Keresés

Részletes keresés

szerika0122 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26292

Annyira helyesek a cipőcskéitek, Réka a Tiéd is... most álljak neki horgolni is?

Egyszer gyerekkoromban egy babatakarónyit horgoltam és ennyi.

szerintetek hova tűnt Mici? Szabásmintát gyárt márciusra? :-))

Előzmény: illesreka (26287)
illesreka Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26291
IO, a szabál, az szabál... :-)))))) Én is befejeztem volna, de gondoltam, mire visszaér, megcsinálom a saját verziómat... úgyhogy elküldtem, szóval tessék útnak indítani szépen azt az UFO-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (26269)
Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26290
Ügyes vagy! A sima horgoltat, amit Stigi mutatott a blogján is fel lehet dobni ilyen kis rávarrásokkal:
Ilyennel és ilyennel , no megy ilyennel . Inspirációnak. Bármit lehet, filcvirágocskákat, pompomokat, stb. :)
Előzmény: illesreka (26287)
illesreka Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26289

Köszi, Skippo, majd ha nem leszek varrógépközelben, akkor ezek nagyon jók, mert majdnem az egészet kézzel kell csinálni úgyis!:-)))

Mamazsu, köszi a hajat, megpróbálom majd!

Előzmény: Skippo (26282)
Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26288
Ha ez megnyugtat, sokáig nekem sem esett le. :)

Nem ismerem Pantit. :( De azért jobbulást neki! Biztos nagyon rossz lehet, hogy még a kikapcsolódástól is meg van fosztva. :(

Én meg hajnalig lomotoltam... Úgyhogy elindítok egy mosást, s megyek aludni a gyerekkel. :)
Előzmény: Törölt nick (26283)
illesreka Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26287

LÁnyok! Valami sikerélmény végre:-)))))))))))......... a front miatti migrén mellé....

Stigi, KÖSZI, KÖSZ, KÖSZI!!!!!!!!!

Csak egyet csináltam, de túl nagy a videó alapján, le fogom kicsinyíteni. Nehezen indult, de ha megérted az alaplépést akkor már tényleg nagyon könnyű!:-))))))) Viszont ez  a varrogatós eleje annyira nem tetszik... próbálok valamit kitalálni helyette, szerintem ezt szebben is meg lehet oldani, de majd meglátjuk! A képen van egy kis hiba rajta, de már nem bontottam vissza.... (pirulós smiley)

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26286
POénnak ül, csak a kivitelezés nem tetszik..
Előzmény: ezkriszti2 (26284)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26285
AZ, hogy Pantinak fáj a karja, nem szmájlis mondat akart lenni természetesen, a vessző, zárójel bezárva sikerült ilyen szerencsétlenül...
Előzmény: Törölt nick (26283)
ezkriszti2 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26284
Igen, fent voltam hajnalban. Meg is fordult a fejemben, hogy most kéne a gurulósokat csinálni. De mivel pont az állagmegőrzés miatt a hálószobaszekrény tetején vannak egy dobozban, inkább mégse álltam neki a sötétben megszerezni. Férjem roppant béketűrően fogadja kreatív hajlamaimat, szeretném ha ez így is maradna. :))

Fogdoki: Nekem tetszett. Nem azért hogy játszak vele, úgy tűnt mint ami konkrétan készült. Szerintem a címzett értette a poént.
Előzmény: mehike (26246)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26283
Hogy én milyen hülye vagyok!! :D Nem tudom miért, valahogy sohasem kötődött össze a fejemben, hogy ez a Szepes Mária, az a Szepes Mária... nos, ez is helyre került most már.. És nagyon köszönöm, ezt igen komoly bóknak veszem. :D
Igen, minden gyerek más, az enyémek nem a türelmükről híresek.. :)

Lányok, beszéltem telefonon Pantival, (tudjátok, kezét operálták, s sajnos, nem sikerült túl jól a műtétje, nagyon fáj neki..:), de most már kicsit jobban van, próbálkozik a kézimunkázással, talán lassacskán varrni is tud.. És időnként itt is olvas, csak azt nem értem, miért nem ír?? :D Julcsi, Hozzád meg hétfőn mennek a befejezésre váró gurulósok.. :)
Előzmény: Skippo (26281)
Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26282
Mamazsu & Réka!
Itt egy kis inspiráció, s ötlet, édes kis apróságokról. Szívem szerint mindet megcsinálnám. Lám, végtelen a karakterek lehetősége, még piciben is. :) Sajnos nem tudom honnan valók. :( Már nem emlékszem, de a lényeg, hogy lementettem. :)
123456789101112131415
Előzmény: mamazsu (26268)
Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26281
IO! Csak azért emlegettem, mert Ő írta a Pöttyös Panni sorozatot. A kommunizmus idején nem adhatott kis sem scifit, sem ezoterikusat, ezért gyerekirodalommal, s fordítással foglalkozott. A Vörös Oroszlán is sokáig be volt tiltva. Jelenleg ő az egyi kedvenc nálam. Prünyti még nem hisztizik sokat ilyeneken. Inkább csak szórakozik az ilyesmivel. Másokon annál inkább be tud pöcceni. :)
Köszi a koszorútippet.

Stigi! A zoknis ezen leírás alapján készíti a dolgait. Persze biztos van saját ötlete is.
Ezek meg ezek is édesek. Nagyon jó kis leírások. Beléjük vagyok most szerelmesedve. :)

Kötött kiscipők , ha újítani szeretnétek! :)
ejjkukk Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26280
Bvedono! Megérkezett a csomag! :D
4Hópihe Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26279

ha nem -nem..

:o)

Előzmény: skolikagi (26278)
skolikagi Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26278
Köszi, aranyos vagy, de ez most perpillanat nagy méret nekem:-)
Előzmény: 4Hópihe (26277)
4Hópihe Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26277
a bébit ügyesen sikerült a nyitott szekrénysor mögé löknöm,az már addig ott marad amig le nem bontjuk vagy elköltözünk de a teljesen bontatlan 15 mm-est szivesen elpostázom ha megirod a cimed akkor vettem utoljára mikor még 498ft volt.
Előzmény: skolikagi (26271)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26276
Én már nem tudok visszakeresni.. Stigi- lábkérdések.. :D
Enyém: igazad van, képzeld ennek a babának tömzsibbre lett kiszabva a lába (kissé rövidebb, kissé vastagabb), de mivel az anyag sztreccses, a tömésnél így alakította magát.. Nem is gondoltam volna korábban, hogy erre is oda kellene figyelni. De azért nem lett annyira rossz, hogy teljesen új lábat csináljak neki, viszont legközelebb ezzel az anyaggal jobban odafigyelek.. :D

Tiéd: nagyon köszönöm, hogy a cipőkészítést rögzítetted, lányok, szóljatok majd, hogy Stigi tutorialját linkeljem be a honlapra!
Néztem, milyen gyönyörűen, egyenletes öltésekkel varrod a babáid lábát- ha visszafelé is megcsinálod (pont ugyanoda szúrva a tűt, mint odafelé) a tűzőöltéseket, eltűnik a lábfejnél a hullámos volna, és teljesen egyenletes lesz az öltéskép. :)

Aledi, a kezek felcseréléséről: én pl. ezért szeretem a végtagokat utólag felvarrni. Igaz, sokkal hosszadalmasabb munka (mint a haj is), de sokkal több igazítási, korrigálási lehetőség van benne.. :D
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26275
Szia Kreagi!! Micsoda belépő, mennek is a képtárba!! Üdv itt és gyere gyakran! :D
Előzmény: kreagi (26223)
szerika0122 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26274

http://www.hunpatch.com/index.htm

Csak innen tudok boltokat ajánlani, hát árakról nem tudok szolgálni.

Kondorosi úton nincs amit szeretnél? 

Előzmény: skolikagi (26271)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26273
Na ne, hogy ne tudnál egyet kitalálni.. 3 hurkát varrsz, kitömöd, összefonod, karikába varrod.. Aztán nézel édes Tilda és más figurákat, tojásformát.. és jól megpakolod a koszorú közepét.. :D
Előzmény: Skippo (26257)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26272
Nem kis fába vágtad a fejszéd.. :D
Először csak az arcot, hajat csináld meg, akkor már élni fognak, s aztán majd választhatsz hozzá ruhákat. Annyit lehet variálni: szemszín- forma (vagy csukott szem..) , hajszín, frizura (egy, két copf, konty, fonott copf, feltekert konty, oldalt, hátul..) Aztán vannak masnik, kalapok, főkötők, koronák... és még mindig csak a fejénél járunk.. :D
Előzmény: mamazsu (26268)
skolikagi Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26271
Bizony ez egy komoly dolog és vérig vagyok sértve, mert kinevetted...:-)
Kérdésem van újra: tudtok -e olyan webáruházat ahol viszonylag olcsón lehet rövidárut, stb. kapni.
Pantent: ma elmentem újra a boltba és megkukkoltam azt a patentot ami nekem van és nem tudom használni.
Kiderült, hogy valszeg azért, mert ehhez nem csak egy szerszám kell a beütéshez, hanem több, és nekem nincs meg az összes.
Viszont bébipatentot megint vettem 1170 volt a 15 pár, hát ez elég húzós ár...most kellene egy olcsóbb lelőhelyet találni...
Előzmény: Skippo (26252)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26270
Én Szepes Máriáról túl sokat nem tudok (ezotéria, sci-fi, költészet..) , ez bizonyára bepótlandó hiányosság.. így nem igazán értem, miért épp az jutott eszedbe, hogy neki is tetszene, mindenesetre abba biztosan belepirulnék.. :D

(Tegnap B. egy számítógépes barátja volt nálunk valamit állítani a masinán. Az én drága férjem, mint egy gyerek (a lányok is ezt szokták csinálni..), simán letámadta, hogy nézd csak, miket szokott varrni a nejem.. Képzelhetitek, egy ilyen pasinak mennyi affinitása lehet a rongybabákhoz.. teljesen meglepett, hogy az arcán rögtön mosoly terült szét, s - szintén, mint egy gyerek- felkiáltott, nahát, de aranyosak a görbe lábai!! :DD Az ilyen spontán dicséretek nagyon jól tudnak esni. :D)
Előzmény: Skippo (26262)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26269
Ismerős helyzet.. KÉpzeljétek, én meg tegnap megcsináltam a gurulós ufómat, és.. és NEM AKAROM ELKÜLDENI!! BE AKAROM FEJEZNI.. MOST!! Bocsi, nagyon erős a késztetés..

Aztán lehet, mégis inkább elküldöm, s mire visszaér , talán megvarrom még egyszer..

(Az expresszem is itt van kifordítva.. asszem a tömés a legkevésbé szeretem rész, itt akad el az összes babám. Felicity is. Második akadály a ruha.. :D)
Előzmény: illesreka (26265)
mamazsu Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26268
Szervusztok!

Illesreka kérdezted hogy készült "fürtöske"?

Valahogy így..

nagyon egyszerű és haladós.

A babácskáimat tovább kell gyártanom , mert 14 kell belőlük.
Lassan már ötletem sincs hogy egyformák és mégis mások legyenek és főleg rá ne unjak.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26267
Jaaaa, írtam én olyat, hogy levetkőztetni nem tudják?? Naná, hogy tudják!! Aztán meg hányódik a lakásban szanaszét a sok babaholmi, a babák meg dideregnek pucéron... Nos, Pannival ez nem történhet meg.. mindig jólöltözött! :D (És persze, öltöztetni is próbálják, csak épp itt a probléma, mert nem tudják, aztán jön a hiszti, babahajigálás, ajakbiggysztés.. :D)
Előzmény: Skippo (26262)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26266
Olyan, mint egy mesekönyv illusztráció... Nekem biztosan volt olyan mesém, amiben ilyenek voltak az emberek.. A többi munkája is elképesztően szép, aranyos, elvarázsolt teljesen..

Az a dokis, amit múltkor mutattatok viszont egyáltalán nem tetszik. Aprólékos ugyan, de szerintem nincs elég szépen kidolgozva.. olyan semmilyen.. :S
Előzmény: katafolt (26237)
illesreka Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26265

Annyira kedvetlen vagyok ettől az időtől...:-((( Pedig el kéne kezdenem az ígért Ancsát is...:-((( Meg még egy csomó ötlet ott hever (mostmár rajzokon, hogy el ne felejtsem), és Tallina UFO-ja is csak "szemtelenül" árválkodik a polcon...:-((( Pedig W-babát akartam kezdeni... és még barátnőm kismammerét is be kéne fejeznem (több hónapja), mielőtt megszületik mostmár a baba.... Ja és cipőcskét is szeretnék horgolni...:-(((

Na, ez a leltár, jobb is lesz, ha kikapcsolom a gépet...

Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26264
Mati=Mari (pirulós szmájli) :)
Skippo Creative Commons License 2010.03.04 0 0 26263
Mati=Mari :) (Pirulós szmájli)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!