Nekem sosem közelítette meg a Te fekete Clio sárkányod legendás fogyasztását (igaz nem is tankolok havi 3-4-szer), a végsebet egyszer-kétszer néztem, akkor tudta az óra szerinti kb. 165-170-et (az áttétel más, mint a 80 pacis Clioban !!!). Hozzátartozik még, hogy egyedül ritkán vagyok benne, napi kb 2x20-25 km-t megyek vele (néha 1-2 hosszabb út), nincs FC benne, így csak a kutak számlálóira hagyatkozhatok ...
Próbáld meg úgy, hogy mielőtt leállsz gázadás nélkül járatod még pár másodpercet, és úgy állítod le, vagy várj egy kicsit amíg hül a motor, és akkor elindul újra. Néha a hűtöventillátor sem kapcsol be amikor meleg a motor (rosszul van beállítva: nálam alacsonyabbra vették a hőfokot, de akkor meg állandóan ment!), és ilyenkor is nehezen indul újra. Több ötletem nincs, ez is csak tapasztalat.
Na az ülés! Az elsőnek nagyon jó volt, de ez ami most van szőrnyű! A puhaságáról ne beszélve, és folyamatosan dől hátra, deréktájt inkább homorú. Miért van az, hogy elvileg ugyanaz, de mégsem egyforma? Állítom, hogy a másiknak sokkal jobb volt! Pedig horgászni sem járok!
A gumi ügyében írj e-mailt, ha még aktuális. (A tied valamiért nem működik.)
Más: Észrevettem, hogy az ülés kissé megerszkedett alattam. Ha hepehupás úton megyek, puhább lett és érzem a rugók pattogását az alsó fertályamon. Nálatok nem jelentkezik ilyesmi? (Mondjuk horgász kollégák, akik terepen is közlekednek?)
Üdv:
Hi steely !!
Az én gépem is olyan mint a tiéd csak 1 éves /pont ma !!!!!/.
Tavaly ugyanígy jártam vele. Kigurítottam a garázsból 1-2 fénykép erejéig /a Thaliaklub-hoz /.
Vissza a garázsba már beindítottam és mentem kb. 6 m-t.
Másnap amikor akartam indulni nekem is csak forgatta az önindító. A 8-ikra sikerült berúgni.
Volt itt korábban 1 márkatársunk beírása, akinek a sárga angyalt is ki kellett hozzá hívni ugyanezért.
Neki a "szaki" azt mondta, hogy nem szabad nagyon rövid ideig való járatás után hosszabb időre leállítani. Az okát is mondta, de már nem emlékszem rá.
Azóta sem csinálta ezt nekem igaz,hogy nem is állítom le hamar.
Szia Nagya!
Az az igazság, hogy csalódni már az előzőnél csalódtam, úgyhogy szegény jelenlegi is ezt "issza". Tulajdonképpen már a Renault szalonból is csak egy másik márka szalonjába akartam átvinni, de az akkor 13 hónapos thalia beszámítási ára 200.000 ft-tal volt több, mint a 0 km-es (érdekes!), tehát nem jött létre az üzlet. Egyébként a kocsi jó, de nyílván én már csak akkor nyugszom meg, ha egy teljesen új márkát választok, mert ennél minden egyes kattogásnál aggódok ,hogy megint kezdődik a bibi.
Szia!
Az előző thaliam (1.4/8v) hasonlót produkált. A pobléma akkor csökkent -bár utána is volt, hogy többszöri próbálkozásra inndult, és csak meleg motornál- amikor az a/c relét, illetve a tűzmegelőző rendszert kicserélték. Szerintem mindenféleképp nézesd meg, mert nekem ezekután volt, hogy menetközben is leállt. Pontosan milyen a kocsid?
Hi!
Ha dízeled van, valószínűleg egy szoftver frissítés megoldja, több hasonló korosztályúnál jelentkezett már ez, amit ilyenformán nyom nélkül orvosoltak. Benzinesről nem tudok nyilatkozni ...
A lassan kétéves Thalia-m a minap a következőt produkálta:
Egy rövidke út megtétele után, kiszálltam majd mikor újra indulni akartam indítóztam, de a motor nem indult. Többszöri próbálkozás ellenére sem berregett föl a motor csak az önindító forgatta a szerkezetet. Gondoltam várok egy kicsit, és tényleg kb. tíz perc üldögélés után újra próbálkoztam, simán beindult.
Találkoztatok -e hasonlóval, vagy mi lehet ennek a jelenségnek az oka?
Nem vagyok egy autó guru, nem nagyon értek hozzá és lehet amit tapasztaltam nem is olyan nagy probléma?
vizs!
A kormányciripelés nálam is jelentkezett, de ennek az okát se tudom!
Sajnos az én kisautóm beázik az antenna mellett. Tegnap kiszereltem a belső világítást és az ölembe folyt némi víz. Persze befolyt a belső világítótestbe, ahol rövidzárlatot okozott, ezért a riasztó folyton szólt. Tudtok-e valami működő házi megoldást a szigetelésre, vagy szervízbe kell vinnem a vasat?
Nekem pont a Thalia-ban fájdult meg a hátam, olyan homorú az ülés. Vettünk is bele gerinctámaszt, azóta jobb a helyzet.
Mi csak a szóhasználaton vitatkozgatunk, nálam a "jó", annyit jelent, hogy az autó egészen jól az úton marad mindenféle megpróbáltatások során. Amit Te "jó"-nak mondtál, az nálam komfortos, amin én a kényelmes, úthibákat kisimító, nem rázó futóművet értem. A Thalia a lágyra hangolt fütóműve miatt kellemesebb viselet rázós úton, mint a feszes Fabia, de a mi Thalicskánknak sem kell nagyon szégyenkeznie extrém körülmények között.
Gyári rádióhoz csatlakoztatható 6 lemezes digitális cd-tár, amely a kormányról is vezérelhető, anyós ülés alá, csomagtartóba ill. kesztyűtartóba szerelhető eladó.
2000-es évjáratú utáni bármilyen Renaultba passzol.
35000 Ft
- A délelőtti rész módosulhat, mivel nem sikerül kicsikarni az engedélyt a Corából és a BricoStore-ból (eddig).
- Elég karcsú a résztvevők száma. Emberek! Technikai probléma van, vagy ennyire nincs rá igény? :)
Megnéztem alaposabban a rendeletet -sajna korábban csak az ügyvéd magyarázta el-, de nem biztos, hogy a 2 év, az két év, legalább is én nem így értelmezem. Bocs, ha valakiben reményt keltettem, de azért bárkinek szívesen átküldöm tanulmányozásra!