Nnna, megnéztem én is- hát szerintem kissé túlspirázták ezt az Edie-dolgot :DD Én megmondom őszintén, röhögtem, mint borzadtam... olyan geg-szerű volt, hogy fojtogatás, kirohanás, autóval majdnem elütés, nekimegy az oszlopnak, de még mindig él, és akkor áramütés. Mindenestre ha most nem is halt meg, szerintem Dave fog tenni róla, hogy meghaljon. Megfojtja a kórházban egy párnával vagy mittudomén... Ebben a részben vettem észre, hogy mennyire sarkítják a dolgokat mostanában. Vagy eddig is, csak eddig jobban csinálták? Bree meg Orson két felnőtt, értelmes (??) ember, és képtelenek egyensúlyt találni a munka és a magánélet között. Vagyis Bree. Orsont ennyiből megértem, totál kiherélte az asszonyka sikere, de utálom, hogy Kyle M. ilyen buzi szerepet játszik. Grrrrr!! Szerintem Susan nem volt felesleges, Tom annál inkább, abban egyetértek. Susan most megmutatta a felnőtt oldalát, (najó, leszámítva a festéket arca öntést:D). Különben ez a probléma, amit feszegettek, fennáll, sok gyerek brutálisakat rajzol... Gaby-nál az zavar kicsit, hogy megint olyan modellesen öltöztetik; valahogy a lepukkant és a topmodelles glamúr közt kellene egy normális stílust találni neki. És a gyerekeit fogyasszák már le! :P Most akkor mivan ezzel a Lucy-vonallal? Carlos kirúgta? Köcsög egy némber volt a kis állatkáival :D Én számítottam a telefonhívásra, vagyis csak egy üzenet volt valójában Dave barátunknak; de hogy érted azt, hogy így akarta Mike-ot Edie értesíteni? Csak Dave-nek küldött egy üzenetet, hogy azonnal húzzon haza. Mondjuk Dave meg balfasz volt, mert kilőhette volna még K-t, aztán hazarongyol és kinyírja Edie-t. Oszt kész.
De milyen ez már, hogy csak így itthagyják a jónépet, hogy most meghalt Edie vagy nem halt meg? Már lassan kezdem azt hinni, hogy Nicolette-et nem is írták ki a sorozatból, csak azért hintették el, hogy még nagyobb legyen a nézettség. Bár, nem valószínű, de ki tudja.
Mondjuk, azért elég snassz lett volna, ha a férje simán megfojtja, éppen elég dedós volt az a húzás, hogy Edie úgy akarta felhívni Mike-ot, hogy azt még be is jelenti Dave-nek. A mobilcsörgéstől én is totál megijedtem, tudtam, hogy valami meg fogja zavarni albínó barátunkat, de erre nem számítottam.
Amúgy a mai részben Susan is, Tom is teljesen feleslegesek voltak szerintem. Csak azért, hogy Susan is szerepeljen, nem sok értelme volt ez a Karl-szálat beletenni. Ha meg Tom ott volt már, akkor már lehetett volna hosszabban is (kis eye-candy).
Az Orson-vonalat meg teljesen elb.ssszarintották, nevetséges, hogy hova kanyarják már vele! Nyilván jól tette Bree, hogy nem adta el a céget, azzal nincs is baj, de nem lehetne, hogy egyszer valaki belenyugszik valami döntésbe (ez esetben Orson Bree-ébe) és jónapot! ?
Jaaaaj, de tetszett, amikor Carlos kiosztotta Lucy-t vagy mi a nevét! Jóóóól tette! Hát még Lynette, amikor beszólt neki!:) De hogy ezek a kis meka lyányok milllen csúnyák!:)
Nekem kicsit "üres" ez az évad, hiába van itt ez a Dave gyerek. Előtte mindig volt valami húzószál, valami, ami átszőtte az egész évadot, misztikus lett tőle, és nem derült ki, csak az utolsó részben, hogy mi volt a nagy titok. Itt meg már szinte az elejétől lehetett tudni, hogy Dave mit akar. Most kellene egy nagy csavar tényleg, hogy ez az évad is érjen valamit. De nem az, hogy Eide meghal, azt eddig is tudtuk, (???)
Tegnap néztem meg a 17-et. Mostanában azt vettem észre, hogy hiába néznek ki úgy az események, hogy vmi nagyon izgalmas dolog fog történni, mégsem lesz belőle semmi. Szerintem ez a rész sem volt különb. Kéne már valami jó kis fordulat.
Katherine tényleg felesleges, az előző évad végén neki is távoznia kellett volna, mert már nincs érdemi funkciója, és fura személyiségváltozáson is ment át. Azelőtt sem kedveltem túlzottan, de legalább volt karaktere, most viszont olyan tingli-tangli, Mike barátnője, de más nincs vele, néha Bree-vel összezörrenés, de azt is hamar lerendezték. Érdektelen lett a karakter nagyon. És nem mellesleg szerintem Mike-kal marhára nem illenek össze. Szerintem Edie karaktere is egyszerűen elfáradt, azért írják ki, és azt sem csodálnám, ha igaz lenne, hogy ad 1: a színésznő nagyobb gázsit követelt, ad 2: új kihívások felé kacsingat.
Komolyan? Hát, pedig annyira nem nagy a szerepe. Illetve, lehetne nagyobb szerepe is, mert én a magam részéről bírom a csajt!:)
Ok, hogy kellett ez a Katherine szál, hogy Dave-nek legyen kire fenni a fogát, de arra Susan is vagy MJ is "jó" lett volna. Szerintem K. egy teljesen felesleges szereplő.
Amúgy én mindig csodáltam a sorozat írókat, hogyan tudnak egyfolytában új, érdekes ötletekkel előjönni, lásd pl Friends, ER stb. Majd ha nagy leszek megértem. :)
Na megnéztem... hát, nem volt mozgalmas rész, mégsem untam, ehhez hozzájárult nagyban Gaby régi énjének visszatérése :DD Imádom azt a nőt, amikor egy számító büdös kis ribi. Már elnézést. Egyébként mindenki másnál visszataszító, undorító tulajdonság lenne ez a számító dög viselkedés, de nála abszolút csak ez a nyerő, ettől telik meg élettel és ad löketet a sorozatnak is. Lynette-t is imádtam, de tényleg! Végre ő is a régi és a nyeregben van! Susan leszbicsókja LOL! De ha jól láttam,nem rázta meg nagyon a dolog, hogy jaj lehet, hogy leszbi leszek ezentúl... Orsonnal jól kibaszarintottak nemár!! Egy tökkelütött idiótát csinálnak belőle!! Nagyon ajánlom nekik, hogy a következő évadban rendes, izgalmas, nekivaló szerepet kapjon, vagy írják ki, de így hipergáz. Edie-t én változatlanul utálom, irritál maga a színésznő, nem tehetek róla... gyanítom, összerakja a mozaikot a következőkben és Dave-ék után megy, ott meg talán véletlenül, de a saját férje áldozatává válik. Ezt tudom elképzelni, persze marha kiszámítható lenne, úgyhogy biztos nem így lesz.
Milyen hisztirohamok? Milyen pocskondiázás?? Te verted ki a hisztit, mert le mertem írni valamit, amit én már láttam, te meg még nem! Sőt, kitaláltad, hogy még a feliratra is várni illene. Pathetic! Here is the thing - next time, when you want to watch an american tv show, either learn english before, or get lost instead of making a scene!
Ha valaki itt lejáratja magát, az nem én vagyok! Szövegértelmezés, általános iskola, 2. osztály. Bár előbb sem árt.
Nem az észt osztom, csak leírom a véleményem. De ne aggódj, most jártam utoljára itt, ha esetleg folytatnád a pocskondiázásomat, megteheted, magadat járatod, le a hisztériarohamaiddal. Látogass meg egy szakembert inkább, neki mondd el, hogy milyen szemét is vagyok, mert megkértelek, hogy írj ki egy 7 betűs szót a hsz-od elejére, és ezt nem tudtad elviselni. Pá
De annyit azert meg hadd tegyek hozza, hogy en a nyugati parton nezem, amibol az kovetkezik, hogy mire en befejezem az adott reszt, a keleti partiak mar el is felejtettek, hogy mi volt benne, mert ok mar harom oraval korabban megnezhettek. Sot, valaki fel is tehette mar a netre addigra, mire en egyaltalan elkezdem nezni.
Figyelj, nem értem, miért szánalmas- nem szabotázs, csak Frednével (ha jön), majd itt pofázmányozunk, úgy, hogy legalább nem kell attól tartani, kicsúszik valami az ujjunkon. Megmondom őszintén, annyi spoileresmentes topikban voltam már, hogy most az egyszer elegem lett abból, hogy vigyázzak. Én elfogadom, hogy mások meg nem akarnak megtudni semmit. Ennek nyomán nyitottam ezt. Lehet, hogy csak magamnak... majd kiderül.
Csatlakozom.... mindezt azért, mert egyeseknek nehezére esik a hozzászólásuk elejére beírni 7 betűt..... szánalmas... ne haragudj Fleur, tudom, hogy jót akarsz. Azt hiszem, én inkább hanyagolok innentől fogva minden DH topicot :-(