“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ha egy transzkorú gyerek kitalálja magáról, hogy ő igazából harmincéves, akkor vehet majd alkoholt, élhet egyedül, vállalhat munkát, esetleg házasodhat? Úgy tűnik. És ez még nem is a legelrugaszkodottabb példa. Csak fehér heteró férfi ne akarjon lenni senki, mert az valószínűleg tilos…
Megnyugtató lenne arra gondolni, hogy ezek a példák biztos csak riasztó kivételek, de nem, egyre csak szaporodnak az ilyen esetek. Ez a liberális fertő pedig egyáltalán nem az érzékenyítésről vagy az elfogadásról szól, amit ugye állandóan a zászlajukon lobogtatnak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a rombolás a cél. Ezzel a transzkorúsággal most éppen a pedofíliának ágyaznak meg, de ki tudja, mi lesz a következő. Aki ezek után komolyan gondolja, hogy a konzervatív családmodell védelme felesleges, az vállalja azt is, hogy cinkos résztvevője ennek a rombolásnak.
Igenigen! Azt írtam, h a nőknek, és a gyerekeknek is jó a bigámia. De ilyeneket:
A barátság nem kényszeríthető ki bigámiával sem. Ez a lényeg. Bizony előfordul, hogy két nő nem kedveli egymást. Te viszont kényszeregyüttlétet akarsz nekik. Mintegy a pasi kedvéét. Ilyen estben a megszületett gyerekek a féltestvérek között gyilkos harc alakul ki. Ez a természetes. A gyerekek számára is rendkívül káros.
Nem írtam. Ezeket te olvasod ki az írásaimból magadnak, a saját szemüvegeden át. Én nem kényszerítek senkit semmire. Van egy elképzelésem, amit megosztok másokkal. Azoknak vagy tetszik, vagy nem. Néha bele látnak olyasmit is, amit én nem mondtam. Már hogy lehetne bárkit is bigámiára kényszeríteni? Már maga a felvetés is ostobaság!
Ez a kormány csak úgy tesz, mintha megkérdezné a népet, már kész válaszok vannak, a nép valódi véleménye nem számít nekik, sőt nem is akarnak vele szembesülni, ezért szűkítik a népszavazás intézményét és nem engednek át alapvető fontosságú népszavazási kérdéseket sem. Jobb lenne, ha felébrednél a narancsködből.
A barátság nem kényszeríthető ki bigámiával sem. Ez a lényeg. Bizony előfordul, hogy két nő nem kedveli egymást. Te viszont kényszeregyüttlétet akarsz nekik. Mintegy a pasi kedvéét. Ilyen estben a megszületett gyerekek a féltestvérek között gyilkos harc alakul ki. Ez a természetes. A gyerekek számára is rendkívül káros.
A bálvány, nap, szex.. imádó világi elit azt kéri és várja el tölünk, hogy toleránsak legyünk.
Toleránsok másokkal, a hatalommal szembe és aki makacskodik és arra hívatkozik, hogy szabályok vannak és ha vannak azokat be kell tartani, vagy aki a hatalmat kritizálni kezdi/meri, az azonnal náci, antiszemita, nõgyülölõ..stb.
Már az ovodában elkezdõdik: a kislányoknak úgy, a kisfiuknak meg úgy kell viselkedniük. Nem úgy, amilyenek hanem, ahogy tölük azt elvárják. ès ezzel a velük született, a természetes viselkedési mód egy életre sérült marad bennük.
A suliban majd folytatódik, a sátáni oltár pedig (amit egykor még TV-nek neveztünk), az okos telefon, a hazug média.. pedig mára az emberekbõl már egészségtelen jámbor birkákat faragott.
Birka módra viselkedni, toleránsan és itt van a pont. A férfiak azért kergültek meg, mert tudatosan, erõszakkal beszorították, bekényszerítették õket egy jámbor, feminista, szexista társadalomba, egy társadalomba, amelybe születésüknél fogva nem voltak, nincsenek felkészülve.
Abszolút nem értem meg, hogy az álliberális körök mit akarnak ilyen akciókkal. Kontraproduktív. A magyar emberek nem hülyék. Pontosan látják, hogy minden alkalommal, mikor a népet kérdezi meg a kormány, az mennyire nem tetszik nekik.