Banyek, ezt már nem hiszem el! Mo-on minden kurva autóhoz tartozik valamilyen nyomorult állat, amelyik meg van halva, kifolyt az agyveleje, megsült, kifacsaródott a leve, mumifikálódott stb. stb? Cooool!
Nekem allt a kocsi 1 evet es madar feszket rakott benne es amikor elindultam vele megfoztem ot es a tojasait meg a feszket..... Szep latvany volt mikor ablakmosot akartam beleonteni.... De en nem szenvedtem ennyit vele bevittem szervizbe hogy valami van az olajjal nezzek meg es szerviz utan mar nem volt ott a dragam....
Hahó, nem fog meghalni a topik! Van egy új probléma: tegnap beszorult Catherine Zeta-Jones a váltó és az ülés közé. Elmentem segítségért, de mire visszajöttem 74 férfival, addigra valahová elmászott a leány. Biztos, hogy ott van még a verdában, csak nem tudom, hogy hol. Heeelp!
Nem hiszem, mert a full feltekert ventillátor csak finom mosószerillatot nyom az utastérbe.
(Na jó, elmondom, hogy milyen árajánlatot kaptam: min. 10e, de ha nagyon sokmindent kell szerelni, meg sok idő, akkor felmehet 20e-ig is. Az ár több volt, mint 10. Azért ez a pénz nagyon ott van :-) Asszem egy hónapig ugrott a SinusLive hangszórószett :-) )
Nemis van kilukadva. Gyarilag vannak rajta lukak hogy a water ki tudjon folyni ha egyszer veletlen bejut. De ma lent jartam az otoban es mas teoriat dolgoztam ki, ugyanis fak alatt parkolok, es hangyak ugralnak ra a kocsimra, lattam is par ilyen desszantost, eppen valami orult torzsi mokat csinaltak a motorhazfedelen. Nem egeszseges ez... De a szonyeg ala beszagoltam, meg ott van a Raid szaga, hangyat nem lattam belul. Remelem nincs is. :-)
"Egyszer nekem is volt egy hasonló esetem: Nagyanyámat költöztettük egy új lakásba..."
Mar kezdtem remenykedni, hogy elbujt az oreglany a hutorendszerben es megfott bent.
Ez a topik az egyik legsulyosabb, de az elso generacio topik is nagyon sulyos :))
Apam kocsijaban a csomagtartoban egyszer felburult a kavestermosz. Ez mondjuk nem allat volt de azert egy kethetes kocsiban eleg gaz. Igy kb 1-2 honapig folyamatosan lehetett erezni a kocsiban a kave illatat, amit en speciell utalok, igy eleg sokaig nem is vezettem a kocsit vagy ha igen akkor letekert ablakokkal pedig van benne klima es nyaron azert jo lett volna.
Szerintem valami takarítógéppel ess neki az üléseknek, stb. Esetleg be tudod zárni valahová a gépet? (garázs, ilyesmi) Ajtók kinyitva lehetne szellőztetni, akár éjszaka is.
Hmmm... Amíg nem volt ez a topik, nem tudtam, hogy a nemrégen vett autómban miért volt 14 (!) darab wunderbaum, de lehet, hogy megtaláltam a magyarázatot? :-) Mindenesetre nem érzek dögszagot :-)
Naszóval tegnap elvittem az autót és a hörcsögöt a bátor vállalkozóhoz, aki fogta, és kiszerelte a szellőzést, mármint a csöveket, és kimosta belőle a hörcsögöt. Azért mosta, mert kb 1 cm3 nagyságú, félig folyós darabokban volt szétterülve szegény pára (a büdös patkány) a csőben, oka valszeg a bekapcsolt ventillátor. Ezért legetett ennyire büdös, mert ha egybe van, akkor csak simán mumifikálódik. A faszi szerintem épphogy kinem dobta a taccsot, de legalábbis közel járt hozzá. Mindenesetre elég busásan honoráltam fáradozásait (ill. ő kérte a busás honoráriumot, és én nem voltam tárgyalási pozícióban :-) ).
Egy baj van csak: az öt nap alatt faszán beleivódott a dögszag a kárpitba, ülésbe, mindenhova, így maradt az átható dögszag, csak kb 1/10 intenzitással. Gondolom, ez azért elmúlik, csakhát még mindig nincs meg a felhúzott ablakkal való közlekedés luxusa...
A megfilmesítés jogát bárkinek odaadom ingyér, aki kitakarítja a kárpitot :-)))
Azért a topik ne haljon meg, bevallom őszintén, én is jókat röhögtem a hozzászólásokon (amikor éppen nem anyáztam).
Nemnem, ennek nem volt szaga, vagy nem éreztem, de mindegy, szerintem nem volt, inkább ilyen igen gyanús íze :)) Meg a színe is szép volt, mire előkerült. Elég gyomorforgató látvány lett volna másnak, de hát az "én gyerekem" volt, úgyhogy megettem :))
Egyébként a nyers hús szeretete máshonnan jön, nem holmi ősöktől, de ez itt OFF.
Akkor ez u.a., mint bogyó hörcsije.
Nálad is qrva büdös volt, te sem találtad a szagforrást, és a dög nálad is jól elbújt...
Én mindigis tudtam, hogy a történelem ismétli önmagát.
Akkor Bogyó is csak hetek múlva tisztul meg?
Nyers disznyóhús!
Fenris mester, lehet, hogy tatár ősökkel dicsekedhetsz?
:o)
CTD
Ja, az a filmes ötlet lejjebb vitte a pálmát.
Énis felröhhhögtem a melóhelyen ezerrel!
Annak az analógiáját követve Bogyó Dzsémszbondekvivalens akkor?