Az egyik mínuszt tőlem kaptad. Jelzésnek. Próbáld meg így felfogni, nem vélemény, csak jelzés.
Van itt egy szó szerint maroknyi ember, aki így vagy úgy viszi a fórumot. Megoszt valamit, fotót, infót, kérdez, válaszol, örül valaminek vagy szomorkodik valamiért stb. Ki dönti el, hogy mi nem való ide? A többség. Hány emberről beszélünk, talán egy tucat?
A topiktárs 2014 év vége óta beteszi ide a linkeket az újabb blog hozzászólásairól. Közel 9 éven át nem zavart. Ha megkérdeztél volna, szerintem igenis itt van a helye. Nem tolakodó, nem kell a linkre kattintatni, nem túrja ki a többieket, ő ennyit tesz hozzá a Matchbox fórumhoz. Nagyon klassz és érdekes felújításokat és átépítéseket készít, sokszor leírva az eredeti és a modell történetét. A hozzászólásai a topik leírást nem sértik. Én nem érzem, hogy letisztultabb lesz a topik, ha kivesszük az ő pár naponta beszúrt egy-egy hozzászólását.
Fentiek miatt nekem nagyon úgy tűnt, csak simán bal lábbal keltél. A stílusért kaptál pár mínuszt, de ezt nem tudtad hová rakni. Részemről egyre most megkaptad a magyarázatot. Nem hiszem, hogy minden mínusz vagy plusz mellé magyarázat is kell, hangsúlyozom, ez csak egy jelzés, sok mindennek szólhat. A véleményt az ember inkább leírja. Ennek az egész magyarázatnak sincs sok értelme szerintem, de ha így jobb, hát legyen. Messze nem volt ez az egész akkora ügy, mint amekkorát csináltál belőle, magadnak.
Hangsúlyozod, hogy csak feltettél egy kérdést. Szerintem privátban kellett volna. Lehet, hogy félreértettük, de ez nem biztos, hogy a mi hibánk, nem gondolod? A reakciók alapján nem túl sokan álltak melléd és még akkor sem lett volna késő azt mondani, bocs fiúk, túlreagáltam, rossz napom volt, felejtsétek el. De tovább már végképp nem kellett volna tolni. Ha ezután kapsz egy mínuszt, mindig fog jönni egy hasonló hozzászólásod, hogy adja a nyomkodó mellé a nevét, véleményét? Esetleg a pluszok után is? Hm. Én is azt javaslom, inkább engedd el és legyen béke. Inkább a Matchbox-okról kellene végre diskurálni.
Ez egy felület, ahová elvileg mindenki szabadon felteheti, felírhatja azt, ami ebben a témában eszébe jut.
Nem látom át, hogy wmormo olvtárs hozzászólásai miért ne tennének hozzá a fórum épüléséhez.
Akinek nem tetszik, ne olvassa, akár le is tilthatja - de ez a páros lábbal való beleszállás, pláne ebben a stílusban, ez az, ami igazán rombolja a fórumot, a közösséget.
Továbbra is hiszem, hogy mindenki hozzászólásai elférnek itt, aki értelmesen hozzá tud tenni ahhoz a hobbihoz, amit az itt fórumozók élnek.
És eddig úgy tapasztaltam, hogy itt mindenki értelmes ember, és hozzá tud tenni a fórumhoz.
Jó a meglátás, de valószínűleg sosem fog kiderülni az előjelek tartalma. Amúgy akit érdekelnek a dolgaim, azok tudják hol találják. És senkit sem akartam bántani itt, amit írtam csak a meglátásom. Merthogy ez egy fórum, ahol le lehet(ne) írni a véleményemet.
Sajnálnám. Ne tedd! Én mindent megnéztem, elolvastam Tőled.
Dr. Dee-t sem rossz emberként ismertem meg, csak néha - úgy látszik - morcos. (Amúgy én is sokszor vagyok morózus, csak igyekszem ide szórakozást keresve jönni.)
Szerintem BÉKE, - emberek! (Ahogy eddig is volt.)
OFF: (Pont hallgatom Ferenc Pápát, és éppen igyekszem Neki - sikeresen - megbocsájtani a migráncs-lábmosást...)