2 forint utalást indítottam Revolutról, egy 200e, meg egy 2M-est 1 nappal később ugyanarra a célszámlára. A 200e 3. napra érkezett meg KH számláról, a nagyobb majdnem azonnal citibankos számláról.
Egyébként most, hogy megnéztem a decemberi pontmozgásokat, finoman is fogalmazva furcsa jóvárást látok a család mindkét Oney kártyájánál. Egyrészt jóval később, mint ahogy "normál" esetben ennek jóvá kellene íródnia, és maga a jóvárt pont sem stimmel. Szóval van itt zavar az éterben rendesen, azt hiszem. Tehát előző válaszomat annyival módosítanám, hogy itt jelen állás szerint minden lehetséges... És ha sok ember jár úgy, hogy online nem fogadja el közvetlenül a kártyát neki, a tipik' Oney kártyabirtokos nem Curve felhasználó, így szerintem reklamáció hegyekkel küzdhet az ügyfélszolgálat. A furcsa decemberi pontjóváírás miatt én nem reklamálok, mert jelenleg a számomra kedvező a tévedés, de van egy olyan érzésem, hogy ezt előbb vagy utóbb, korrigálni fogják.
Elvileg jönnie kell Curve mögött is. Nekem hónapok óta problémás a fizikai fizetés vele, amióta Cetelem lett, azóta pedig az online is tragédia. Decemberben már csak CRV mögötti tranzakcióim voltak, korábban direktben használtam, de még pár nap, mire a bizalomkártya felületen a decemberi használat utáni pontok megjelennek.
ezzel élt már valaki a fiónál? én tennék bele sok 7-est :)
Account number on request can be set for all accounts, where haven´t been proceeded any transaction yet. One visit of the branch is the key. Number has to follow these rules:
It can't be used by other client (occupied)
It must consist of 8-10 characters (numbers)
It has to follow rules of Slovak national bank (ISO 7064, MOD 11-2)
How it looks in practice? Either you can get your desired number ready (it must follow the rules) or you can arrange it with our client service at one of our branches, where you can together find the most suitable solution.
veszíteni nem, de ez az 5 százalék csak gagyi marketing. eleve ki kellene fizetni az éves új ultra díját, visszatérítést meg csak az egy havi előfizetési díjnak megfelelő összegig adnának - ez karcsú, csali az egész :)
Az MNB 11-12 között teszi közzé a napi középárfolyamot. Azt tapasztaltam hogy ha dél körül töltök fel revolutra, akkor aznapra könyveli a cetelem a már ismert árfolyamon. Eh tavaly kb 10-ből 10-szer így volt.
Ugyanakkor csak ingyenes revolutom van, és a havi 350e limit sokszor kevés, ezért használom a cetelemet.
Anno utánakérdeztem, azt mondták csak UK, a weboldalon is ez van:
Turn on Curve Fronted in the app and you can pay your UK taxes or credit card bills with another credit card, just like you would pay for anything else.
Még az jutott eszembe, hogy a Revolut, amikor teszteltem jobban váltotta az Eurót, mint a Curve. Szóval én szt csinálnám, hogy forintot a revolutra, onnan átvéltva euróra, amikor jobb az árfolyam, majd az államkincstárba befizetve.
Már jó ideje nem próbáltam, lehet, azóta romlott a Revolut és/vagy javult a Curve.
euros vasarlas eseten lehet, mashogy van beallitva van valami. az teny, hogy forintban lehet kozvetlenul vasarolni a kincstarnal cetelem kartyaval, szoval tenyleg barmi lehet. mivel a revolutos kerulovel max par percet veszitesz, a visszateritest is kapod, en nem foglalkoznek ezzel. a cetelem ilyen
Félig off, de valamelyik fele mindegyik topicban off lenne :)
Valaki ezt meg tudja magarázni? Akartam Cetelem hitelkártyáról eurót feltölteni államkincstárba kártyás vásárlással. Próbáltam közvetlenül is, és Curve-n keresztül is, de elutasította. Próbáltam kisebb összeggel is, mert írtak egyesek olyat mostanában hogy a Cetelem csak a hitelkeretig enged vásárolni, akkor is ha túl van töltve, sehogy nem ment. A netbank nem mutatja a sikertelenek között a próbálkozásokat, és a telefonos ügyfélszolgálat is azt állította hogy nem látják a próbálkozásokat, írásban tegyek panaszt, és a háttérosztály kivizsgálja. Úgyhogy gondoltam tovább próbálkozom máshogy. Curve-n keresztül a cetelemről raktam vásárlással eurót Revolutra, és ment. Majd a revolutról töltöttem az eurót a kincstárba vásálrással, az is ment. Így amit akartam sikerült végülis sikerült megoldani, de most ez mi? Mi az hogy cetelemmel nem tudok eurót feltölteni államkincstárra? Revolutra akkor hogyhogy tudok? Forintot utoljára november elején próbáltam a kincstárra cetelemről, akkor az ment.
akkor biztosan ez volt :) programozói szemmel ez a legegyszerűbb egy egyben leglogikusabb megoldás a 60 nap meghatározására, mindig is így működött a rendszerük a napok számától függetlenül. az 1440 óra leteltével valójában már a 61. napban van egy tranzakció, sokkal macerásabb (és felesleges is) lenne 24 órásra meghatározni a 60. napot