Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
TAU-200 junior Co2 verseny légpuska eladó, jó műszaki állapotban, a tus javított, látható esztétikai hibával, pontos könnyű, fiatalok részére többfunkciós gyakorló sportpuska. Tartozékok: kettő darab
Co2-tartány-nyílt irányzék-töltő idomok- gáz töltéshez. 85 ezer Ft. Érdeklődni:
Eladó Air Arms HFT 500. Pár hónapos.Makulátlan. Hibátlan. 100 lövéssel. Ok: sajnos egyre kevesebb időm van lőni. Eredeti doboz. Minden tartozék. Irányár: 500.000 Huf. Állítható sebesség. Helyileg Budapest es környéke.
Egy bonyolult csereügylet keretében került hozzám, sokminden egyéb társaságában. Az elmondás szerint az utóbbi évtizedeket egy szekrénybe zárva töltötte, és ez látszik is rajta. A fája makulátlan, a vasa, (amit barnításnak kéne hívnunk...) az tükrös kék. Leporoltam, áttörölgettem, és kicseréltem a CO2 tartály fő O gyűrűjét. Lőttem vele párat, gyönyörűen működik, és úgy tűnik hogy a nyomást jól tartja.
100.000 jó magyar Forintot kérnék érte, és örülnék, ha értő kezekbe kerülne.
TAU-200 junior Co2 verseny légpuska eladó, jó műszaki állapotban, a tus javított, látható esztétikai hibával, pontos könnyű, fiatalok részére többfunkciós gyakorló sportpuska. Tartozékok: kettő darab
Co2-tartány-távcső-nyílt irányzék-bipod láb-töltő idomok gáz töltéshez. 115 ezer Ft. Érdeklődni:
Eladó szép állapotú 630-as Slaviam! Nem gyűjtői darab! Új rugó,új tömítések,egységes barnítás,szép,nem törött,nem repedt tus! A vason már látható az idő múlása (1982-es) de működését nem befolyásolja!
Helyileg Nagybánhegyes!
Email: szacsati@gmail.com
Posta megoldható előre utalás után a vevő terhére!
Eladó egy vadi új Air Arms S500 angol PCP légpuska. 4,5mm-es kaliberű, gyárilag 16J-os, most 7,5J-ra beállított (1 csavarral állítható). Tusája jobbkezes és a töltőkapu kar is jobb oldali, oldalra nyílik, teljesen távcsőbarát. Lothar Walther csöve van köpenycsővel, a köpenycső végén menettel a hangtompítóhoz. MKH kártya és töltőcsonk a tartozéka, valamint adok hozzá a töltőcsonkra gyorscsatlakozós adaptert. 1 év garancia van rá a hazai forgalmazónál, amiből még kb. 9 hónap van. Ára 350.000Ft.
Csere érdekel 10 méteres diopteres pontlövő verseny PCP puskára (Anschütz, Feinwerkbau, Walther, Tesro, Steyr...).
Eladó egy Bsa Brigadier típusú, 5.5mm-es kapiberű pcp puska. Kb. 1 éves, keveset használt, mert időm is kevés, meg van több légpuskám(meg lusta vagyok pumpálni). A gyári ütőműrugót adom hozzá. Igény szerint a tompítót is adom hozzá. A távcső nem eladó(lehetőleg). Talán a doboza is megvan. A 3d nyomtatott bipod adapter, nyomtalanul leszedhető. Helyileg Tiszaújváros. Nem postázom! Emailem publikus. Ára:190 000 Ft.