Az tény hogy névre adják, de van egy regisztrációs dokumentum amibe be kell írni fehéren feketén hogy hány darab jármű tartozik az adott rendszámhoz ill. milyen típusú!!! Nekem dízeles a gazom nem tudom hogy csinálják a zöldkártyát :)
Szia! Nem csak az a baj! Amióta kiadják a zöldet kis samurai -okra és az főútvonalon 80 repeszt a volán mögött meg egy öltönyős faszi megy munkába!!! Mostanság kezdik szigorítani amióta egy pajero leeset az útról. Utólag kiderült hogy kb 90 -el ment!
Szia. A válasz kimeritő.Nekem egyébként a rendőr sem tudott mit mondani. Sok a keverés a zöld rendszám körül.Jó volna valahol tisztázni mit mivel lehet vezetni...
Szia. Valószínű hogy a gazgazdy teherautó motorja. Ez ha jól tudom 4200 cm2 turbós vízhűtéses japán Hino motor. De van belőle léghűtéses is. Én úgy hallottam hogy Gaz 66-40 néven fut.
Sziasztok Sajnos kuplung és fék problémával küzdök a gaz66 os kocsimmal nem sikerült a felújító készletes megoldás és egy kis baleset folytán el tört a főfk hengerem is igy tehát nincs rásegitőm. Használni tudom az autót de nem igen biztonságos nem merek vele nagyon menni mert elég bizonytalan igy a fékem. Ha valakinek van egy komplett rásegitője és persze az egybe épitett kuplung fék munkahengere kérem jelezze nekem a szekeresjanos.manfa@gmail.com email cimen köszönöm
Végre én is csatlakozok a Gaz 66 tulajdonosok közzé! Az enyém pontos típusa Gaz 66TM bemérő gépkocsi! 1989 kiadású, 1430km futott km-el és teljes felszereltséggel! Az autó kiváló állapotban van, és minden működik rajta!
Szia Az első perctől mióta kiadták a zöld rendszámot :) Ha az autó legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot akkor C Jogsi kell hozzá. Kivételt képez a piros rendszám. De nézz utána máshol is ha úgy gondolod.
Szia. A megoldás az AD- VESZ KFT Budapesten. Felhivod őket megmondod mi kell és akár másnap meg is kapod utánvétel. (Ha van nekik) Korrekt cég elviselhető árakkal. Ők szállitanak a honvédség részére is...
A forgalmiban mi a legnagyobb össztömeg? Ha 3500 kg-ot nem haladja meg akkor igen. (habár szerintem az önsúlya több mint 3500 kg) Vagy milyen rendszám van rajta? Mert a piros rendszámosat lehet vezetni B jogsival, de már a zöld rendszámosat csak C jogsival lehet.
Sajnos ezen nincs izzitás gyárilag, de a korszerűbb Merci motorról utólag ráépíthető!
Ezeken a motorokon gyárilag ki van alakítva a téli indításhoz a hidehindító spray befecskendezési lehetőség(start pilot). Tehát ha már kicsit kopottabb a motor, akkor a spray-s indítás normális dolog. A tuti penge motor az indul nélküle is.
Igen a 406-os Unimogban is ez van, ezenkívül a 811,911,813,913,1013,1413...stb teherautókban is.
Az általad írt Steyr motorokat is ismerem, az is méretileg valószínű belemegy, de a Merci az jobb megbízhatóságra, élettartamra és alkatrész ellátásra.
Ez a Steyr motor turbós változatát egy barátomék 131-es ZIL-be építették, ott jól szolgált.
Ha jól tudom akkor a 406 -os Unimogokba volt ilyen motor. Ezen kívül még milyen teherautókba tették azt a fajta motort? Amúgy izzítás van rajta, mert az enyémen nincs, -5 fok alatt hidegindító spray-vel indítom. AZ Osztrák hadsereg leselejtezte a Steyr 680 m3 -it abba is 150 lovas 6 hengeres motor dolgozik Az nem lehet hogy az is ugyanolyan motor mint a tiéd?