Hali!
Elvileg léteznie kellene, mert nemrég láttam a yahoo-ban valamiféle képet róla. Egyértelműen nem a Revell-féle fém izé volt. Csak sajna voltam olyan szélütött, hogy azt gondoltam, magyar oldalon is találok példányt.
Azóta meg már a yahoo-belit sem lelem. :( Ezt elbénáztam, tudom. No, mindegy azért nem adom fel a csüggedést! :)
Kösz a segítő szándékot!
Manta
Hali!
A nick-em által jelzett típusra hajtok makettileg. Persze nem a Revell által forgalmazott fém készmodell érdekel, hanem valami összeeszkábálható "kütyü".
Ha valaki hallott tuti lelőhelyről, legyen olyan jó és írja azt meg nekem! Vagy ide, vagy mélre... Kösz előre is!
Hali!
Manta GT
Most kezdek terepasztalt épiteni H0 méretben. (vasút)
Eddig a köruti , és a Lurdy házbeli modellüzletekben vásároltam eszközöket, de nagyon sokszor abba a falba ütközöm amikor keresek egy terméket, mogy: MOST NINCS....
Tudok még valamerre jol felszerelt, naprakész üzletet?
Koszi a kepeket! Jo hogy csinaltad, a Mompozit szarnyas A-6E-rol viszonylag keves jo minosegu kozeli kep van neten marmint ami a wingfold-ot illeti.
Kopott???!!?? :) Mirol beszelsz? :) A haditengereszetnel orulnenek ha ilyen szepek lennenek a gepek! Csak abban gondolj bele, hogy csakorlatilag hetente-ket hetente korroziovedelmet csinalnak, ugyhogy pusztan mar a kosz nelkul is 1000 fele szinuek! Ahol nalam kopott, az egy olyan csuszasgatlos resz, amin maszkalnak, ezert kopik jobban. Ne a repulosokra felkeszitett CAG Bird-okre gondolj :)
Udv, neu
Az utobbi heten ket repulomuzeumba is sikerult eljutnom (mire jok a tudomanyos konferenciak...). Megprobalok beszurni par kepet izelitokent; ha lesz egy kis idom, a maradekot a Fabulisba elkuldom. Phantom, Neu, figyelem! Egyet-egyet nektek, egyet magamnak es kettot csak ugy. :D
Udv!
Mivel a kepeket valamiert nem sikerul belinkelnem, igy linket adok. Van update az 1/144-es hornetembol:
http://www.aircraftresourcecenter.com/forums/index.php?act=ST&f=14&t=30427&s=86b11d7cea1d6d006d1d6ddc3d3dfe53
Udv, neu