Tata várossal foglalkozó kistérségi topik. Itt megvitatható a helyi kulturális élet, szabadidős programok, főbb helyi események. Fotóknak, beszámolóknak itt a helye!
Nem kötekedésként, de a behivatkozott cikk is azt mondja hogy 2013 augusztusban költözött a vadfeldolgozó (gondolom ez a Fiwi a Dob utcánál), nem állították hogy nem készült el. De szólok nekik hogy pontosítsák.
Természetesen kezelheted kukaként de azt gondolom nem a hűtőházzal van a probléma, az a 220 levegőbe ellőtt millió nekem jobban fáj. Gondolom más problémát nem találtál, ha igen, én szívesen jelzem nekik, messziről jött emberek, tudod...
Az átlátszó amúgy nem tipikusan üresen pufogtató társaság, de mondjuk ez tényleg magánvélemény.
...........én, azért csak szólok. A cikkíró kicsit felületes volt, mert a vadhúsfeldolgozó és hűtőház elkészült, működik. Én a helyén kezelem ezt a blogbejegyzést, azaz kuka.
Én új vagyok itt, de korábban is lettek volna hasznos információim, csak most szántam rá magam a hozzászólásra.
Tehát a villát Lányi Andor, ha jól emlékszem jegyző építtette, majd az államosítás után részben a család, részben pedig Baricskáék (Baricskáné az Eötvösben tanított) lakták. Lányi Andor unokája Petrozsényi Eszter szinész, a könyvtár munkatársa.
Tényleg az Aranyponyt hányban égett le? Csak arra emlékszem, hogy még kis tökalsó voltam és éppen Március 15-i ünnepségen voltunk a Erzsébet királyné téren amikor a nagy füstöt még onnan is lehetett látni meg a szirénázást hallani.
Na meg az ÁFOR kút amikor felrobbant az sem volt piskóta!
És milyen bunkók dolgoztak ott'90 előtt?Elviszek egy 10 fős társaságot,eszünk,iszunk,a lányok mondták ennénk még palacsintát(este 9).Odaintem a pincérmenyecskét,azt mondja ő, ezt nem ajánlja.Ma mérges a szakács.Szezonban,júliusban.(Mondjuk,ha volt ismerős a kőbányait is hátul vehetted meg az"ABC"-ben.104Ft-volt....egy láda)
Így van! Az utolsó mondatod erős de a legnagyobb igazság... de hát ez a fene nagy liberalzmus.
Kerékpáros járöröket kellene küldeni a rendőrségnek rendszeresen a kerékpárútra. Elég szomorú, hogy itt tartunk. Mi lesz 1 év mulva, már csak a csupasz aszfalt marad belőle? Kit zavarhatnak azok a korlátok? Nem szeretném az ördögöt festeni a falra de talán praktikusabb lett volna a hídat is betonból építeni...