Vágass az obiban egy fehérből akkorát amekkora kell, szereld fel és megtudod mi merre hogyan. Jelen állás szerint nincs üzemszerű állapotban a bútorlap (ajtósúly) nélkül.
Vásároltam egy Gorenje Beépíthetős 16 terítékes mosogatógépet. Nincs még beépitve csak ismerkedek vele. Az ajtot ha ki nyitom akkor nem marad nyitva, visszahuzza a rugó. Ez rendellenes így? Valaki ki mire esküszik? 3in1 tabletta + só vagy mosogató szer + öblítő + só? Kinek mi vállt be?
Köszönöm, valóban ott volt a galiba, szárazra töröltem a tálcáját, s azóta már 4x különböző ptogramokat lefuttatva problémamentes. Pedig már rákészültem hogy szét kell szedni.
Köszönöm, a barátomat már faggattam, de eddig még rosszul, siemens sn54505eu egyébként. Az előredöntés miatt talán víz van a motor mögötti valamin amire vmi csatlakozik, csak így árulkodom a hozzánemértésemről, ezért keresnék robbantott rajzot , hogy okosabbnak tünhessek 😏, de valóban gyorsprogramnál volt galiba.
Tegnap e15 s error kód "diy" kiküszöbölése/előrebillentés/ után a program 3. percében valami probléma miatt a kismegszakító lekapcsol.
Visszakapcsolás s a gép resetelése után kiszivattyúzza a vizet, minden mintha rendben lenne.
De a következő inditás után a probléma ismétlődik.
Na de nem panaszkodni jöttem, hanem segítséget kérni, egy általános robantott rajz kereséséhez hol találhatnék feliratozva, hogy azután kérdezni tudjak 😀. Köszönöm előre is.
És ha jól emlékszem, általában még az is benne van a használati utasításban, hogy az új gépnél, első feltöltésnél előtte vizet kell önteni a tartályba és csak aztán feltölteni a sóval.
adták hozzá egy dobozzal (Somat special salt-softens water), és a mosogatógép könyvében is benne van
És ezt a Somat special salt-softens water -t hova kell tölteni? Nem véletlenül a mosogatótér aljában lévő, kupakkal lezárt, állandóan vizet tartalmazó nyilásba?
Mert ha igen, akkor az közönséges mosogatógép só - és teljesen normális, hogy a tartálya tele legyen vízzel. Sőt, az se számít, ha amikor szórod bele sót, kiömlik a víz-felesleg mellé.
Az viszont nagyon fontos, hogy só-betöltés után jól zárd vissza a kupakot - mert ha az nyitva marad, abból nagy baj lehet - és az is fontos, hogy SOHA ne járasd a mosogatógépet só nélkül - vagyis amikor jelez a "só-lámpa".
Ez utóbbi főleg akkor fontos, ha kemény-vizes helyen laksz.
Csak a pontosság kedvéért: a só NEM lágyítja a vízet és nem vesz részt a mosogatási folyamatban. A só csak a beépített vízlágyító-mű karbantartását végzi - amit könnyen kinyírhatsz, ha nem látod el sóval.
Bele tudok és van is, de most nagyon jól dolgozik. Ezt a tablettát meg megszokta az asszony. Majd számolok, hogy mennyi lenne a nyeri, ha váltok ennél a gépnél tablettát egy olcsóbbra.
Az pont szart se ér. Sőt! Még jobban megszivat ha családi házas, tehát a földből jön a vízcső. Csak jobban rá hűti télen az addigi szobahőmérsékletű dzsuvát.
Mindig azzal mosogatok én is. (55 fokon) Csak úgy érzem, hogy a mostani gépem forróbb mint az előző volt. A régebbi szerintem nem volt 55 fok. De ezt csak tippelem így utólag.