Keresés

Részletes keresés

TéKá Creative Commons License 2000.12.13 -1 0 333
Kedves Ankh,

Holnap, holnap már beírom, ma sajnos még nem tudtam behozni a címet. Bocs!
Műtéttől független a kezelés, mindegy, hogy volt vagy sem. Nem az a lényeg.
TéKá

Előzmény: Ankh (332)
Ankh Creative Commons License 2000.12.12 -1 0 332
kedves TéKá,
engem is érdekelne, édesanyám miatt. Bár őt már nem műtötték, csak ... nem tudom, ilyen esetben is segít-e, segíthet-e... ? Legalább elviselhetőbbé tenni azt, amit...
Előzmény: TéKá (328)
variaga Creative Commons License 2000.12.11 0 0 331
oké
Előzmény: TéKá (330)
TéKá Creative Commons License 2000.12.11 -1 0 330
Leghamarabb szerda után tudom megadni. Adok tel számot és címet, a többit azt javaslom te magad, személyesen érdeklődd meg.
Előzmény: variaga (329)
variaga Creative Commons License 2000.12.08 0 0 329
Várom a pontos adatokat: utca, házszám; ár; alkalmazás stb.
Előzmény: TéKá (328)
TéKá Creative Commons License 2000.12.08 0 0 328
Sziasztok
belelolvastam a topicba, mert sajnos érintett vagyok a témában az Édesapám által.
A d-víz valóban létezik, de a Preventa, ami kapható, az csak kis hatékonyságú és csak megelőzésre való nem rákosoknak. a gyógyászati célra való nincs forgalomban, személyesen járunk minden fél éves adagért dr. Somlyai Gáborhoz. Nagyon drága, 2 literes flakonban van és az árát annak az alapítványnak kell befizetni, ami finanszírozza a gyártást.
Apukám 4 éve beteg (vese majd tüdőáttét) és akkor mentünk el dr. Somlyaihoz, amikor a tüdőáttétet felfedezték. (Műtötték is a tüdejét, utána kezdte a kúrát.) Teljesen jó erően van, dolgozik (háziorvos) és úgy tűnik (legalábbis én meg vagyok győződve), hogy a víznek is szerepe van ebben (kapott Interferont és Proleukint is.)
Ha valakinek tudok segíteni a d-vízzel kapcsolatban, szívesen mondok pontos adatokat.
TéKá
Előzmény: BIGdaddy (324)
turi Creative Commons License 2000.11.30 0 0 327
Nem próbáltam,de voltam a hónap elején egy orvosoknak és rákbetegeknek rendezett konferencián
és ott mutatták be.Én nem igazán hiszek ezekben a felkapott szerekben.
Előzmény: variaga (326)
variaga Creative Commons License 2000.11.27 0 0 326
Próbálkoztál vele?
Mit tapasztaltál?

Röviden az Édesanyám múlt heti "UTOLSÓ" kezeléséről: elfogyott végre a hat piros kemo, ez az utolsó rettenetesen kemény volt, két napig csak feküdt utána, talán az emésztése is leállt. Teljesen összetörte. Csak akkor nyugodott meg, amikor az orvosa azt mondta: ha az ultrahang és tüdőfelvétele negatív lesz, akkor nem kell tovább folytatni a kezelést.
Ez szép karácsonyi megnyugvás lenne.

Előzmény: turi (325)
turi Creative Commons License 2000.11.11 0 0 325
Az ára egy üvegnek kb.12.000.-Ft.
Előzmény: BIGdaddy (324)
BIGdaddy Creative Commons License 2000.11.10 -1 0 324
Sziasztok,

szerencsére úgy tudom, hogy nem vagyok érintett a témában, amiért írok az az, hogy egyik este az m1 vagy m2 csatornán láttam egy műsort, amelyben a d-vízről (csökkentett deutérium tartalmú, ha jól emlékszem) volt szó. A lényege az volt, hogy a deutérium-szegény környezetben a daganatos, beteg sejtek jóval kevésbé életképesek, mint az egészségesek, ezért meggátolja azok további növekedését, sőt vissza is fordíthatja. A termék kapható, neve Preventa.
Lévén, hogy sem orvos nem vagyok, sem érintett, nem tudok több infót, de remélem valakinek hasznos lehet.

gabbor Creative Commons License 2000.10.30 -1 0 323
Kedves NHL!
Orommel hallom, hogy mar van, aki ismeri a Culevitet. Ezek szerint valoszinuleg reszt vettel szemelyes tanacsadason is. Itt most termeszetesen en nem adhatok orvosi jellegu tanacsokat, azt viszont feltetlenul ajonlom, hogy esetleg latogass el meg egy tanacsadasra. Talan ebben a korben nem kell hangsulyozni, hogy minden daganatos megbetegedes kulon esetnek tekintheto. Nem tudni, hogy a Te esetedben a mostani allapotodban, mi lenne a helyes terapia. Ehhez mindenkeppen szemelyesen kellene elmenned. Adok egy tel. szamot: 321-2111, Immunal Kft.

DE ha nem mennel el, akkor se hagyd abba a Culevit szedeset. Kart ugyanis nem okozhatnak a benne levo termeszetes hatoanyagok.
Az is igaz, hogy a sejtesedet a kiujulasrol meg kellene vizsgaltatni. Oszinten, nagyon orulnek, ha nem igazolodna be.

Egyebkent en is szedem a Culevitet, de szerencsere csak megelozeskent.

Előzmény: NHL (321)
Waratah Creative Commons License 2000.10.30 0 0 322
És akkor most mi van? Mi az hogy "úgy lászik"? Te érzed vagy vizsgálatok alapján mondták? Kezelést kapsz, NHL?
Előzmény: NHL (321)
NHL Creative Commons License 2000.10.29 0 0 321
napi 3X1 Culavitet is szedek másfél éve,
a nyirokrákom kiújúlni látszik ,
tudom, hogy infúziósan a véráramba lenne az igazi, így a gyomorsav martalékáúl esik valószínűleg

Előzmény: gabbor (320)
gabbor Creative Commons License 2000.10.28 -1 0 320
Udvozlet mindenkinek!
Uj hozzaszolokent kicsit meg bizonytalanul mozgok ebben a forumban. Beleolvasgattam az eddigi hozzaszolasokba es vegul Cinny legutolso mondatai inditottak arra, hogy most irjak. Lattam, hogy mar a letezo osszes termeszetes es egyeb csodaszerek es felcsodaszerek emlitest nyertek a hozzaszolasok nyoman. Ezert elore kozlom, en nem szeretnek megteriteni senkit, csak esetleg egy esellyel tobbet adni mindazoknak, akik mar kezdik feladni a remenyt. Az, hogy kinek milyen szer, terapia vagy kura hasznal tenyleg az adott egyen fuggvenye. Nem tudom ki mennyit tud a rak termeszeterol, kialakulasarol, de azt hiszem sok ma meg a megalapozatlan hiedelem. Egyet azonban mindenkinek tisztan kellene latni. A rak nem szuksegszeruen okoz halalt. Mar ma is jo esellyel gyogyithato sok rakfajta, ha idejeben felfedezik es megfeleloen kezelik!
De most mar raterek a mondandom lenyegere. Nem tudom, az itt megszolalok kozul ki hallott mar Dr. Kulcsar Gyula nevet. O egy pecsi rakkutato, aki tobb mint tiz eve folytat reform erteku kutatasokat szakmai alapon, de a termeszetes megoldast keresve. Kutatasai azt tunnek bizonyitani, hogy nagy valoszinuseggel meg lehet ma mar mondani a rak valodi termeszetet, a rakos sejtek sajatos viselkedeset, es ebbol kovetkezve el lehet jutni egy termeszetes megoldashoz. A szervezet ugynevezett passziv vedelmi mechanizmusat kutatva sok eddig nem tudott vagy figyelmen kivul hagyott tenyre vilagitott ra. A lenyeg a szervezett ongyogyito folyamata es az a kepesseg, hogy ezt pozitivan tudjuk befolyasolni. Nem szeretnek altudomanyos lenni ezert legjobb lenne, ha mindenki maga olvasna el a kutatasok eredmenyeit es varhato fejlemenyeket. Erre ajanlom az alabbi web oldalt:
www.culevit.com

A kutatasoknak egyebkent ma mar kezzelfoghato eredmenye is van: a culevit tabletta es a culevit krém, melyek mar a patikakban is kaphatoak, egyelore mint taplalek kiegeszito szerek. De hat mindannyian tudjuk, mennyi evnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy felfedezes valodi gyogyszerre legyen, lasd: beres csepp. Ezek a szerek teljesen termeszetes alapanyagokbol epulnek fel, ezert nem mondhatoak veszelyesnek a szervezet szamara, sot. Meg tuladagolni sem lehet, inkabb a szervezet megerositeset szolgaljak.
Szoval elnezest, ha hosszura sikeredett ez a level, de rovidebben nem tudtam megfogalmazni. Remelem ezek utan nem fog mindenki megvadolni hogy olcso ugynokoskodest folytatok es lesz, akinek valoban tud majd segiteni. Az en csalodomban is volt rakos beteg, ugy hogy nem a kibic szol belolem.
Egyebkent ingyenes szemelyes tanacsadason is reszt lehet venni. Persze, semmi sem kotelezo, csak lehetoseg.

Előzmény: Cinny (317)
turi Creative Commons License 2000.10.28 0 0 319
Ne haragudj,elromlott a gépem.Most került vissza a szervizbôl.Minden adatod rajta volt.Az ismerôsödet kerestem egyszer,de azután nem,mert másként alakultak a dolgaim./Jól/Édesanyád hogy van?Az emilemre irj!
Előzmény: variaga (316)
NHL Creative Commons License 2000.10.25 0 0 318
Szerintem ne mondjál le, inkább küzdjél.
Ismerősömet jó 20 éve iszonyú rosszulléttel viték kórházba, a hasürgből egy 6 kg-os daganatot vágtak ki. A szövettan szerint nem volt malignus. Ő tavaly távozott, közel húsz évvel a nagy kaland után.
A szeretet, a gondoskodás nagyon fontos. Bár nem mindegy a módja, bemegy az ember a kórházba és beteg a megszólítása, hivatkozása, ezért ilyen kisebbségi érzések keletkeznek, mintha cigány, munkanélküli, bűnöző lennél.

Folyamatos kapcsolat és állandó, apró gondoskodások sora.

Végül: elkerülhetetlen, hogy bizonyos szteroidok adagolása ne következzen be, ettől sokan feszültek, inderültek, agresszívek lesznek. Erre mindenki számítson: érintett és környezete egyaránt.

Előzmény: Cinny (317)
Cinny Creative Commons License 2000.10.24 0 0 317
Sziasztok, most pénteken szállították édesanyámat kórházba. Borzalmasan fulladt,légzéselégtelenség miatt már vasárnap délelőtt lélegeztetőgépre kapcsolták. Diagnózist az első kórházban semmilyen formában nem tudtak felállítani - lévén hétvége, megfelelő személyzet híján egy CT-felvételt sem tudtak elkészíteni. A mellkasröntgenen találtak egy nagyon nagy kiterjedésű képletet, amely nagy valószínűséggel tumor, de egy ici-pici százalékos esélye megvan egy esetleges nyirokmirigy-betegségnek. Vasárnap, mivel anyu gyakorlatilag egy pillanatig sem volt magánál olyan szinten szedálták már az intenzív osztályon - érdemi kezelést semmilyen formában a tünetin kívül nem tudtak biztosítani, őrült telefonálgatásba kezdtem és aznap délelőtt sikerült egy nagy nevű professzort elérnem aki azonnal átszállíttatta az ő kórházába (ehhez hozzátartozik, hogy előző nap még az ottani orvosok arra hivatkoztak amikor megkérdeztem miért nem viszik át egy alkalmasabb intézménybe, hogy nincs szállítható állapotban) Gyakorlatilag 4 nap alatt fordult fel az életem minden átértékelődött. Úgy érzem, ha a valószínű bizonyossá válik csak egy célom lesz minél hamarabb hazavinni, emberhez méltó körülmények közé minden percet kihasználva elbúcsúzni tőle.
variaga Creative Commons License 2000.10.24 0 0 316
Turi, mi újság van?
Előzmény: turi (313)
NHL Creative Commons License 2000.10.08 0 0 315
szívszorító, hogy tőlem is kért csontvelőt a 7 éves leokémiás kislány ímélen, akit reklámoznak az indexen, talán nem jutott eszükbe, hogy,
ha személyesen megszólítanak, hasonló problémával küzködőt találnak :(((

a buta spamereknek lehetne némi eszük :(

maradjon a beugró banner

turi Creative Commons License 2000.10.03 0 0 313
Variaga! Köszi,megkaptam,holnap este hivlak.
Előzmény: variaga (312)
variaga Creative Commons License 2000.10.03 0 0 312
Turi, e-mail megy, állás-ügyben. Beszéljünk!
Előzmény: turi (303)
variaga Creative Commons License 2000.10.02 0 0 310
Turi, mi újság állás-ügyben?
Előzmény: turi (307)
variaga Creative Commons License 2000.10.02 0 0 309
Nagyon nehéz dolog szó nélkül nézni, amint az Anyukám megfőzi a csülkös bablevest, vagy annak ellenére, hogy megbeszéljük a másnapi fa behordást, mire hazamegyek látom, Ő még aznap becipelte. Vagy gutaütést kapok ott helyben a tehetetlenségtől, vagy azt mondom, "Anyukám, tudod, hogy nem szabad". Mindkettő rossz, hiszen nem szabad, hogy megérezze, kicsit még mindig betegnek tartom. Ezért aztán inkább agybajt kaptam, két hete egy órára megállta az agyam. Olyan volt mint egy agyvérzés, csak visszajöttem belőle - szerencsére utóhatás nélkül. (Az Anyukám nem tudta meg.)
Egy szófogadatlan anyuka, egy kíméletlenül stresszes munkahely, idegesítő környezet a külvilágban...
Ennek ellenére soha sem jutna az eszembe, hogy áldozatnak tekintsem magam vagy szolgálatnak bármit, amit az Anyukámért megteszek. Eljön még az az idő, amikor már úgysem lesz módom. Ha bármit tehetek azért, hogy ezt késleltessem, azt meg is teszem.
Abban meg nagyon is egyet értünk, hogy a tanácsokkal óvatosan kell bánni, még jó, hogy meg lehet őket úgy is fogalmazni, hogy ne tanácsnak tünjenek. Nem szabad sajnálkozni, nem szabad szigorúnak lenni, nem szabad nagyon kímélőnek lenni. Az a bizonyos középút - úgy érzem - majdnem pontosan ott van, ahol a betegség előtt volt. Az egyetlen amin változtatni kell ilyenkor az egy indokolt szintű alkalmazkodás, és annak megtanulása, hogy az idő értéke hallatlanul megnőtt. Nem is javaslom senkinek, hogy megvonja saját magát és energiáit attól, akinek egy betegség esetleg rövidebbre szabhatja az életét - ha semmi másért, akkor az utólagos lelki furdalásért.
Előzmény: Törölt nick (308)
turi Creative Commons License 2000.10.01 0 0 307
Nem akartalak megbántani,Neked is szôrnyü lehetett. A családomon tapasztaltam,mennyire szerettek volna segiteni ,amikor a kemo-rosszulléteim voltak,mennyire bántotta Öket a tehetetlenség.Nem egészen erre gondoltam,amikor azt irtam,hogy sokszor a jóindulatnak szánt tanácsadás is tud terhes lenni.Ezt fôleg egészséges ismerôsök -barátok adják,akik hallottak ilyen-olyan gyógymódokról.Lehet,hogy én látom rosszul a dolgokat és sokan ezekbe a tanácsokba kapaszkodva kontrollálatlanul mindent megpróbálnak.
Előzmény: Törölt nick (306)
turi Creative Commons License 2000.09.24 0 0 305
Igazad van a segitség adását illetôen,de-ha Te voltál ,vagy most vagy rákos,akkor tudod-néha igenis mennyire terhes tud lenni a jóindulatu segitség.Sokszor nem is érezhetô a betegség,de a lelki trauma erôsebb.Érdekelne,hogy a betegek,hogyan élik át pszichikailag az egészet.Szerintem ez fura állapot,amit tényleg csak az tud elmondani,aki érintett/volt.Pl. a barátnôm sokáig elôttem is titkolta.Szegyen?Babona?Nála az utóbbi.Én is kitüztem apró babonás célokat/ némelyik nagyon hasznos volt /,pl.3 éve egy pohár ital és halk zene mellett elszivtam az utolsó cigarettát.A kellôen megadott ritus elôtt megfogalmaztam,ha ez az utolsó cigi,akkor meggyógyulok. Megjegyzem,nem voltam erôs dohányos,gyenge cigit szivtam,de a társasági életemhez hozzátartozott.A tüdômnek soha nem volt és nincs is baja.
Én jó állapotban vagyok-egészséges-ennek ellenére vannak kiborulásaim a kontroll elôtt.Mindenki nyugtat,amitôl még idegesebb leszek,hiszen én is tudom/bizom az negativ eredmény kimenetelében.Ilyenkor elvonulok sétálni,vagy intenziv rendrakásba fogok,zenét hallgatok,szinte mindent egyszerre élek. A családom tudja,hogy ezekben a napokban én visszavonulok egy látványos ,intenziv élet cselekedetbe.
A normális mindennapokban pedig a tudatom mögé rejtem a problémát.
Előzmény: Törölt nick (304)
turi Creative Commons License 2000.09.23 0 0 303
1.olvastam valahol,aki a jelenben a multon ragodik,elveszti a jovot.Van benne valami.
2.Valoban nehez csak magunkkal torodni es masok segitsegkereset megtagadni.De a mi esetunkben nem art az onzoseg,mi tudjuk csak,mit is erzunk.Ezert en pl. nem szeretem,ha olyan valaki probal tanacsot adni,iranyitani,aki nem elte at a rak allapotat,kezeleset,ill. lelki traumait. Az akarmennyire is joszandeku, nem tudja aterezni.
3.Mindenkinek maganak kellene eldonteni,hogy miben hisz,orvosban mindenkeppen szukseges szerintem, emellett kiegesziteskent johet a termeszetgyogyaszat,Gerzson-dieta,stb.Baratnom a fenti dietat hasznalja,folyamatosan fogy,az allapota nem javult,de nem hajlando orvoshoz menni.Az immunrendszere a......alatt van es egesz nap csak facsar,reszel,csiraztat,tehat gondolatban soha nem tus elszakadni a betegsegtol.Az erdekes,hogy nem annyira beteg-nincsenek tunetei-,hogy ennyire belevesse magat.
4.Akik a hozzatartozoikert aggodnak,remelem csak a forumon jelzik ennyire,mert inkabb a beteg figyelmet el kellene terelni es a napjaiba boldog pillanatokat bevinni,minthogy ereztetni az aggodast./ami onmagaban termeszetes,de benne van,hogy mi lesz velem nelkuled,es ez onzes is/
Azzal nem segitunk,ha mi es hozzatartozoink egyutt stresszelunk.
5.Jonak tartom tovabbra is az AGYKONTROLL-t,mint ongyogy

itast,de nem mint egyedulit.
Most csak irtam,ami jott belolem, mert legutolso hozzaszolasom ota rossz volt a gepem,es most ki akartam irni a felhalmozodott erzeseket,foleg miutan a forum kezdett pesszimista hangulatuva valni.
Oruljetek minden apro jonak,a napsutesnek,keruljetek a buskomor baratokat.Hiszen a legnagyobb bajkeveronk a stressz.

NHL Creative Commons License 2000.09.21 0 0 294
http://www.zpok.hu/fogyved/e-szamok/index.html
http://www.pro-patiente.hu/pp/tegy/lap/0002/envir.html
Waratah Creative Commons License 2000.09.20 0 0 293
Tudom ezt jól, mivel állítom hogy anyám épp abba betegedett bele, hogy tíz éven át ápolta az agyvérzéses apját, mire az meghalt, a nagyanyám is volt akkor már vagy 80valahány éves, akkor arra meg azért kellett elkezdeni jobban odafigyelni, soha nem adott magának egy szabadnapot. Nem engedte hogy segítsek. (most is nehezen engedi)Én meg tudatosan próbálom megszervezni az életünket, igenis kell nekem pihenés és akkor segítsenek a többi családtagok! Ezt anyám és nagyanyám is belátja. Lehet hogy önzőnek tűnök, de csak azt szeretném, ha maradna energiám akkorra is amikor majd nem lehet őket egy hétre sem itthagyni.
Előzmény: Törölt nick (292)
Waratah Creative Commons License 2000.09.20 0 0 291
van valami ilyen topic itt a tasztalon, keress rá
Előzmény: Beerci (290)
Waratah Creative Commons License 2000.09.20 0 0 289
zsoltu, te már utána vagy, én meg előtte. Ez a különbség köztünk.
Előzmény: Törölt nick (288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!