Szeretnék vásárolni egy Yamaha dt -t 125 -ös motort, ebben kérnék egy kis segítséget.
Mivel elég sok hirdetést megnéztem és nem véltem felfedezni az egységet a Le tekintetében így tanácstalan vagyok hogy mennyi is az annyi.
A kérdések: Mennyi lóerővel bír egy yamaha dt 125 cm3? (gyári alap, nem tuningoltra gondolok) Mi a különbség a dt125, dt125, dtr 125 és dt125 mx között? Ha van különbség akkor terep és hobbi motorozásra melyiket érdemes.
Nagyon nagy a szórás még a gyári motorok hirdetésben megadott Le -ében is.
Ha tudtok akkor előre is köszönöm a segítséget. (eladó motor is érdekel :-) )
Elnézést az offtopic hozzászólásért. Egy élő Yamahás topic után kutatva bukkantam Rátok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ismeri-e valaki a csatolt képen levő Yamaha típusát? Vagy legalább azt, hogy hol érdemes utánanéznem. Előre is köszi a segítséget!
hello nem tudja valaki hogy hol lehet venni kuplung lamellát mert 5000 töl csúszik a kuplungom egy yamaha rd 80 asom van meg világítótekercset?? előre is köszi
Sziasztok nekem egy 82 es évjáratú rz 50 em van....nem tudja valaki hogy valamelyik más motornak a kuplungrugója nem e egyezik ehhez a fajtához, mert ilyet nem nagyon kaptam hozzá, vagy esetleg ötlet, hogy honnan lehetne beszerezni?
Helló fórumosok. Segítséget kérnék, van egy '92-s 80cm Dt-m és kellene hozzá az úgy nevezett irányító/vezérlő relé 4db kábel jön ki belőle. A tank alatt van egyébként. Kérdésem pedig, hogy hol tudnék ilyet beszerezni akár használtan vagy újan? Most más fajta van benne de így mindig gyújtáson van... Előre is köszi.
Azt akarom kérdezni hogy az RD80 és az RD80 MX -nek a henger lökethossza és a tőcsavarok megegyeznek-e... simsonra akarnám tenni a hengert és azért kérdem:D
5 sebességes, központi rugós Yamaha DT 50 típusú enduro eladó.Kiváló állapotú gumikkal, új, nagyon kényelmes üléssel, a képen látható, normális állapotban.A motor nagyon könnyen indul, teljesen jól megy, motorikusan jó állapotú, de vannak apró hibái.: A világítás nem működik, át kéne nézni a vezetékeket, mert ott van valami gubanc. A hátsó lámpabúra a téli pihenő alatt kitört, ezt pótolni kell. Enyhe olajszivárgás a bal oldali deklinél.Itt egy szimeringet kell kicserélni a probléma megszüntetéséhez.Ezt könnyedén, szétszedés nélkül meg lehet csinálni. A km óra spirál hiányzik. Mindezekkel én idő hiányában nem tudtam foglalkozni.Most áron alul eladom, de ebből már nem engedek egy forintot sem.Csere nem érdekel.Várpalotán lehet megtekinteni, kipróbálni.Jó vétel.tel 06203919683
Motoros börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
Sziasztok. Az én problémám a kővetkező. (Dt lc1) Nagyon szép egyenletes az alapjárat de 1/3ad gáz fölött lehörög? Gyertya új,karbi kipucolva,benzint kap. Mi lehet a baj?
Szakik! Megtudná mondani valaki, hogy az Rd megszakítója csereszabatos-e a P 20-éval? A kérdés azért merült fel, mert ajánlott valaki utángyártott megszakítót, amit a P 20-hoz is használnak. Köszönettel várok minden választ!
Ezúton szereténk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára. Mindenki hozza magával a kis portékáját és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, ezért quadosokat és endurosokat is szeretettel várunk.
Helypénz: nincs.
Motorozni a pályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.
További info, kérdés: monorcross@gmail.com (U.i.: Elnézést kérek az OFF-ért)