Az Index Forradalmi Nemzeti Bizottmány kiáltványa és Modos Moderandija, ami azonnal hatálybalép, a népnyúzó moderatúra 72 perce kap, hogy önként lemondjon, különben eltorlaszoljuk a sávszélességet!
Szomorúan értesültem arról, hogy néhány legelszántabb harcostársunk esett el szent ügyünk gyakorlásától, pusztán azért, mert egy áruló a garázda rendőrség kezére adta őket.
Tevékenységük a forradalom érdekében történő gombatáptalaj főzése volt, ami tudvalevőleg ártatlan és Istennek kedves cselekedet.
Akkor most cserélgessünk tuti megmagyarázható Molotov-koktél recepteket?:-)
No, itt van egy tuti recept: étolaj! Nem kell házilag töltögetni, csak feltéped a dugót, bele a kanócot, gyújt és sutty!:-) Instant Molotov-koktél a boltból.
Kösz a jó tippet! Most már csak azon gondolkodom, hogy az standnak csak jobb és mégjobb oldala legyen, bal oldala meg ne. Keresek eladót is, két jobb kézzel. Esetleg félkarú is lehet, de akkor csak bal nélkül! Ebben az esetben a nagy, sőt óriás termet is előny. G
szerintem vegyesen kellene készíteni ôket piros-fehér-zöldet és piros-fehér sávosat. Ez a tuti bznisz, eccerre kettôt is el tucc adni egy embernek!!! :PPPP
Megsúgom, új üzleten gondolkodom. MArcius 15-re kokárdás bézbólütőket dobok piacra, a Síp utcában ugyanezt metélt kivitelben forgalmaznám. Tuti üzlet! G
Mer' lusták vattok. Énmegitten hilyába lövöm szitává a rendőrők székházát, csinyálom az úttorlaszokat, ütöm nuncsakuval az arralyáró pógárokat, egyedül kevés vagyok.
Én is elmentem felesküdni a Szent Koronára, de azok az őrök nem engedték, hogy méltó helyére a korona mellé tegyem a Szent Gumitehenet. Hová vezet ez? Már semmi sem szent?