Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

szlacikaa Creative Commons License 2005.09.09 0 0 15
Én a helyedben vigyáznék a vásárlással, mert valamelyik évben változtak a beszerelési engedélyek számai és a tartály E jelei is. Talán 2002 vagy 2003 és ha a szám az előtti senki nem fogja hivatalosan berakni, mert az első nem buherált műszaknál kibukik és ugrik 6 hónapra a rendszám is meg egy hatósági műszaki a Mozaikban. Nem olyan régen nekem is majdnem sikerült, pedig régebben napi kapcsolatom volt egy gázos műhelyben.

Úgy hogy csak óvatosan.

Persze nem akarom az eladót megbántani és nem feltételezek semmit, és ettől még minden OK lehet az alkatrészekkel.
Előzmény: menj_haza (12)
szlacikaa Creative Commons License 2005.09.09 0 0 14
Otkota!

Abszolút nem kérdeztél butát. A Bogarat is át lehet állítani gáz üzemre. A változás csak annyi, hogy a redutorhoz, átalakítóhoz kellő hőt nem a hűtővízből veszik el hanem a kipufogó csövéről egy ha jól emlékszem réz és valamilyen más anyag kombinációjával. Ezen az elven működik például a VW transporter is. Szerintem még csak nem is drágább, mint a másik.
A gáz ára most 146 Ft Pesten, vidéken még 140 körül lehet hivatalosan tankolni. Kb. 10 %-kal fogyaszt többet, mint benzinben.
Az enyém egy 101 lovas 1,6 Octavia. Az autómata váltóval hosszú úton 8,5 városban 11 liter. Számold ki mennyit takarítasz meg a mostani benzinárral.
Persze a beszerelés egy nagyobb kiadás először.

Ha érdekel ahol szerintem tényleg elég jól csinálják akkor küldj egy mail-t magánban és megadom a címet. Csak azért mert nem tudom szabad-e itt direktből ezt.
Szlacikaa
Előzmény: otkota (10)
W126SEC_USA Creative Commons License 2005.09.07 0 0 13

Szevasztok,

van valakinek tapasztalata, vagy érdemi észrevétele a gázüzemről?

Kicsit gondolkodóba estem, hogy a W124 300 E -t, soros hatost átalakítattom vegyes üzemre.

Igazából a V8- nál nekem nem nagyon jött be, gyakori vissarobbanás, stb..

A soros motornál akinek van dicséri, akinek nincs köpködi. Na most mi az igazság??!

Ha tudtok valamilyen jó szakit, az is érdekelne!

menj_haza Creative Commons License 2005.09.05 0 0 12
engem érdekel
Előzmény: gróf Drakula (11)
gróf Drakula Creative Commons License 2005.09.04 0 0 11
Lenne egy eladó Lovato gázszettem kompletten, 70 literes tartállyal, minden papírjával együtt.Központi injektoros autókba jó, de lehet hogy hengerenkénti injektorosba is be lehet rakni.Ár megegyezés kérdése.
otkota Creative Commons License 2005.09.04 0 0 10

Lehet hogy butát fogok most kérdezni, de nem vagyok műszaki okos, a gázüzemhez meg végképp nem értek.

Elképzelhető az hogy bogarat átalakítanak gázüzemre?

marcyt5 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 9

Üdvözlök mindenkit

Markovszky Ernőnek hívnak és érdeklődnék a publikumtól hogy van e olyan fórumos aki 1,2-es g astrával rendelkezik amely ketős üzemü Ugyanis erősen foglalkoztat a gondolat hogy az enyémet is át kéne alakíttatnom ezért várok minden infót

Előre is köszönöm

üdv Ernő

Merlin999 Creative Commons License 2004.05.17 0 0 8
Sziasztok!
Ha van valakinek egy Europai gazkutak listaja (vagy mit ad Isten terkep) Kerem kuldje el a kovetkezo cimre.

Merlin999@freemail.hu

Koszike elore is

S.Zola Creative Commons License 2004.05.01 0 0 7
Hol van ez a kút, a Favilla felé ? Jó ez a gáz ? Ezt azért kérdem mert nekem a Total-os gázzal 2 literrel többet eszik, mint a Mol Eco-val, de lehet hogy kipróbálom ezt a shell gázt is.
Előzmény: Olyi (6)
Olyi Creative Commons License 2004.04.30 0 0 6
Ezek szerint, mégsem álmodtam???????????????????
Előzmény: bRIZSA (4)
bedrecs Creative Commons License 2004.02.13 0 0 5
Sziasztok!
A Bp-i mol kutaknál 142 Ft lett a gáz ára, remélem jobban nem emelki már meg :-(
bRIZSA Creative Commons License 2004.02.13 0 0 4
Hi!

Én csepelen tankolok Shell gázt 131 Ft-ért, egy hete még 128 volt!!!

Előzmény: Olyi (3)
Olyi Creative Commons License 2004.01.25 0 0 3
rali.

Szerencsére ez nem álom!

Ha ezen a környéken laksz szivesen megosztom veled a kút címét!

Előzmény: rali (2)
rali Creative Commons License 2004.01.25 0 0 2
Álmodban.
Előzmény: Olyi (1)
Olyi Creative Commons License 2004.01.25 0 0 1
Hi M.L

Te melyik városban tankolsz ilyen drágán?
Én Szegeden 130-ért tankolok SHEL-gázt.

Előzmény: Madaras László (-)
pipi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 0
gratulál0k
Előzmény: Madaras László (-)
Madaras László Creative Commons License 2000.09.26 0 0 topiknyitó
Szevasztok!
Ma voltam tankolni gázt 144-ért.De palackot is cseréltem egy TOTAL kútnál 2795-ért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!