Szegény Huubot sajnálom picit, szerintem lehet túl nagy feladatba fogott be, ez a Stuttgart nagyon brutálisan gyenge és teljesen romokban van.
Viszont di Matteo és Attilio Lombardo kezdik visszahozni azt a csapatot, ami volt Huub ideje alatt is. A védekezésünk kis túlzással baromi jó - de fényévekkel jobb, mint Keller alatt -, valamint Ucsi és FuxXx is rendesen részt vesz a támadásokban is. A Madrid elleni mérkőzés is teljesen élvezhető volt, ha az a kapufa bemegy, lehet a CR7 és társasága kicsit szomorúbban mennek haza... Én arra a mérkőzésre is azt mondom, hogy harmadik számú kapussal, Draxler, Farfan, Huntelaar, Kolasinac nélkül úgy, hogy a csatár egy félidőt is alig játszott eddig a Bundesligában, parádés volt. Bátran támadtak a fiúk, miközben a védekezés a helyén volt.
Nekem a kopasz edzőpáros bizonyított, maradjon még jó sokáig, mert, ahogy Gábor is mondta, elég sok örömünk lesz még ebben a csapatban!
valahol el kellett kezdeni az átépítést, szerintem rendben van hogy csak kis lépésekkel ugyan, de biztosan haladunk
CL helyre pedig csak jó védelemmel lehet bejutni, az az alap
mondjam a közhelyeket hogy klassz támadósorral meccseket, egy jó védelemmel vuszont bajnokságot lehet nyerni?!
nyilván hogy ez nem a végállomás, hanem csak az út kezdete
Moting fáradtnak tünik, talán azért nincs tavalyi csúcsformában, rajta és Meyeren kívül pedig csak pont az a farfan meg draxler elég technikás, hogy egy-az-egyben vigye be a labdát a 16-oson belülre
Rendben volt, mivel egy Wellenreuther és Platte játszott, hány sérültünk van, tíz? Nastasicból Krstajic 2 lesz, egy klasszis megoldás után egy flegma balkáni hülyeség.
A támadószekció katasztrófa, mint tulajdonképpen az eddigi 450 percben. Gyávák előre menni. Nem tudom, mi fog változni, ha Jule, Farfán és Goretzka visszatérnek, de valaminek kell.
már azért köszönettel tartozom rdm-nak, hogy viszonylag nyugodtan tudok megnézni egy félidöt
a körülményekhez (ellenfél színvonala, rengeteg sérült) szervezett képet ad a csapat
ma csak a ZDF übersemleges riporterére vagyok kiakadva, ba'meg komolyan írok nekik, hogy most a spanyol vagy a német (+ én) TV-díjfizetök pénzéböl okoskodnak mikrofonba?!
a Neustädtert még nálam is jobban eltüntették amúgy tökre nem vágom, hogy ez a Kirchhoff miben jobb nála mindketten súlyosan túlértékelt játékosok, de a román (boldog születésnapot innen is, tuti benéz ide, csak azért) legalább a szívemhezz nőtt közbe'
az már volt, hogy a két Lottiból az Ancsa ma vért fog hugyozni a pálya szélén?!
tehát a bajnokságot valószinüleg már áprilisban megnyerö Bayern és a BL-helyekért közvetlen riválisunk Gladbach elleni meccseink nem voltak ilyen értékmérök?
nem fogod elhinni, de arra gondoltam, hogy a vagy 5 meccset zsinórban nyerő Werder, meg a no name Bvb elleni találkozó lehet egy értékmérő, de hogy most rákérdeztél, belátom, butaság volt, többet ilyen nem fog előfordulni
hiába álcázod magad, azért belőled is kibukik a fekete humor:
"a helyzetkihasználás nem volt a tőlünk megszokott effektív"
Keller néhány jólsikerült meccséhez képest valóban van előrelépés, és van stabilitás
de egyelőre kb ugyanannyi kérdőjel van, mint amennyi válasz
ha a következő két meccsen elfogadható játékkal hozunk min. 4 pontot, meg a Madridtól nem kapunk az első meccsen 2-nél többet, akkor lesznek érvek a fejlődés mellett
több mint 2 éve elöször látom, hogy a játékosainknak elképzelése van arról, mit kellene játszani és ezt kellö lelkesedéssel is teszik
régóta elöször látom, hogy egész csapatrészeink együt mozognak, mint akiket felfüztek egy láncra
az utóbbi hetekben végre látom, hogy van tudatos passzjátékunk, nem csak vagdaljuk mifelé a labdákat
nem igaz, hogy nem látjátok a fejlödést vagy ha látjátok, akkor nem tudom, mit vártatok, hogy di Matteo néhány hét alatt kiírtja a csapat DNS-éböl Keller lenyomatait?
a mai elsö félidöben nem csak jobbak voltunk az ellenfélnél, hanem egyszerüen jól játszottunk. sajnos viszont a helyzetkihasználás nem volt a tölünk megszokott effektív
fogunk még meccseket veszíteni, mint mindenki a BuLi-ban, akit nem Bayernnek hívnak, de hogy végre újra mocorog valami ebben a csapatban, ennek meglátásához még csak jóindulat sem kell
Sztem 3. leszünk, mint tavaly. Kb. ugyanúgy (senki sem akar 3. lenni, mi meg kelletlenül, de elfogadjuk). A szünetben pont arra gondoltam egyébként, hogy jobbak vagyunk, és az első 20 percben lehetett volna 0:2, akkor itt valami történés lesz, azaz mire jó az a taktika, ahol még akkor sem rúgunk gólt, ha jobbak vagyunk. Eddig minden tavaszi gólunk egy-egy villanás volt.