Keresés

Részletes keresés

renee7 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 252

Hogyne mennének állásban tönkre? Főleg a 1992-1996 között gyártott "békebeli" Panasonicokra jellemző (FS200, HS1000) tásrai, hogy az Y/C panelen van egy rakat elektrolitkondenzátor, ami kiszárad, és a szinek kfakulásától kezdve a kép bezajosodásán át a girbegurba, kifordult kontúrokig aztán mindent okozhatnak. Ilyenkor jön az újraelkózás. Ahogy egy profi videószervízes barátom mondja: rá kell mérni a tápban, a fejerősítőben, az Y/C panelen az elkókra, és jó eséllyel az lesz a vége, hogy balról jobbra az összesset.... Én éppen most adtam be hozzá egy tavaly decemberben vásárolt GV280s-t. A tápja kikészült, de ezzel együtt is SVHS-ben olyan képet vesz fel és játszik vissza, hogy nem egy sz@ros konzumer DVD recordert nyom le, de összemérhető egy BETACAM SP képével is. VHS-ben is kiemelkedően síma, csillogó, részletdús képet vesz fel. 

 

A címben szereplő válaszom: igen, megölték a VHS videókat, mert nagyon drága egy bizonyos minőség fölött az előállításuk, pedig kár, mert a mai napig a legmegbízhatóbb házi képrögzítő rendszerek, melyek a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek. (Adott kategóriában)

Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.07 0 0 251

Kiegészítés: "Nemcsak két videót kapott,hanem egy Hitachi DVD lejátszót is-ingyen"

 

.. amit és egy halom kazettát nem kértem, csak kifejezetten a VT-110E érdekelt, és valamilyen szinten a másik. Viszont Ön kikötötte, hogy csak a kazettákkal együtt adja, végül is szíve joga. Mire odértünk és felpakolt, már DVD lejátszó is előkerült. El is ajándékoztam rokonságban, volt nekem másik, a kazetták meg mehettek a szemétbe, elég volt egybe - egybe belenézni. Úgyhogy a továbbiakról csak ennyit.. Minden Jót és Újévet Kívánok!

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 250

Reget meg miért ne töröljek, amikor nem vagyok állandó aktív résztvevője a fórumnak és ha valami majd újra érdekel és még hozzá is szeretnék szólni, létrehozom újra, vagy ha azt nem lehet, akkor egy másikat, ezért minek foglalja egyáltalán a helyet és még az is megeshet, hogy ha sokáig nem használom, még el is felejthetem, arról nem is beszélve, hogy ebben a fórumban csak Indapassos emailes regisztrációval lehet résztvenni, tehát e miatt még oda is be kell regisztrálni, arról meg már nem is szólva, hogy több hónap inaktív használat után meg is szűnhet és az ember még csak meg sem lepődhet.

 

 

Köszönöm az eddigieket és sajnálom az esetleges félreértéseket. Üdvözletem.

Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 249

Úgyhogy sajnos kapásból elsőre a rosszat feltételezte, miszerint most meg is írta, hogy az "egész csak mese". Második lehetőséget pedig már az átadás átvételre nem adott a dolognak. Ha nem adtam volna meg az email címemet Önnek, akkor hogyan tudtuk volna elhozni Öntől a készülékeket? Nem a fórumon keresztül beszéltük akkor meg a konkrétumokat. Telefonszám sem volt Önnél megadva, csak, hogy kazettákat adna, mellé a jelentkezőnek 'ajándék' Hitachi videókat és ahogy olvastam csak azért nem vitték már el előttem őket, mert az illetőnek S-VHS kazetta kellett volna, de azt Ön nem tudott adni, mert arra viszont szüksége van:

 

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=150&na_step=30&t=9166759&na_order=

 

 

 

Itt a fórumban sem reagált rá semmit sem, hogy nem vittük el aznap Önhöz az S-VHS készüléket, úgyogy ezt annak tudtam be, amit meg is említett, hogy "nincs rá szükségem" és a csatorna tárolási memória hibát amit említettem nem is igazán értette, hogy mi a fene ez és mivel sehová sem kellett érte elmennie, mert a ház elé kérte így felesleges útja úgysem volt miatta.

 

 

Köszönöm az eddigieket és sajnálom az esetleges félreértéseket. Üdvözletem.

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 248

Nem kötelező elhinni, fél éjszaka utáni fórumozást követően "természetes" csak azt gondoltam, hogy még előtte le lesz szállítva Önnek aztán szunya, nem így történt.  A készülék jól üzemelt, működött lejtászás, felvétel, Tuner, (le is fotóztam nem is egyszer) azt a dolgot leszámítva amit megírtam, hogy minden csatorna bejött analógban rajta automatikusan, manuálisan viszont nem tudta rendesen letárolni, az, hogy miért meg nem az én saram, mert idén én is már így kaptam (ezzel kissé szkeptikus voltam az igaz, hogy vajon elboldogulna -e ezzel a problémával).  Az email címemet pedig én adtam meg, hogy ott beszéljük meg a részleteket, nem muszáj a fórumban, viszont aztán egyáltalán nem jelentkezett, hogy egy másik időpontban elvihessük Önnek.

 

 

Alvás közben hogyan lehet telefonálni, aztán meg egyáltalán nem reagált semmire sem, emailben sem írt egy másik időpontot, hogy egy másik lehetőség lehessen a megvásárlásra (ha akkor meg más történt volna már gyanúsabb lehetett volna, szerintem), pedig még lett volna rá lehetőség, hogy megvásárolhassa, de megértem, hiszen  meg is írta, hogy nem volt annyira fontos, nincs rá oly nagyon szüksége. Viszont szeretném ezt be linkelni ide, aki megvásárolta tőlem, annak a hirdetése és végül úgy döntött, hogy mégsem adja el, hanem megtartja (mondjuk ezen az áron amin feltette kétlem, hogy a nálunk eléggé ismeretlen Hitachi márkáért valaki csak úgy ennyit adott volna):

 

 

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:T-dO2FbNJzAJ:aprod.hu/hirdetes/hitachi-7-fejes-csucs-s-vhs-video-recorder-tav-papirok-gyonyoru-ID1Jjzn.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

 

 

A 2 Öntől kapott készülékkel kapcsolatban meg meg is beszéltük, hogy mi volt a helyzet. Hibátlanul a VT-145-öst (azt úgy is kaptam Öntől) az S-VHS-sel együtt adtam, mert egyáltaln nem tetszett az előlapja és ennyi készülék számunkra kihasználatlan, nem üzemeltem volna be egy VT-110-es helyett.

 

Köszönöm az eddigieket és sajnálom az esetleges félreértéseket. Üdvözletem.

 

 

Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 247

Nos,szerintem ez a"természet közbeszólt"-ez   mese.  Ha el akarta volna adni az S-vhs-t,ott volt a telefonszám.Azért nem jelentkezett,mert nem volt jó a video és nem akart átverni .De akkor ezt kell irni.Nem pedig reg-et törölni.Nemcsak két videót kapott,hanem egy Hitachi DVD lejátszót is-ingyen.Úriember voltam önnel szemben,nem panaszkodhat! E-mailt meg hogyan kaphattam volna,ha nem is ismeri a cimet?  :)

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 246

Emailben sem reagált semmit sem, dehát végül is megmondta, hogy nagy szüksége nincsen a készülékre, úgyhogy már megvette más, az ugrasztott előlapú VT-145-össel egyetemben. Üdvözletem.

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 245

http://kepfeltoltes.hu/view/140105/CIMG1068_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140105/CIMG1064_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Köszönöm az eddigieket, sajnálom, hogy másrészről nem jött létre az üzlet, dehát a természet közbeszólt, aztán pedig már Ön elhallgatott. Minden Jót Kívánok.

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 244

A VT-110-est azért megtartottam, egységet cseréltem benne, most már sokkal szebb lett a kép és hangminősége. Üdvözletem.

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.29 0 0 243

Halihó, létezik még egyáltalán??

 

 

Eladtam a működő videóját, nem kellett a szemétbe kidobnom, ahogyan korábban egyszer javasolta..

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.27 0 0 242

Elnézést, 'Sajnos' elalvás tényállása forgott fenn a reggel, (mostanában kicsit többet interneteztem, valamikor aludni is kell) nem tudtunk már elindulni, talán a sors akarata. Azzal a Tuner manuális memória tárolási problémájával úgyse igazán boldogult volna,  kidobni meg ezért mégiscsak kár volna.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.26 0 0 241

Talán a jövőben érdemes lehet az Úrral felvenni a kapcsolatot, arra az esetre ha a jövőben bármi történne és akkor még a rizikó is kevesebb:

 

http://elektrotanya.com/?q=hu/content/hitachi-vt-s80e-bekapcsolast-koevetoen-kikapcsol

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 240

Ok.

Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 239

Rendben,nincs kaputelefonom,a mobilon szóljon fel!Köszi!

Előzmény: Törölt nick (237)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 238

Az a lejátszási kép, melynek a fotóit be linkeltem, az ennek az S-VHS-nek a saját tunerjáról készült, a fotó készítés előtt pár perccel.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 237

Azt még nem is említettem, visszatérve a 2 VT-110-esre, az enyémre, meg amit elhoztunk Öntől, hogy az enyémen Made In W. Germany van származási helyként megjelölve (ezt Olaszból vásároltuk), amit elhoztunk Öntől az Made in Japan. A Vt-145 ami szintén Made In W. Germany.

 

Az S-VHS is Made In Japan. Holnap akkor 9-kor a ház előtt leszünk telefonálunk, így akkor mehet?

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 236

Az elmúlt hetekhez képest lesz csak hidegebb, decemberhez közeledve ebben nincs semmi rendkívüli, jobb a hideg, a vírusok is kevésbé fertőznek..

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 235

Már össze készítettem, holnap 9-kor akkor elvisszük Önhöz, mint a multkor, amikor elhoztuk a készülékeket. Kapunál telefonálunk és lejön érte. Így akkor rendben?

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 234

A Bosnyák is ugyanazon a vonalon van, valóban, csak ott akkor buszmegállóban kell keresgetnünk egymást, szerintem jobb lenne ha házhoz vinnénk és a kapunál telefonálnánk, mint multkor és akkor lejön érte.

Előzmény: Törölt nick (230)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 233

Jobb  Önhöz, házhoz vinnünk, mert így egyetlen egy busszal megvan az egész, illetve oda vissza 2 busszal. Semmire sem kell átszállni sem.

Előzmény: Törölt nick (230)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 232

Igen. 2000.

 

Távval, kézi könyvével és még egy koax kábellel.

 

 

Holnap reggel 9.-kor a ház előtt leszünk telefonálunk.

Előzmény: Törölt nick (230)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 231

De ide is hozhatja a ház elé.70-243-8000

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 230

Ha Palotáról jön,hozza a Bosnyák térre-nevezze meg a buszmegállót,hanyas busz,de hideg lesz- reggel 9-re.A gépkönyvet és a távirányitót ne feledje,különben nem hozom el.A lényeg az,hogy ne csupaszon a hóna alatt hozza,hanem valami szatyorban-rendben?Mégegyszer tisztázzuk:2 rongy az ára!

Előzmény: Törölt nick (229)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 229

Igen. A Szín is és a hang is.

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 228

Még egy kérdés:a tunerén keresztül jó a kép?

Előzmény: Törölt nick (227)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 227

Rendben. Megegyeztünk. Itt megbeszéljük, hogy mikor vigyük el Önhöz, vagy inkább emailen keresztül?

Előzmény: Törölt nick (226)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 226

Tekintettel arra,hogy nincs szükségem a készülékre és minden rizikó az enyém,többé javitani már úgysem lehet 2 ezret adok érte.

Előzmény: Törölt nick (224)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 225

Így ha már itt úgyis kapcsolatba kerültünk, gondoltam megkérdezem, hátha érdekli és akkor megbeszéljük a továbbiakat..

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 224

Érdekli -e a dolog, tehát az az S-VHS készülék? Mindenképpen túl szándékozom adni rajta, mert nincsen kihasználva és amiket már megírtam. Mivel Ön kedveli főleg a Hitachi-kat és említette, hogy mindkét készüléke besz@rt ezért ezzel jobban járna. Ez megy rendesen. Használatra alkalmas.

Előzmény: Törölt nick (222)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 223

Megkérdeztem a páromat is, - nem őriztem meg az emailt, amiben ezt megbeszéltük - , ő is 3000 Ft-ra emlékszik, sok víz lefolyt azóta a Dunán, felejt az ember, bár én bennem is a 3000 Ft maradt meg, amit fizettünk akkor. Mindegy, ezen nem veszünk össze, a másik dologban pedig teljesen egyetértünk. Nem jártunk rosszul, ezekkel a készülékekkel. Főleg azóta át tettem az én 110-esembe az Öntől kapott 110-es alig használt mechanikáját és nagyon jó lett a masina. A hangfejet azt azért át cseréltem, mert valamiért az a 110-es amit elhoztunk Öntől annak egy kicsit jobban zúg a felvétel hangja. Ami az enyémbe volt, annak nem, így azt át raktam. Az a 110-es amit elhoztunk úgyse adja ki azt a képminőséget amit ki kellene, sajnos kissé homályos a kép és a szín sem olyan élénk, csillogó, így abba jó az a mechanika amit áthelyeztem, bár igaz, nincs annak sem semmi baja, de ez amit Öntől elhoztunk mégiscsak jobb, kevesebbet használt.

 

Az S-VHS-re vissza térve: Mennyit szánna rá?

Előzmény: Törölt nick (222)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!