(Oké, szóval szerintem van jelentősége a jelenlétednek ha te is úgy gondolod. De nem udvarolni akarok neked, én a lányokat szeretem. Remélem nem haragszol :)
..............Hát ez aztán eredmény!............szóhoz sem jutok........
Kemény itt valaki!........és nem én.........kéne már edzeni is .........úgy tűnik ez a nagy titok!.........
ha megbeszélted Ákossal, hogy a megváltozott útiránytól nem zavartatva (Sz.h.-> P.) jössz, hívj fel, hogy egyeztessünk, hol vegyelek fel a városben!
Mailben elküldöm a telefonszámaimat.
monofinnel természetesen...
a 105métereset nem arcoskodásból írtam, csak mert tényleg meglepő volt..
azért ez a 'jó érzet' nem olyan volt mintha a nagyonkedvencimádnivaló masszőrömnél lettem volna..;))))
sajnos nem mértük,mivel nem indult ez ilyen hosszúnak, az edzésen a sorozatok ( 10x70-75m 1.15-re) sem mentek annyira jól, úgyhogy még Szabolcs mondta, hogy azért kellene úszni hosszút, mondtam hogy okés, de csak 75-80m lesz... közben viszont nagyon jól ment, 100-nál sem volt még semmi rossz érzés, vagy erős inger, aztán 105-nél sem, ezért gondoltam, hogy úszok amíg jó.
a vége azért húzósabb volt, jött az a gondolat, hogy 'a falig még kibírom'....de ált. ezek szoktak csalókák lenni, ezért feljöttem amíg teljesen képben voltam:)
Sziasztok!
Talán tudnátok valakit ajánlani itt a keleti országrészben,akivel eggyütt tudnék edzeni.
H.szoboszlón mintha hallottam volna valakiröl.
A felkészülésem elején tartok /eddig 3 edzés/
Tegnap elértem a 4.30-at stat-ban és 66.2/3m
uszonynélküliben./Ez nem egyéni csúcs/
Ha majd bemelegedtem akkor szivesen találkoznék veletek.
hali!
Az sajnos elmarad, nem Haraldék hibájából. :(
A sportlétesítményben "eladminisztrálták" a dolgot, több eseményt terveztek az uszodába ugyanakkorra.
Mailben megkérdeztem, hogy lesz-e valamikor újraszervezve a verseny, de még nem válaszolt.
Welcome to the club! :)
7 végén van egy hivatalos időpont, amikor is a Komjádi uszodában összegyűl aki éppen tud. Azt javasolnám, hogy ha tudsz, akkor oda érdemes lemenned, személyesen elbeszélgetni különböző módszerekről, ilyesmi.
Felszerelés:
uszony: monofinhez van kapcsolat, amin keresztül lehet rendelni. Működik a dolog. hagyományos uszony: szintén lehet rendelni, de búvárboltokban is lehet látni ilyen-olyan fajta általában vadász uszonyokat. Nekem speciel Cressi Gara 3000 van, a Cressit forgalmazó Bajza utcai boltból.
ruha: sizntén búvárboltban is kapható ilyen-olyan. Sok búvárnak a csapatból Top Sub ruhája van, ez személyre szabottan készül, van egy bejáratott módja az ehhez való hozzájutásnak.
maszk: ezt boltokban általában be lehet szerezni. Nekem Cressi Superocchio van, de van aki úszószemüveg +
orrcsipesz: -t haszmál. Paradisia fajtát szereztek be most külföldről rendelve néhányan. Meg vannak elégedve vele, de sajnos nem olcsó mulatság.
freediver computer: vannak normál komputerek, amikben van freediver funkció, ha ilyened van, akkor túltárgyalva. :) Van spéci szabadtüdős komputer több fajta. Konkrét példa: Suunto D3 (www.suunto.com). Sajna ez sem olcsó, és csak akkor érdemes, ha eldöntötted, hogy komolyan foglalkozol a freedivinggal (vagy csak egyszerűen eldöntötted, hogy kell és kész :).
Ennyi búvárkodás után már gondolom nem kell magyarázni, hogy a gyakorlásnál legyen társ, aki felügyel, ha a korlátaidat feszegeted, mert még uszodában is vannak komoly veszélyei a gyakorlásnak (nem beszélve a nyílt vízről).
SL!
Gratulálok az eredményedhez! Örülök neki, hogy ennyi tehetséges apneista van hazánkban. :) A versenyre már remélem kilábalsz a vírusból!
Hallottam ma BÁ-tól a 122métered, le a kalappal :-) Lazán benne vagy ezzel a tavalyi világranglistán a top 10-ben!!! Nekem tegnap 112,5m sikerült, de örülök neki mert vmi vírussal küzködök már két napja.
Ja, egyébként nem mértétek le az időt? Nekem 1:25min volt.
Üdv: Balázs
U.i: Ákos megvette a ruhát, ma már abban nyomult :-)
Hali mindenkinek!
Elnézést hogy betolakszom eme zártkörű rendezvényre, de szeretném kibőviteni szerénységemmel.
20 éves búvár és 10 éves vizilabda múlttal a hátammögött, mint amatoeur apnoés- nem rossz eredményekkel- főleg free dive és statikus számokban. Szeretnék többet meg tudni ezen sportág profi oldalárol is.
Ha megtudnátok mondani hol keressem/felszerelés,
technikák, edzés, stb./?
Főleg személyes hozzászólásokat várnék.
A szh.-i versenyröl kicsit késve értesültem de azért nyomon követem.
Egy Debreceni amatoeur, eleddig edzőtárs nélkül.
Lelkes hívetek H.Z.