Kérném szépen a 45.000Ft-os árképzésű volga linkjét,ne legyen ennyire már link,ha már a linkeken túl nem merészkedik bizonyos témákban.
Nem is kell vitázni,mert úgy tűnik MAGA csak virtuálisan gyűjt modelleket és csak a csipke józsika álomban él ha ilyenben nem illetékes....csak abban hogy az 1/24 maisto doboz nélküli autóját meg a 4darab magyarországon nem is futott hiányos,bliszter nélküli retroautóját bolti illetve vakernyás áron rásózza emberekre :) mert pénze nincs a kiszemelt modellre,de még a különbözetre sem.
Most írt vissza az ismerősöm hogy valóban fut a sorozat és mivel nem virtuálisan járok 9. éve cseh országban minden hónapban hanem gyakorlatilag is így egy ilyen Skodára befizettetek(ha nincs akadálya--de valószínű hogy nem lesz) és nem csak szájtépős Maci leszek és nem csak fröccsögök.
Maga már csak tudja mi a korrekt árképzés 45000 Ft-ért árulta a 17000 FT-ért kapható MCG Volgát.... de sebaj köpködjünk inkább a Deagostinire , Atlas-ra , Hachette-re :-D
A régebben elkezdődött 1/8-as Pobeda , Warszawa végigment , hogy a többi végig megy-e nem érdekel mert nem gyűjtök ekkora méretet . De nem ez volt a kérdés hanem , hogy azt kamuzta , hogy el sem kezdték a Skoda 100-ast .
Részemről befejeztem a társalgást mert nincs meg önben a témához a megfelelő színvonalú vitapartner . Mivel a további zagyvaságaira sem vagyok kíváncsi ezért mostantól a hozzászólásai elrejtése gombot aktivizáltam és ezt ajánlom itt mindenkinek :-)
Fröccsenő Maci ez a kezedben van?Nem látom a kezedet :)
És majd a 120. szám is a kezedben lesz mint a dácsiából?vagy a dácsiáé sem ,mert menet közben rájönnek sokan,ha eddig nem hogy 300ezer forintért kicsit drága és nem fizetik tovább,de bizonyos előfizetői darabszám után pedig a sort végig sem viszik.
Talán a cseheknél megveszik,de azért ennyi pénz náluk is sok pénz.Viszont arról úgy tűnik hogy csak álmodozól hogy ilyened lesz :) mert nem fogják behozni,a dácsiát is azért hozták mert a románoknál sem fogyott el . . .
Tegnap még azt írta , hogy nem jelent meg semmi , most melyik az igaz ?? Folyamatosan fordítva ül a lovon , valós gond után szoktak problémázni de ön inkább a kényszeres nyávogásaihoz gyártja a kamu problémáit .
A hülyeségei utáni sablon magyarázkodások helyett elég lenne egy "Elnézést tévedtem"
a modellre visszatérve---ha a 7.szám még nem is,de az első 6 szám az már kézben van vagy csak a web oldalat tudja mutogatni? mert a modellt meg fogni is lehet :) az utóbbit meg csak nyafogni
Igen a Skoda 100-nak is volt honlapja a teszt időszakban és már több mint 1 éve de talán már 2 év is van hogy lejárt és megjelent a sorozatból egy nagyon nagy semmi