Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Fredné Te biztos hallottál már erről (meg talán többiek is), hogy a WB stúdióiban lehet ún. túrára jelentkezni, ami körbbevisz a filmek és filmsorozatok, amik még most is állnak, be tudsz menni ezekbe+ bevisz a múzeumba, ahol kosztümöket lehet nézegetni. Egy csaj most feltette a képeket, amiket ott csinált...kb 15-ször estem le a székről, miközben olvastam. HP ruhák, Ford Anglia, Jóbarátok kávézója, Phoebe gitárja, és egész Stars Hollow úgy, ahogy van... :O ja, és csak úgy elment mellettük Masi Oka ÉS Steve Carell, mert éppen ott forgatnak. :OO megáll az ész. :-) és ilyeneken csak úgy részt lehet venni, ha befizetsz x összeget. Nagyon ritkán irigylem az amcsikat, de most piszok mázlistának tartom őket, hogy van ilyenjük!
És Fredné, persze Téged is, még mindig nem hevertem ám ki a kosztümkiállítást, amin voltál.... :-)
Elcseszett űrmegszállottaknak és katasztrófafilm rajongóknak ajánlom figyelmébe a Napfény című alkotást, ami jövő héttől megy a mozikban. Természetesen világvágás hangulat, titok, küzedelem és eszméletlen jó zene garantált, :))).
"A Nap haldoklik: a Föld lakói tudják, hogy ők sem élhetik túl, ha eljön a katasztrófa. Hét évvel korábban kilőttek egy űrhajót, melynek legénysége megmenthette volna a Naprendszert, ám az Ikarosz nyom nélkül eltűnt. Most már biztosan nincs remény: az Ikarosz II csupán egy utolsó utáni, kétségbeesett próbálkozás eredménye; nyolc űrhajós és tudós indul útnak, hogy egy atombombát juttasson kihunyni készülő csillagunkba: ha ez sikerülne, talán megváltozik minden. A legénység felkészült a meglepetésekre. De mindenre ők sem készülhettek fel: ugyanis nem sokkal azután, hogy minden kapcsolatukat elvesztették az otthoniakkal, rátalálnak az Ikarosz I.-re, mely újabb titkokat és meglepetéseket rejteget. A tét ugyanaz marad, csak esélyeik csökkentek: vagy megmentik az emberiséget, vagy ők lesznek az elsők, akiket magába szippant a fény."
A trrailere nagyon-nagyon jó volt, a zene alatta pedig csilalgos hatos, ami ez volt:
Nahh, Angellel voltam így, akkor kezdtem el nézni a saját sorozatát, amikor felbukkant a Buffy-ban, :))). Apropó, valaki emlékszik ilyen sorozatokra, hogy MIllenium meg Boszorkánykard? Na azok tetszettek még hajdanán, :))).
Nálam minden azzal kezdődött, hogy egyszer belefutottam egy részbe, és megláttam benne Spike-ot. :DD Onnantól kezdtem visszanézni az ismétléseket, aztán szép lassan eljutottam Spike-ig végre megint :))) Pedig alapból nem szeretem a festett szőke fiúkat, de ő meg Marshall Mathers kivétel :D
De valahol éreztem, hogy ez nálam Buffy-efektus lesz. (=hatalmas rajongás övezi, de amikor én belenézek csak a WTF érzés van, hogy mi a fenét lehet ezen enni)
Előszőr én is így voltam vele: a munkahelyemen a szobatársak állandóan arról beszéltek, hogy milyen jó, aztán egyszer beteg voltam egy hétig, napközben belenéztem és nem igazán értettem: mi ez a marhaság, hogy a kis törékeny szőke lány laposra veri a vámpírokat, meg mit keres itt ennyi vámpír egyáltalán, meg hogy nem veszik észre a katonai bázist az egyetem alatt, meg milyen jól néz ki ez a vörös csaj :-) Aztán néhány évvel később elcsíptem a hatodik sorozat elejét, az megtetszett, kicsit utánanéztem a Wikipédián, hogy miért is van szuperereje Buffy-nak, onnan már érthető és élvezhető volt a sorozat, le is töltöttem a többi évadot :-)