Olyan főtengellyel találkoztatok-e már ,amiben a lendkereket egy 10 es csavar fogja/huzza fel a főtengely végére? Vagy letörhetett az eredeti menet és átfúrták? Kép nincsen most róla. Szintén a sárga Tlfben van.
Amúgy ha komolyan gondoljátok, akkor szóljon, aki jönni akar tutira, mert még időben vagyunk, tudom módosítani a foglalás, az lenne a legtutibb, ha egy egész házat (12 fő) le tudnánk foglalni haverok, ismerősök.
(Egyelőre 5 helyet foglaltam - az egy szobányi - de fixen hárman vagyunk, öcsém, Narbondel szaki és jómagam, illetve egy régi keresztúri bulikat látogató öreg haver van még függőben).
Meg tudlak érteni, nekem is ez a legnagyobb nyűgöm. De próbálom minimálra fogni a cipelendő cuccot, ezért is intéztünk inkább szállást (az is ott van a tábor területén, és potom plusz pénzbe kerül), így legalább a sátor+hálózsák otthon hagyható. Az a két garnitura gatya+zokni+póló plusz némi tisztálkodó csomag meg csak elfér valahol a motoron, még szerencse, hogy egy férfiember nem viszi túlzásba az ilyesmit. :-))
Az asszony minimum egy bőröndbe pakolna egy hétvégére. Otthon is marad. :-)
Fasza! Szóljál majd, ha úgy alakul, mert intéztünk kedvezô áron szállást és 1-2 fô még belefér (több személyre foglaltam, mint ahányan tutira megyünk). Váratlan sátorbontás veszélye kizárva. :-)))