Ő a megtörtént eseteket vetítette a jövőre. Leegyszerűsítve: "Ezen a pályán nem előzték meg Sumákot, tehát más pályán sem fogják megelőzni Sumákot." Erre jött a "HA lett volna egy alkalmas pont akkor megelőzték volna, tehát más pályán megelőzték volna", mire jött a "nincsen HA". Nem kötekedés; logika :D
Szerintem jó volt SChumi és örülök,hogy nyert,ha ő lesz az aki megszorongatja tökét,akkor ő lesz az és kész.Eddig is sok szép versenyt köszönhettünk neki(nem csak amikor nyert)és lehet,hogy még párat fogunk neki köszönni.
Hát igen, a világ szereti leszólni a mi Ringünket, holott Imola semmivel sem jobb.
Ámbár én még mindig állítom hogy nem a pályával van a baj, hanem az autókkal.
Mellesleg rémlik valami, talán a Hakkinen fanok jobban emlékeznek, amikor Hakka a Hungaroringen hátulról feljött úgy hogy előzgette a mezőnyt. A futam után pedig valami olyasmit nyilatkozott, hogy jó pilóta jó autóval bármelyik pályán tud előzni.
Köszönjük a negatív szuggerációt, egyenlőre nemkérünk belőle. A helyzet az hogy MS az első futamon is pariban volt Alonsoval. Ausztráliában pedig hibázott, illetve tudjuk hogy a sok SC miatt nem melegedtek normálisan a gumijai.
Megértem én, hogy nehéz elviselni, hogy MS-el még mindig számolni kell, de egy darabig még csak nyugodjatok szépen bele.
Ezek azok a hozzászólások, amik után csak annyit tudok mondani hogy no comment. Nem azért mert én MS fan vagyok, de akinek unalmas az, hogy lényegében a futam felében szoros csata van az első helyért, ráadásul két világbajnok között...
Ahogy volt Kopinak egy statisztikája hogy ki kinek drukkol, azt hiszem arról is kéne egy, hogy ki miért nézi a Forma 1-et. De őszintén.
big step backward? hm. szerintem maradt minden. kimi elaludt. a pálya meg nem az előzésnek kedvezett. a ferka meg erre a pályára készült egész télen:) rönó vezet, a meki kergeti, a ferka meg villantott egyet, mint tavaly tette. én ezt nagyjából igy látom. ha az európai futamon is ilyet nyom a ferka, akkor kacsintok....
lehet vitatkozni hogy miert nyert a Ferrari meg miert nem az alfonzo, de ami a mai napon a Ferrari gyozelem mellett ami igazan tetszett az a hires ronspeak "quantum leap"- je :D :D ha ez volt az .... de az elmult 4 evben mindig volt quantum leap, az eredmeny meg haaat... big step backward :)