, amúgy istenhívőnek mondja magát, egy gyülekezet tagjának. Leírtam, hogy szerintem ez kissé visszataszító, amit most művel, mert a gyerekeivel, az ő kis lelkükkel kellene inkább foglalkoznia, szeretetteljes légkört teremtve, és ha tényleg hívő, akkor talán hallott már a gyászévről, aminek még az 1/12-e sem telt le. Mire a válasz az volt, hogy igen, tudja, mi az a gyászév, de ő nem szexelni akar, hanem lelki társat. Hát köszi, pont ez a lényeg, mert a feleségét nem testben, hanem lélekben kell elgyászolnia, és biztosan a gyerekeknek is szüksége van egy gondozóra, meg neki segítségre, de annak nem mindjárt egy új feleségnek kellene lennie. Persze a szex eleve paráznaság egy hívőnél, én ezt szóba sem hoztam, ő kezdte, hogy nem sértené meg a felesége emlékét azzal, hogy mással fekszik le. Természetesen az új feleségnek is meg kell térnie Istenhez, hogy összeházasodhassanak. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy köszönöm, de több dologban sem értünk egyet, úgyhogy nem szeretnék vele kapcsolatot.
Én három éve váltam el, de azóta egy pasit sem mutattam be a gyerekemnek, akárkivel randiztam, vagy van akármilyen kapcsolatom. Szerintem az sem normális, ha valaki évente két-három új "társat" visz haza, és közli a gyerekével, hogy mostantól vele fogunk élni, és ő az új apukád/anyukád, szólítsd mondjuk Bélaapunak.
Nekem nagyon csajszi prefereálja azt, feljönne filmezni, vagy főzzünk eggyütt valamit, ne menjünk étterembe. Általában ez a 2 standard duma, amivel felhívatják magukta háztűznézőbe. Persze mindegyik hozzáteszi, nehogy félre értsem csak így meg, úgy, nem azért megy fel, hogy és áh.... tehát azt előre alaposan leszögezik, nem kefélni akar feljönni. A 90% ha főzést beszélünk meg nem hoz semmit, vagy csak egy olcsó üveg rozét....
Ha azt mondom, ok. Menjünk hozzád filmezni.... "áh nekem ócska tévém van, régi dobozos", "szülőkkel lakom" (25-35 köztiekkel ismerkedem), "áh, nálam nagy a rendetlenség", "kicsi a konyhám/nappalim" " egy székem/kanapén stb sincs ahová leültesselek", "tesómmal/szobatársammal lakom megbeszéltük nem viszünk fel senkit".
Több okból is problémám van a bejegyzéseddel. Tudom az én bajom. :)
Egyrészt szerintem a másikat minősítő kommentek keretek közé próbálják szorítani a kommenteket, attól jó egy topik ha nyugodtan lehet beszélni a valóságról. Másrészt demagóg imho.
ha felmesz a pasi lakasara, mindegy milyen indokkal, az rautalo magatartas a szexre
Van ám itt azért más is, ilyenkor elő szokott fordulni a háztűznézés is: a lakásból fel lehet mérni az anyagi helyzetet, plusz azt is, hogy van-e az adott szerencsés jelöltnek kapcsolata. Hiszen ha valaki komoly kapcsolatot szeretne, akkor csakis független emberek jöhetnek számításba, jogos az elvárás :D
Csak van az a régi kedvenc elméletem, hogy a párnak talán nem is annyira megfelelő lata szexkapcsolatra mennyivel gyorsannan és könnyebben be lehet jutni a csajokhoz, ami aztán hónapokig húzódik. A komoly párnak is megfelelő pasik pedig hosszasan tesztelődnek és sokkal nehezebb a dolguk. Pedig elvileg a nők ilyenre vágynak, de sokszor a másikba esnek bele.
Férfiként tehát több és változatosabb szexhez jut a kata kapcsolatra hajtó, mknt a komoly párnak alkalmas.
Én tavaly évvége felé megfogadtam, csak szexkapcs. Direkt olyan helyeken kerestem, ahol erre hirdetnek a nők.
Amelyik tényleg benne lett volna már akár az első találkozón (vagy a másodikon) némi anyigi ellenszolgáltatást várt volna el..... értsd: prosti volt.
Az átlag nők, csak szórakozni vannak fent, több mint a fele el sem jött a találkára, a többi meg elvárta, hogy udvaroljak neki hosszasan, vigyem oda-vigyem ide, menjünk moziba, színházba, múzeumba, jujj de amúgy ne keressem soha, majd ő engem, mert ez csak szexkapcsi, semmi komoly.
tehát adva van egy személy, akinek évek óta szexkapcsolata van, de most komolyabbat is szeretne, aztán hogy ha esetleg egy férfi az első randin a ráutaló magatartás miatt szexet szeretne, azt kiosztjuk aztán ha nem tetszik, akkor elzavarjuk a picsába, mert hát szex már van
a belem kifordul, tényleg mennyireszámít kellene az ilyenek oda küldeni, ahová valók
Ez a kapcsolat kicsit másképpen alakult, mint alapesetben. Nem is volt első randi, vagy ilyesmi. Kicsit bonyolultabb, nem fontos a tárgy szempontjából.
Azt hittem, hogy amikor kérdezted, hogy a szexkapcsolat át tud-e fordulni komollyá, akkor csak pár alkalmas kapcsolatról volt szó. A több éve tartó az már szerintem más tészta.
Igen, szexkapcsolatom van, évek óta, ugyanazzal a pasival. Mivel ő nem akarja komolyra fordítani a dolgot (pedig független, gyermektelen), nekem viszont nem csak erre van igényem, ezért keresek igazi társat is, nem csak játszópajtást.
Aki úgy kezdi az ismerkedést, hogy laza, kötetlen "kapcsit" akar, azt elküldöm, mondom, hogy olyanom már van, nem kérek.
Aki komoly kapcsolatot akar (ilyen eddig még talán kettő volt), azzal találkozom, és ha valóban komolyabbra fordul a dolog, akkor természetesen megszüntetem a szexkapcsolatot. Nem is biztos, hogy meg kell tudnia annak, akivel ismerkedek, hogy nekem van ilyenem, mert párhuzamosan nyilván nem lesz, és neki nem sok köze van hozzá.
Persze, de ezért is mondtam hogy nem azzal kell foglalkozni hogy a mésik mit gondol vagy mi fog neki tetszeni ... azt kell csinálni ami jól esik, vagy sem.
Amúgy a sztoridban a srác helyében egy idő után abbahagynám a felajánlást. Nekem is van hasonló szitum, amikor rá akarok venni embereket hogy jöjjenek le velem egy edzésre... egyszer-kétszer felaánlom, jönnek a kifogások/valós indokok, utána meg csak mondom hogy rendben, ha bármikor meggondolja magát szóljon.
És ennyi, többször nem ajánlom fel, nem kérdezem meg ... tudják hogyha akarna jönni csak egy szóba kerül :)
Hozzám amikor a második randin eljött egy csajszi főzőcskézni akkor sem igazán számítottam szexre, mert még alig ismertük egymást (az első randi egy órás beszélgetés volt).
Szegénynek úgy kellett rámvetnie magát, amikor megunta :)
Nagyon megmaradt az a pillanat, annyira vicces és aranyos volt.
Van, aki már ezen is elgondolkodik, van, aki még az ötödik lemondáson se. :)
Egyik barátnőm jóban volt a kedvenc éttermében egy pincérrel, aki időközben másodállásként nyitott egy masszázsszalont, és mindig hívta a barátnőmet is, hogy menjen, próbálja ki. A barátnőmnek meg nem fért volna bele, hogy valakivel egy felöltözős helyről megismerkedjen levetkőzős szituációban is, úgyhogy mindenre hivatkozott, most nem jó ezért azért amazért, és kissé felháborodva mesélte, hogy a srác nem veszi a lapot, még mindig hívja, én meg csak néztem rá, és mondtam neki, hogy mégis, mi furcsa van abban, hogy a srác elhiszi neki, amit mond. :)
Az érdekessége a sztorinak számomra az, hogy néha a hazudozó van megsértődve, hogy nem értik meg azt, amit tagad. :) Vagyis vannak emberek, akinél a kommunikáció azt jelenti, hogy láss át rajtuk. :) És nem tudhatod, melyik típussal állsz szemben.