de amugy valamit nem a Trainsimulator mappàba telepitesz hanem az Utilsba valami ilyesmi ugy tudom! ha bàr màr mindent fel telepitetem cssak a pàlyàt nem :/
Bocsi de màr én nagyon bele zavarodtam ezekbe a telepitesekbe hogy borzalmas de nem értem az miért volt hogy le telepitetem ujbol és nem nagyon volt sin na meg szagattot nagyon torlés elot meg szépen ment mindent be toltott nem szaggatot kivéve hogy nem engedet be Szolnokra
de az alfold pàlyàban sem volt mikkor rà tedtem! az normàlis.? minden esetre ha le telepitetem a jatekot a trainsbol torlok mindent kivéve a defult mappàt ugye.? vagy abbol is toroljem ki a dolgokat és hadjam meg a mappàt?! a consistokat torolni kell aszt tudom na meg a routbol csak a tutorial marad de uresen marad a mappa vagy hadjam be a cuccot? na meg nem tudom màs toroljek e telepitesek elott
! visszont most hogy ujra telepitetem a jatekot a trais simulator mappàn belul nincs Traffic mappàm helyete van egy olyan hogy Template és azon belul van a Traffic mappàn kivul egyéb ennek igy kell lennie?
Az nagyon szuper lenne ujra telepitetem mindent de valamit nem jol csinaltam mert most alig megyek sinen ugy mint amikkor rosszul volt feltelipitve rosszab lett mielot le toroltem most megint toroltem megint telepitem !!
okés el kuldheted minden esetre most telepitem az 5 utanna meg a 6 ! visszont most hogy ujra telepitetem a jatekot a trais simulator mappàn belul nincs Trafiic mappàm helyete van egy olyan hogy Template és azon belul van az jo igy?
okés ugy fogom csinalni de még csak a jatek telepitesnel tartok most!na meg koszbe le szedem az alfoldet 1 tol 5 ig ! és koszi a vàlaszt remélem igy jo legy!
Menni fog az, csak kitartást! Ha OpenRails-el játszol, akkor minden egyes rész után megéri elindítani a programot, hogy tényleg ott van-e az adott rész.
hàt most bajlodom vele inkàbb le toltom teljesen az elejétol az egészet sot még ujra is telepitem a trainsimulatort! igaz màr egyszeruen undorodom a telepitetol :D egy igazit még nem jàtszotam amugy a jatekon,minddig volt valami ! jah és lassan csak 2 hete szivok vele
Az összeset le kell tölteni Alföld 1-től 6.6-ig szépen sorban, akkor nem lesz ilyen gond. Mert előfordulhat olyan, hogy a 6 az 5-ből használ fel pár dolgot, és ezért nem tölti be szépen. A Keleti először valamelyik 6-os Alföldbe került bele, azért tölti azt be, a Nyugati meg már nagyon régen benne van. De ha nem akarsz annyit bajlódni vele, és kimondottan Szolnok érdekel, akkor a régi 120A pályát tudom ajánlani, ami önállóan fut Szolnok-Keleti, én személy szerint jobban is szeretem a 120-as vonalat, mint a 100-ast (Szolnok-Nyugati).
nincs letoltve az alfold 5 ! csak a 6 !! de lehet a gep nem birja neked lesz igazad ! visszont nyiregyrol szépen le tudok menni Szolnokig! nem szagatt semmi, minden be tolt szépen! Szolnoknal meg cumi! de fuzesabonynàl is csinalta multkor! mondjuk azota nem voltam arra
volt olyan hogy nem toltote be a sint mikkor rosszul volt fel telepitve ! de akkor a nyugatit vagy a Keletit miért tolti be? na meg olyan vonatal tudok menni Szolnokon ami màr bent àl! de viszont be menni nem tudok ! nem értem! làttam jellenteték màr pàran eszt a problémàt màr az open railsnal de senki nem irt rà semit ! és egyiknek sem kis gépe volt