Én a helyedben vigyáznék a vásárlással, mert valamelyik évben változtak a beszerelési engedélyek számai és a tartály E jelei is. Talán 2002 vagy 2003 és ha a szám az előtti senki nem fogja hivatalosan berakni, mert az első nem buherált műszaknál kibukik és ugrik 6 hónapra a rendszám is meg egy hatósági műszaki a Mozaikban. Nem olyan régen nekem is majdnem sikerült, pedig régebben napi kapcsolatom volt egy gázos műhelyben.
Úgy hogy csak óvatosan.
Persze nem akarom az eladót megbántani és nem feltételezek semmit, és ettől még minden OK lehet az alkatrészekkel.
Abszolút nem kérdeztél butát. A Bogarat is át lehet állítani gáz üzemre. A változás csak annyi, hogy a redutorhoz, átalakítóhoz kellő hőt nem a hűtővízből veszik el hanem a kipufogó csövéről egy ha jól emlékszem réz és valamilyen más anyag kombinációjával. Ezen az elven működik például a VW transporter is. Szerintem még csak nem is drágább, mint a másik. A gáz ára most 146 Ft Pesten, vidéken még 140 körül lehet hivatalosan tankolni. Kb. 10 %-kal fogyaszt többet, mint benzinben. Az enyém egy 101 lovas 1,6 Octavia. Az autómata váltóval hosszú úton 8,5 városban 11 liter. Számold ki mennyit takarítasz meg a mostani benzinárral. Persze a beszerelés egy nagyobb kiadás először.
Ha érdekel ahol szerintem tényleg elég jól csinálják akkor küldj egy mail-t magánban és megadom a címet. Csak azért mert nem tudom szabad-e itt direktből ezt. Szlacikaa
Lenne egy eladó Lovato gázszettem kompletten, 70 literes tartállyal, minden papírjával együtt.Központi injektoros autókba jó, de lehet hogy hengerenkénti injektorosba is be lehet rakni.Ár megegyezés kérdése.
Markovszky Ernőnek hívnak és érdeklődnék a publikumtól hogy van e olyan fórumos aki 1,2-es g astrával rendelkezik amely ketős üzemü Ugyanis erősen foglalkoztat a gondolat hogy az enyémet is át kéne alakíttatnom ezért várok minden infót
Hol van ez a kút, a Favilla felé ? Jó ez a gáz ? Ezt azért kérdem mert nekem a Total-os gázzal 2 literrel többet eszik, mint a Mol Eco-val, de lehet hogy kipróbálom ezt a shell gázt is.