Keresés

Részletes keresés

cs_geza Creative Commons License 2000.04.28 0 0 15
A dolog engem is erint, tobb fel par zoknim is siratja elete parjat...:)
Egyebkent a mosogep, kozelebbrol a mosoviz es a dob korul lesz az eb sirhantja: Ahogy a zokni a mosogep dob szelere kerul, es mar nem eleg eros ahhoz, hogy egyben maradjon (a szagtol elgyengult, ugyebar :) ) akkor szetfoszlik es a pici darabjai a mosovizzel egyutt eltavoznak a melybe..... :)
Termon Creative Commons License 2000.04.28 0 0 14
Nagyon jól tudjátok , hogy az anyag (zokni) nem vész el csak átalakul. -))))))
division by zero Creative Commons License 2000.04.28 0 0 13
egyébként csupa egyforma zoknit kell venni, így mindig max 1 db fél pár zokni lehet...
division by zero Creative Commons License 2000.04.28 0 0 12
de összecsiptetéssel lehet, hogy ezután egész pár fog eltünni!
Előzmény: Horusz (11)
Horusz Creative Commons License 2000.04.28 0 0 11
Szerintem a rejtély kulcsa a mosógép körül lappang. Amikor ugyanis leveszem és odadobom a zoknit, akkor biztos, hogy kettő van, a fiókba pedig gyakran egy kerül. Talán a kettőt össze kellene valahogy csiptetni, és úgy tenni a mosógépbe, majd együtt kirakni őket a szárítóra, és együtt a fiókba. A lényeg tehát, hogy mindig követhetően és ellenőrizhetően párban legyenek a zoknik az egész folyamat során.
kaviat Creative Commons License 2000.04.28 0 0 10
skacok mi itt viccezgetünk ezzel az egész cuccal, miközben lehet hogy a világegyetemünk a teljes összeomlás szélén áll !!! gondoljatok arra a rengeteg anyagveszteségre, ami a világunkat elhagyó zoknik tetején lévő koszréteg okoz... anyagot vesztünk !! koszt, piszkot. fel fog borúlni a hasznos/ haszntalan anyag állandó értéke... arról az irreverzibilis folyamatról nem is beszélve, mely a 10tság irányába löki világunkat

követeljük, hogy a távozó zoknik ne vigyék el magukkal világegyetemünk anyagát !!

.kav]4t r.e.b.

morticia addams Creative Commons License 2000.04.28 0 0 9
sajat elmaradott vilagunkban csak annyira jutottunk hogy sikerult egyetlen szerencsetlen fotont teleportalni.De mit tudhatnank ugyan egyeb erokrol, kulonosen akkor, ha zoknikrol van szo?
The truth is out there.
Előzmény: Ozon (8)
Ozon Creative Commons License 2000.04.28 0 0 8
Belegondoltam a szörnyű ténybe és észbeötlött, hogy a zoknik általában koszosan tűnnek el, hiszen, ha ki vannak mosva, gyors összepárosítjuk és ezáltal megakadályozzuk a páratlanodást! (már ha a szomszédunk nem egy zoknitolvaj és nem lopja a zokniinkat a ruhaszárítókötélről) Ezek szerint a zoknik nem saját lábukon(!) hagyják el ezt a dimenziót, hanem valszeg az összeszedett koszmók között van olyan anyag, amely elősegíti, hogy a zoknink egyik fele mozgási energiát nyerjen a hipertérből és ezáltal dimnziótváltson... A másik dimenzióban manifesztálódott zoknik életéről sajnos nem igazán tudok véleményt mondani.. Nem tudom mi van a halál után, de tuti, hogy ezek az elveszett zoknik ránk várnak a túlvilágon...
http Creative Commons License 2000.04.28 0 0 7
Most hallottam, ha ez a topic eléri az 1000 hozzászólást, akkor a hozzászólók köztött tízezer pár, vagyis húszezer fekete zoknit sorsol ki az Index.hu Rt.
kaviat Creative Commons License 2000.04.28 0 0 6
vagy esetleg szánkáznak a hipertérben

.kav]4t r.e.b.

eMM Creative Commons License 2000.04.28 0 0 5
Fekete zoknik hm, csak nem temektezési vállakozó vagy?
Esetleg feketelábú indián?
Vagy feketelábú százlábú? :-)
Előzmény: http (4)
http Creative Commons License 2000.04.28 0 0 4
A helyzet megoldhatatlan. Nekem csak fekete zokniaim vannak, a fiamnak sötétkék. Ép ésszel sehogysem fogható fel, hogyan találok lyukas kék zoknit (kettőt), három lyukas feketét és ép kéket és egy ép feketét a fiókban. Én föladtam. Ha az utcán láttok egy embert, akinek kék és fekete zokni van a lábain, az vagy én vagyok, vagy a fiam.
eMM Creative Commons License 2000.04.27 0 0 3
A végén nem kelett volna (megpróbálni)lelőni a boldot,mert úgyse írtál utána mást.
Előzmény: Vissai (0)
Vissai Creative Commons License 2000.04.27 0 0 2
Néha én is áttúrom a szekrények mélyét (nem csak a sajátomat :), de az esetek 95 százalékában no siker.
Előzmény: division by zero (1)
division by zero Creative Commons License 2000.04.27 0 0 1
mi itt Pesten gyűjtögettük a fél pár zoknikat, rokonaim Szegeden, és évente 2-3x amikor lementünk "pároztatunk" és érdekes módon szinte mind összeállt egész párá...
érdekes...
Vissai Creative Commons License 2000.04.27 0 0 0
Hat nem elszurtam a cimet ?
De azert ne 0azzatok, jo ?
Előzmény: Vissai (-)
Vissai Creative Commons License 2000.04.27 0 0 topiknyitó
Ahogy a minap ballagtunk hazafelé a boltból egy barátommal, megosztottam vele az erről a kérdésről alkotott elméletemet.
Miszerint.

Egy átlagos pár zokni élete valahogy úgy néz ki, hogy az ember megveszi, aztán egy reggel felveszi, este leveszi, beteszi a szennyestartóba, utána bekerül a mosógépbe, majd a szárítóra, végül a fiúkba, ahonnét az ember előbb-utóbb ismét kiveszi, felveszi, satöbbi.

Ám egy napon - ami pont úgy indul, mint más napok, azaz az ember reggel felkel, na szóval egy napon az ember benyúl a fiókba, és a kezébe akad egy fél pár - teszem azt - skótkockás zokni. Amint elkezdi keresni a másik fél párat, egyre erősebb benne a meggyőződés, hogy a napja csak akkor lehet sikeres, ha skótkockás zokni van rajta. Ebből már ki lehet találni, hogy akár abba is hagyhatja a keresgélést, mert az a fél pár zokni már a múlté.

Szerintem - ez persze egyéni vélemény - a mosógépek és fiókok körül sokkal vékonyabb a dimenziónkat más dimenzióktól elválasztó fal, mint másutt. A zoknik megtalálják ezeket az elvékonyodásokat, réseket, és átsurrannak rajtuk. Nem mind egyszerre, az túl feltűnő lenne, csak szépen, egyenként, legfeljebb párosával.
Esetenként, ha úgy hozza a sors, másutt is megtalálják ezeket a réseket (lefekszik az ember ruhástul, és reggel már csak fél pár zokni van a lábán, ami vagy előkerül a fűtőtest és az ágy közötti résből, vagy nem).

Már van is egy elméletünk, hogy mit csinálnak a fél pár zoknik odaát.
Mivelhogy zoknik tömegesen tűnnek el, pólok (például) valamivel ritkábban, cipők még annál is ritkábban, olyanról pedig még soha nem hallottam, hogy egy egész kabát eltűnt volna, na szóval ez jelent valamit.
Odaát talán egy egész világ épült már fel elkóborolt ruhadarabokból. Legalul a pórnép, a zoknik állnak, talán állandó elnyomás alatt (aki arra gondol, hogy akkor meg minek mentek át, próbálja magát a talprész helyébe képzelni), utánuk az alsógatyák és a bugyik (vissza akarom kapni a fekete Sloggimat !!!!), melltartók, majd a pólók/blúzok/egyéb felsők, azután a cipők, végül a pulóverek és a blézerek, és azután jön a csúcs, a kabátok. A sálak és egyéb kiegészítők (fülbevalók, nyaláncok, sapkák) tanácsadói szerepet tölthetnek be.
Vagy valami hasonló.

Azt még nem tudjuk, miért is mennek át a zoknik odaátra - hogy önszántukból, az biztos, elvégre ahhoz, hogy erőszakkal vigyék át őket, léteznie kéne egy speciális kommandónak, akik zsákot húznak a fejükre és átvonszolják őket, de ez azért nevetséges, nem ?.
Taán egy jobb életben reménykednek ? Vagy csak az újra vágynak ?

-----------------
Aki azzal a röhejes ellenérvvel jönne, hogy "de hát fél pár zoknik azért előkerülnek néha", akkor annak azt üzenem, hogy egyrészt NÉHA, másrészt meg biztosan akadnak olyan zoknik, amelyek nincsenek megelégedve az ottani életkörülményekkel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!