El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Drága hobbid van. A tévén kívül idén nem sokat fogsz fűteni sem, meg közlekedni, és biztosan elélvezel, amikor zsömlét eszel kiflivel karácsonyra. :) Nekem egy politikus sem érne meg ennyit, igaz én egyikbe sem vagyok ennyire szerelmes, mint te. :))
talán azért mert az ország tele van olyan elvakult faszokkal,mint te vagy!!de nehogy azt hidd,hogy nincsenek józanabb balosok is,akik rájöttek,hogy gyurcsi mindekit jól átbaszott...
Erre már nem is lehet mit mondani. A baj az, hogy butaságotok árát nem csk ti eszitek. Méghogy "tisztában voltam az ország helyzetével", most sem vagy te tisztában semmivel. Pá
nem egy papírszobor győzte le,hanem a sok jóhiszemű ember,de arra mérget vehetsz,hogy ha ma lennének a választások már nem győzné le!
jah mintha utaltál volna valami saját cégre ,már mindent értek valószínűleg minimálbérre vagy bejelentve miközben százezreket teszel zsebre havonta így könnyű nyomni a vérkomcsi dumát téged nem érintenek a járulékemelések!
Inkább egyfajta szitokszó, amivel azokat az embereket illetjük, akik az előző rendszerben nagyjából ugyanazon a szinten ücsörögtek, mint most (illetve feljebb másztak a ranglétrán
Jó !
Akkor vesd össze az előző rendszerben milyen szinten ücsörögtek Járai, Martonyi, Pozsgay, Mikola és pl. Szűrös és milyen szinten ücsörgött Gyurcsány
Igazad van a kommunista szó jelentése nem az amit itt szitok ként sokan használnak, de mit lehet mongani a gyurcsány(i) sleppre? Hazug, tolvaj, kommunista-abortuszmaradék banda. Igy jó?
Elolvastam. De mivel nem vagyok közgazdász, ezért elhiszem, amit a piaci élet meghatározó szereplői állítanak. Gondolom ők se olvasták el, sőt alapvetően nem értenek hozzá. Megjegyzem a komcsizás ma magyarországon, nem az ideológiai pártállást jelzi, hiszen valódi kommunisták nincsenek hatalomban, sőt elég ritkán fordultak meg országunkban. Inkább egyfajta szitokszó, amivel azokat az embereket illetjük, akik az előző rendszerben nagyjából ugyanazon a szinten ücsörögtek, mint most (illetve feljebb másztak a ranglétrán). És állításoddal szemben, valójában nagyon is sok embert zavar, főleg azokat akik valahogy el akarják feledtetni azt a fránya múltat.
Szabadi Bélával felérő közgazdasági zseni vagy ! :)
jelenlegi formájukban pedig egy nagy rakat baromság az egész. És ezt nem Tinódi Alajos Kisköröndrcsögei munkanélküli állítja, hanem azok a külföldi hitelminősítő intézetek,
láthatóan el sem olvastad, mit állítottak
Ami a komcsizást illeti, talán nem akkora szégyen, ha nevén nevezzük a dolgokat.
Arról sincs fogalmad, mi a komcsi. Egyébként mi az hogy manapság szégyen valakit kommunistának nevezni ??
16 éve zajlik a komcsizás, ma már kit zavaz és kit érdekel ?
Komcsizz csak nyugodtan, Orbán ma már - talán belátta - hogy ezzel semmire sem jut, talán ezért bolsizik és meinkampfozik felváltva.