Most értünk ki Trogirba, a vadonatúj Bilstein légrugóm egy hegyi szakaszt követően leengedte a jobb hátulját, azóta se bírja felpumpálni, ahogy fúja hallani is h szökik is ki...
hetfon tom vinni szervizbe.
pont tegnap jött meg a bal hátsó új legrugo és mind ki lesz cserélve, de ez faszaság nemtom mi lehet vele, hanecseknél lett kicseréltetve nem én mokoltam mint a bal elsőt de az bírja...
A váltó jobb oldalán, elől, van 1 csati, ott szokott szivárogni. Ha olajat cseréltek, azt is ki kell cserélni, nem a világ pénze.
Ha túl sokat töltöttetek bele, kinyomja a szuszogón. Nem a leg környezetbarátibb megoldás,de.....:-) Azért jobb, ha pálcával nézitek.;-) (Hidegen, meg melegen is!)
Sz.G.E270CDI! Köszi a választ. Egyenlőre ott tartunk, hogy megrendeltük a pálcát, levettük az alsó burkolatot, és letakarítottuk a deknit, valamint beletöltöttünk 1 liter olajat (két részletben). A váltó így már jó, ha megjön a pálca, még a szintet is fogjuk tudni 😀. Valamint, talán kiderül, hol folyik..
Sziasztok, Mercedes e 220 CDI olyat csinált, hogy indítottam, beindult, de csak 1. És hátramenet volt. Leállítottam újra indít, és megjavult 5 sebesség triptronic ?
Relét nem elég hallgatni, ki is kel mérni, hogy zár e rendesen, mert ha beégett az érintkezője, hiába húz be, nem biztos, hogy mindíg továbbítja a tápot. Kormányszög jeladó nem lehet, mert attól még kell legyen táp, és a diag azt is írta volna.
Az ABS kockában van néhány finom alkatrész, ami be tud rohadni a fékolajban az idők folyamán felgyülemlő nedvességtől. Fékolaj cserénél ezért tanácsos azt is átvizsgálni-átmosni. Ez persze macerás, a szerelők nem szeressék....