Nem az enyémek sajna, a velencei maszkok. :'( De igen, gyönyörűek és Velencéből hozták őket. Csak kérdezték tőlem, hogy mi lehetne velük tenni és én nem nagyon tudtam, gondoltam itt valaki okosabb lesz.
ÓÓ. Szépek. Ezek szerint Velencében voltál a karneválkor? Szent irigység. Ha kirúgták magukat, ahogy Szuszetti is mondja, a gyönyörködésen kívül majd valami pormenetes tárolást is ki kell találnod. Mert az idővel teljesen porossá váló toll olyan kiábrándító.
Igen! :-)Remélem tartós lesz!Most úgy tünik!Jobb mint gondoltam!Valamiért nem sikerül lekicsinyíteni a képet,amit felakartam tenni,hogy milyen tuti (szerintem).Na ami késik....
Előzőleg nekem is csak úgy kijöttek a dolgok!Egyébként örülök,hogy van! :-)
A madáretetőt szeretnéd szigetelni,vagy valamit félre olvastam?
Ezek a velencei maszkok tollazata a szállítás során összegubancolódott, rendezetlen lett. Nem törtek meg csak kusza. Esetleg, valaki, nem ért hozzá, hogy hogy lehet lehetne rendezni őket? Vagy, hogy hol lehetne próbálkozni ezügyben?
Azért itthon is lehet olyat találni, amit nem kell visszaadni.. :D (Asszem, a magyar ideigleneseket sem kell leadni..?) Én inkább a hőszigetelésén aggódnék...
Nállunk is az ÉN kezemet dícséri a csempézés,járolapozás,glettelés,tapétázás és a festés!De a férjem lerakta a laminált padlót,ja és összerelt egy szekrényt is!!Azért az egyensúlyt lehet érezni! :-)Sajnos a betont nem tudom kifúrni,bár még nem próbáltam!Nem is fogom,nehogy megfosszam egy élménytől,amit értem tehet! :-)
A férfiak úgy túl tudják misztifikálni a dolgokat. Mindig halál bonyolultnak állítják be a legegyszerűbb feladatokat, gondolom hogy fontosnak láttassák magukat. Az ember jobban jár, ha megtanulja és megcsinálja, mint, hogy könyörgéssel pazarolja az idejét. Annó, csempéztük a fürdőt és a wc-t. Nem is tudom meddig tartott az a két kb 1 m2-es helyiség, de sok volt. Azóta megtanultam és baromi egyszerű. Csak persze csinálni kell. Glettelés, falfestés, mázolás, ez mind megcsinálható feladat. A módszer hátránya, hogy mivel a férfiaknak persze sosincs ideje, és persze fáradt mert Ő mennyit dolgozik...ezért mindent neked kell megcsinálni. Mert persze neked rengeteg időd van, még a munka melletti háztartás után is és persze sosem vagy fáradt. :S
Egyéként tényleg jó pofa! :-)Szerintem nem is olyan nehéz megcsinálni,ha valakinek vannak hozzá dolgai!
Nemúgy mint nekünk.Én még mindig neki vagyok dőlve a szekrénynek,ami a falra kívánkozik!De holnapra már nagyon bevan ígérve!Már mindent meg vett a férjem hozzá,hogy fel kerüljön,csak a kolléga nem ért rá.Én nem az a méret vagyok,akivel ekkora szekrényt kell v. lehet a falra szerelni! :-) Majd csendben figyelem az eseményeket,és ha kell okoskodom! :-) Hehe.
Elvileg le kellene adni a talált,vagy még forgalomból kinem vont rendszámot.De ha van külföldi rendszámod esetleg,azt gondolom fel lehetne használni,nem?!De ha udvarra akarod ....hm,nem tudom!Valami festett bádoglemez is jó lehetne,nem? :-)
Elég nehéz,min. 15-20 kg.A férjem a szekrény tetejére gondolta,de félek,nehogy szét essen!Valami nagyobb tartó konzol kellene az aljára gondolom,hogy alátartson!Úgy már csak biztonságosabb lenne!