Keresés

Részletes keresés

alhena Creative Commons License 1999.08.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Tudom, sokan ugy gondoljatok, hogy nem nagy ugy, nem kell belole akkora lelki gondot csinalni, egyatalan nem tragedia ha valaki csak 18,19,20 evesen veszti el.
Bevallom oszinten en egy 24 eves fiu vagyok. Es szuz...sot, tulajdonkeppen eddig csak csokig jutottam el. Mas ilyen idosen mar azert eleg tapasztalt a szex teren, nekem meg meg egy stabil baratnom sem volt. Szoval semmi na.
Szerintem egy kedves, helyes fiu vagyok, de ugy tunik ez nem eleg. Illetve emellett eleg gatlasos vagyok es a gond biztosan. Sosem ment igazan a lanyokkal valo ismerkedes. Mindig be voltam rezelve a visszautasitastol igy nem is probalkoztam komolyan soha. Es hat van megegy kis bibi. A szerszamom merete is elbatortalanit (13 cm). Egyre tobb lelki problamat okoz mar nem ez az allapot. Nagyon szeretnek valahogy kiterni beleole. De egyre nehezebb, hiszen 24 evesen sokkal nehezebb megtenni, megtanulni azt amit normal esetben a tini eveink alatt sajatitunk el.
Tulajdonkeppen csak elsirtam nektek a banatom. Kicsit fura erzes, hogy csak igy kiadtam magam, de ugyanakkor jo erzes is elmondani. Ti szerintetek hogyan tudnek kilepni ebbol az ordogi korbol?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!