Maha és Amani hercegnők, az Al Szaud királyi család legifjabb nemzedékébe tartoznak. Anyjuk Szultána nagyon sokat mesélt nekik arról, hogy valaha ők is a sivatagban éltek, vizet keresve vándoroltak és a tevtartásból éltek. Mivel a két hercegnő el sem tudta képzelni, hogy hogyan is lehetett ez, ezért apjuk Karim herceg úgy döntött, hogy az egész család pár napos kirándulást tesz a sivatagba.
A hercegi palotában nagy a sürgés-forgás, a filippinő és maláj cselédlányok bőröndökbe teszik a ruhákat, a szolgák feltöltik a lajtoskocsikat vízzel, teherautókra csomagolják a teveszőr sátrakat, a bútorokat, másik teherautóra a jégszekrényeket, meg az ennivalókat, harmadik teherautóra az élő állatokat meg zöldségeket, amiket majd ott készítenek el, értesítik a család orvosait és nővéreit, hogy kígyómarás elleni szerekkel és egyebekkel felszerelkezve tartsanak velük, a két hercegnő - Abdullah bátyjuk éppen Japánban tartózkodik - izgatottan készül az útra, alig jön álom a szemükre, pedig még egy hetet várniuk kell.
A képen látható tevehajcsárokat küldték előre, hogy megkeressék a kirándulásra és piknikezésre legalkalmasabb területet.
Úgy döntöttem, valóban elkelne egy kis vérátömlesztés a topicra, ennek tükrében a közeljövőben hanyagolni fogom a fantasy képeket, inkább más típusú alkotásokra helyezem a hangsúlyt.
Úgyhogy sorakozzatok újra föl és hajrá!:-) (Vajk, a képedre visszatérünk még, de most gyorsan be kell tennem az új munkát, mert szorít az idő meg a telefondíj.)
Elsőnek itt egy szép, verőfényes délután a sivatagban:
"Ha mégsem a fentiekről lenne szó akkor a következő a tippem: Csodaországban lány a férjével és Csodaországban unokával ősz eleji délutáni sétán vesznek részt."
Kham, ISTEN vagy!!!
Kiváncsi lennék, ha egy egyszerű kockát linkelnék be, arról milyen történetet tudnál kitalálni!
(A képet egyébként a gugliból szedtem (képek), asszem a "család", vagy "emberek" szót ütöttem a keresőbe, szóval nem a sajátom, nyugi.)
A képen egy valódi összeesküvés elmélet kézzelfogható bizonyítékát láthatjuk. Egy felületes szemlélödő csupán egy ártatlan családi fényképet lát, azonban egy alaposabb képfejtő számára egyértelműek a bizonyítékok, hogy a Madacsi űrhajó törpe legénységét látjuk ahogy éppen fondorlatos tervükön dolgoznak: a hatalom átvételén fővárosunkban. Mielőtt részletesen elemeznénk a képet, felrántom a leplet a fondorlatos terv alapjairól.
Az űrhajó legénysége a parkban levő padokat feltölti egy alattomos sugárzással, amitől a padon 2 percnél tovább üldögélő emberek a Madacsi űrhajó Madacs nevű anyabolygójának feltétlen híveivé válnak, valamint a sugárzás tudatlan hordozóivá is. Ezután bárhol helyet foglalnak két percnél hosszabb ideig az ülőalkalmatosságot automatikusan feltöltik a sugárzással. Az ördögi ciklus pár hét alatt körbefut Magyarországon, hamarosan mindenki madacsi hívővé válik. Amikor a sugárzás szintje eléri a megfelelő nagyságot az űrhajó legénysége rákapcsolódik a magyar kereskedelmi tévékre és leadják főműsoridőben Csonka Bandi legújabb énekes-táncos reklámját, ez lesz a titkos jel, hogy a hívők gyűljenek a Kossuth térre (ahol mint tudjuk 1-5 millió közötti ember bármikor elfér) és zúgolódás nélkül szálljanak be az ott leszálló űrhajókba. Pár hetes kényelmes utazás után elérik a Madacs bolygót, ahol a besugárzott hívőket örökre elnyeli egy difogselyemoxid bánya mélye.
A képen egyértelműen látszik hogy az expedició vezetője a világoskék színű egyenruhát viselő LowLa X-ray. LowLa parancsnok, nem csak alacsony termetével tűnik ki a többiek közül (ami egy törpék által lakott bolygón természetesen előny), hanem szemmel láthatóan halált megvető bátorsággal önmaga végzi el a besugárzás embertpróbáló feladatát. Mint az megfigyelhető, megfelelő szellemi koncentráció után, a parancsnok mutatóujja segítségével a pihenőpad fém részeit tölti fel a démoni sugárzással.
A feltöltés műveletét tiszteletteljesen háttérbe húzódva figyeli LowLa két testőre, akik mint a kékcsíkos pólóból megfigyelhető űrtengerészgyalogosok. Az expedició legnagyobb méretű tagja LasLow Z-ray kaméleon rejtőruhát hord, aminek szürke színe, majdnem tökéletesen belevegyül az őt körülvevő szürke gyöngykavicsba. Védőszemüveget hord és kezében egy sugárzásmérőt tart, hogy a sugárzás megfelelő szintjén jelezni tudjon a parancsnoknak. Külön érdekesség a katona nadrágján hordott felfelé mutató nyíl. Ez nyilván arra szolgál hogy a harcos a legnagyobb stresszhelyzetben is tudja melyik irányba kell kirántani az oldalfegyvert a tokjából.
A második számú testőr SziLowia Y-ray szemmel tartja a környéket, kék felsőruházatot hord és a kezén egy parányi álcázógenerátort hord. Ez akkor lesz hasznos, ha egy homo sapiens közeledne az akció helyszínéhez, mert akkor azonnal egy kültéri szoborcsoportnak álcáznák magukat. Egyébként úgy tűnik SziLowia éppen kiszúrta az akciót véletlen felvevő biztonsági kamerát. A kamera jelenlétől egy csöppet sem esik kétségbe, szemmel láthatóan vidáman mosolyog, mivel tudja hogy mire észreveszik a felvételt, már régen geostacionáris pályán keringenek, és a diabolikus tervet már lehetetlen megállítani.
Ha mégsem a fentiekről lenne szó akkor a következő a tippem: Csodaországban lány a férjével és Csodaországban unokával ősz eleji délutáni sétán vesznek részt.
A kép Pesten készült, mert a háttérben mintha a Parlament és az Erzsébet-híd látszana. ( nem vagyok fővárosi)
Az ifjú pár valszeg régebben ismeri egymást, mert a pasi vígan mobilozik mással, miközben az asszonykával fotóztatja magát.
A kislány szégyenlős, nem mer a fényképezőgépbe nézni.
Remélem nem lesz bántó számukra, ha itt mi kitárgyaljuk őket. Akkor már inkább vmi közszereplőt ábrázoló fotót keressetek, mert azok felvállalták a nyilvánosságot!
Fiatal házaspár elvitte a csemetéjét sétálni, mert éppen van némi szabadidejük.
A ruházatukból ítélve biztos vagyok benne, hogy nem laknak messze, vagy pedig kocsival jöttek.
Ja, ha hazamennek, lefektetik aludni a gyereket, majd szexelni fognak.:-) (Na, nem a gyerekkel.)
Jaj ne haragudj, én nem akartalak megbántani, csak annyira leült a topic, gondoltam valamivel felhozom, de ha ez nem megy így felejtsd el... (mentségemre szóljon, hogy állandóan belepofázok pl a Barátok közt fan klub 2 topicba és ott edződöm egy ideje - tv&r fórum )
Lehet rosszul fejeztem ki magam? Nem kellenek rejtélyes részletek... ki lehet ez a család, mivel foglalkozhat, stb... néha a hétköznapi érdekesebb mit a mese.
Persze, hogy tudom, és érzem is, de a felhozatalt én csak részben határozom meg, azzal kell főznöm, amim van.
Nehéz jó képeket találni.
A találni kifejezés is erős, mert ahhoz keresni sem árt, de én már csak éjfél után járok netre, akkor meg van jobb dolgom is...
Pl. az alábbi kép...
Megnézem, de így elsőre nem látok túl sok rejtélyes részletet.
Tudod goldi kellenének valami más képek is...
Ez a sok titokzatos manós hősös, lovagos stb már kezd kifujni. NIncsenek más típusú képeid? Lehetnek akár ujságokból kivett pillanatképek stb... én legalábbis azokhoz nagyobb affinitást érzek...
Ha jól látom, ez egy Unikornist Manifesztáló Fa A szőrös fickó a gép kezelője, aki az UMF sebességváltóját kezeli.
Az UMF működése eccerű: az emberek pszichéjében leképződő Unikornis képet teszi sugarai által valóssá.A kép a teremtés utolsó fázisát mutatja, amikor még sugárnyalábok jönnek ki a fából, de a LY kategóriás jogisítvánnyal remdelkező kis szőrös épp készül visszaváltani a UMF energiáját a 0 szintre.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy itt a mesebeli kerek erdő egy határsorompóját látjuk. A gonoszik birodalma valahol itt ér véget, itt, ahol az örök sötétség uralkodik, ahol minden nyálkás és nedves, és a gonoszok erdőrésze nagyon nagyon irígykedik a jószívűek rétjére, ahol mindig süt a napocska, kék az ég, és a lovacskák szabadon vágtathatnak a végtelen mezőkön.
A kép előterében látható szinte a fába olvadó - mellesleg a fa is mintha élne és igen igen gonosz lenne - jetiszerűség, vágyakozva néz a szabad fehér musztángot látván - az irígységtől lesgzivesebben megölné, de csak egy hívó szóra vár, hogy ő is ott legyen, az erdő másik felén....
Ez a nagyorrú aki azt a pacit nézi vágykozva nem tetszett meg senkinek?
sztem a vacsorára gondol az Ős , de lehet, hogy az első vadlóbefogás lesz belőle.
Bár nem lasszó van nála, csk 1 bunkó.
Hú és mily klassz a frizurája!