Szerimtem a SOTU-n kívül minden albumról és vonatkozó kislemezeiről játsszanak le egy kislemez dalt, egy nem kislemez dalt és egy b-oldalast vagy kislemezen szereplő nem-album dalt. És akkor végre méltán nevezhetjük ezt a turnét bestof turnénak. Köszi!
OFF: Nézem a FB-on a Bp-i videókat, amiken meglett anyukák és apukák telefonnal próbálják jobb belátásra bírni az imádott kedvenceiket. Szekunder szégyenérzet. :)
Frivol kis rendezvény napjára ébredtünk ma, nem is értem, hogy mi a jónyavalyát keresek itt a munkahelyen. Noooormáááális?
Na mindegy, itt is lehet nézegetni délutánig DM koncerteket...
Nem tudom ki hogy van vele, én úgy terveztem, hogy már az intro alatt a színpadra mászom és a koncert végéig ott is maradok, mint szakértő adom a tanácsokat, mit hogyan kell és persze, hogy milyen számot kíván éppen a nagyérdemű!
Írjátok kívánságaitokat, amit tudok, elszámoltatásilag húzok ki belőlük.
Holnap DM nap a Radio Kaleiden! Személy szerint azzal igyekszem hozzájárulni a nap fényéhez, hogy óránkénti posztban felidézem az eddigi összes magyarországi DM koncertet, korabeli hanganyagokkal megspékelve.
Ja vicc az egész. Ugyanez volt már máskor is és ez lesz jövő tavasszal is.
Ugyanekkora átvágás a korai beengedés. Értelme nulla. Megveszed egy vagyonért, majd a kapunál szembesülsz, hogy még eladtak rajtad kívül (saccolok) 3000 embernek. A kaput kinyitják a koncert előtt 6 (!) órával, neked meg még fél órával előtte. Mivel fizikai elkerítés nincs, ezért bent szembesülsz, hogy a drága jegyedért ugyan beengedtek előbb, cserébe 6 órát aszalódhatsz a napon egyhelyben, ha tartani akarod az első pár sort. Ha kijössz, már nem volt értelme. Ha előre jutsz, gondolhatod, hogy más is meg tudja tenni. Egyszer nem vettem ilyet, mégis minden koncerten kb a harmadik-hatodik sorig álltam, több nem is kell..