Ebbol lett oszerakva buborek tanyeros 3 tanyeral lett ell latva
egykis szepitgetes meg raferne egykis polirozas de anyira nem foglalkoztam vele csak h jol menyen egy 20 cm eres hocsereloje van amit avival hegesztettem ki profi hegesztokel! Komplekt egybe huto csovel adnam
Tudom, értem, valaki a pálinkafőzés otthon topikon igen szellemesen jegyezte meg: olyan ez, mint a kupleráj ajtaja feletti kiírás: belépés csak lankadt fasszal!
Laboratóriumi minőségű, tehát nem gányolt, megkímélt berendezések, akár illóolajhoz is használható lenne, de egyik haverom ma beszélt a levendulás pálinka készítéséről úgyhogy az illóolajos dolgok pl, a soxhlet ide is kapcsolódik.
Minden üvegből van kivéve a szorítókat/fogókat, de megnyugtatom azt, aki nem ismerné, hogy jó páran használták, használják pálinkások is ezeket, ha nem gyilkolják teljes erőből gázlánggal fémháló nélkül, akkor a pyrex, durover, schott duran rasotherm sokat ki tud bírni. Van aki készüléke egyes részeit fémből, mást üvegből készíti.
Soxhlet-extraktor, szorítódió, fogó, golyós hűtő, spirál hűtő, kombinált hűtő, epruvetta hőálló tárolóedények/lombikok 100 ml- 15 liter (mivel hőálló nem demizson-ár) választótölcsér, tölcsér, mérőeszközök. pl mérőhenger, mérőlombik, hőmérő, szegedi pipa, kotyogó, stb. Amit nem soroltam fel és üveg, valószínűleg van, rá kell kérdezni. Ló méretű 500 literes üstjeim nincsenek, bár van ismerős, aki hegeszt rozsdamentes acél tartályokat. de ezzel kapcsolatban nem ígérek semmit.
Természetesen jóval bolti ár alatt mind.
érdeklődni az e-mail-címemen nachttrain kukac gmail pont com
Jézusom, 3mm mindenhol? Erre már azt sem lehet mondani, hogy nagytestű kutyák megdobálására való, mert ezzel egy elefántot is agyon lehetne csapni...:):):)...
A vegyipari készülékeknek (amelyek olykor valóban jelentős túlnyomás alatt működnek) jellemzően ilyen sok leszorító csavarjuk van. Gondolom, ez lehetett a minta...
Mivel 3 mm-es anyagból készült mindenhol így gondolom valami nagyon szuper biztonságos cuccot akartak készíteni akkoriban. Nem ismerem az előéletét hogy mikor hogyan készült nekem csak szóltak hogy ha esetleg valakit érdekel akkor lenne egy ilyen. Egyébként ezzel a rézbográcsról szépen Meg lehetne bolondítani ahogy neked is a képeken van.