Az én barátnőm szeret motorozni és szombaton este jön haza Olaszországból úgyhogy a héten csak vasárnap tudunk együtt lenni. Két legyet egy csapásra:))
Én is meghallgattam Cafe Triple dobját mikor bent volt a Triumph Budapestnél és felrakták rá azt a sok százezres extrát meg új gumit, aminek a felét gyorsan le is gyalázta, pár napra rá Kakucson:)) Szerencséjére a bal oldalát gyalulta le így a kipufogó megmaradt:)) Mikor megláttam a szervizben a vasat egyből az jutott eszembe hogy felhívom és megveszem tőle a dobot mielőtt, azt az oldalt is legyalulja:)) A szívem szakadt volna meg azért a Remus Pover Cone dobért!!
Meghallgattam már mindenfélét de nekem a Remus jön be a legjobban:) Mondjuk a hangja mindegyiknek jó de engem a kinézet is érdekel és szerintem az a legszebb formájú dob. De ez csak az én véleményem:) Hátulról nézve is szimmetrikusan fut a kerékkel nem lóg ki oldalra.
Na de a leglényegesebb az én tuningom, hogy javítsak a kanyarsebességemen!!:)))
Vasárnap majd jól meghallgatom atashark MIVVjét:)))
Ha lenti egy dobot szeretnél akkor ajánlom a Leo Vince GP-t is. Nekem az van fent és imádom ahogy szól. :) Amikor visszaengeded a gázt akkor meg szörcsöl, puffog durrog egyfolytában. Ha szőrös a hátad akkor biztos fel fog állni rajta. :D