Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Gyakorlatilag új àllapot, egyetlen pici ütés van egyik fedélen, de ndm okoz semmilyen gondot. Optikailag, műszakilag hibàtlan àllapotban ezen kívül. Pontos, jó színű képalkotàs, sokan ismeritek.
15.000Ft
Revue 10x40
Szép àllapotban, hibàtlan optikai és műszaki àllapotban.
Könnyű, kompakt kis darab, elvileg japàn vagy orosz? beltartalommal. Képe, színe a kis BPC-hez hasonlít.
Újszerű, karcmentes állapot. Nem sokat használtam, aminek oka az alatta levő Nikon. Nyakpántját egy másik, nagyobb távcsőhőz használtam, ezért azon észrevehető kopás. Ehhez egy kisebb szíjat használtam, amit szintén adok mellé.
Az állványtartó menet műanyag kupakja sajnos elveszett, használatot nem befolyásolja. Magyarországon vásárolt.
Ára: 30.000.-
2.)
Nikon Monarch 7 8x30
Használt állapot. Magyarországon vásárolt, papírjai megvannak. Csekély súlyának köszönhetően remek kiránduló, cserkelő távcső.
Üdv Urak! Az 5975 hsz.-ben hirdetett Skymaster 25x70-es keresőtávcső ismét eladásra kínálva 30e Ft-ért, személyes átvétel fontos, hogy biztosan jó-e a vevőnek a beállíthatósága - kettőslátása volt!! Érdekes dolog volt beállítani, adott hozzá a két-két beállítócsavar, sokat kellett próblgatnom, amíg rá nem jöttem, hogy az alapbeállításokat kellett rendbehozni! Hogy mitől lett kettős, még most sem tudom, de azt hiszem, rettentően érzékeny mindenféle koccanásra és a doboz "dobálására": hasznos volt a hiba, mert így beleástam magam a "jusztírozásba" és végül seperc alatt rendben beállítottam. Két-két tekeréssel, átnézés közben. Sajnos, felesleges nekem, így eladásra kínálom, e-mail publikus, Tatabánya környékére ki is viszem, ha szimpatikus az érdeklődés.
Békés ünnepeket kívánva, keresnék én megvételre MINOX HG vagy MINOX APO HG keresőtávcsövet ( binokulárt.)Tudtommal 8*43,10*43,10*52 méretben létezik.Elöre is köszönöm.
Győrben van egy javító, ott esetleg érdemes megkérdezni. Amit biztosan tudok, a nitrogénes töltés drága, ja, hogy párásodhatott be, ha gázzal töltött? Talán már nincs gáz benne és nézdmeg, hogy melyik lencse foltos, óvatosan szét lehet szedni, kis kézügyesség, nagy bátorság! Rajtaq!
Nem is volt róla kép. Nekem küldött képeket privátban, hogy van egy minimális hiba az egyik lencsén, de a látást egyáltalán nem zavarja. Szabványduma. Közben az egyik objektív kb harmada gombás volt. De legalább megemlítette és le is fotózta. Nem palizott be.
Hozzá értőktől kérdezném:Walther PRS 5-30X56 tipusú variábel ballisztikai tornyos céltávcső, belsőben pára foltok, a lencsén! Csak akkor látható ha a célkereszt világítás max-on és letakarva a lencse.
Nappali használatnál nem látható!
-lehet tisztíttatni? ( tudom gázzal töltött)....
-van értelme időt pénzt energiát áldozni rá????
-egyáltalán csinál valaki ilyesmit????
(hol és menyiért)
(előélete nem ismert külseje patika állapotú szétszedés nyomai nem látszanak rajt) dobozzal kiegészítőivel együtt került hozzám.) újnak tűnik, legalább is számomra!!!