egy 4x4-es konyhat korbenyomnak 3200 forintert. ha ezt sokallom, akkor megcsinalom magam. de en tuti nem vegzek egy oran belul. meg hasonkuszni sem szeretek.
A burkolás árai: -padló (30X30) hálósan 2500/m2 -csempe (20x25) 2500 -lábazat (10x30) 450/fm -padlókiegyenlités 600/m2 -vakolás-falkiegyenlités 1000/m2/0,5cm -bordür (diszcsik) 450/fm -élvédő 350/fm -kádfalazás (egyenes) 4500 -szilikonozás 200/fm -diagonál +20% Ezek az árak első osztályú munkára értendő. fizetés a munka elkészültekor, előleg nélkül. referencia bármikor megtekinthető!
Az ablakokokat is így cseréltettem ki (1,5milla) és tetőt is így cseréltem le. (1,5milla) A lépcsórendszert is a bejáratnál így csináltattam meg (0,5milla) és 200ért burkoltattam, ott megvettem előre a lapokat.
Egyébként tényleg igaz, itt alig találni valakit, aki szépen hozzáértően dolgozik és betartja a szavát. Amivel elégedett voltam a fentiekből a tetőfedő munkája és hozzáállása. A burkolóval is fogok még dolgoztatni, de nem volt 100%-os, a lépcsőrendszer készítője kapta volna a keritést, de a lépcsőnél leszerepelt. Amúgy nem sürgős, mert a hátsó udvar részen kellene kicserélni a drótkerités, egy ilyenre. Majd lefényképezek egy mintát amilyenre akarom és beteszem a fotót!
győrben 22 méter keritést kellene építeni zsalutáglából és záróelemet a tetejére vakolni nem kell, 80 cm alap- az kell, számla nyet, fizetés, ha készen van
Ha levered a csempét, nagy valószínűséggel vakolni is kell majd, 2000 az nagyon a legalja/nm, csak a burkolásért. Vakolás valószínűleg hasonló árban...
Hát ezért az utóbb elmondottak miatt kerűltem az aljzatot hidegen burkolni !
A klucs szó a szépen.
Van /volt egy tüchtig kis lakás. Sajna csak 29 m2.
Anno régen (10 éve ) sk. csináltam mindent, kivéve a víz. Így a burkolást is. Falra csempe, megfelelően előkészített falra. A fali cs.-t még tudom vágni, a padl. burkolót nem.
Tehát a konyha , fürdő előszob műa. un. meleg bur.
9 év után elhasználodott, főleg a fürdő.
Felújításkor az egyik csal. tag kérdi, sugallja , hogy oda milyen jó volna egy szép valami olasz bur - hideg.
Mondom fiam, ha lerakod, igen.
2 x 6 m2 -ért tán egy mester ki sem jön.
Lényeg : megvettem a diegónál a szép meleg ' pvc ' szerű burkolót, hazavittem és ráraktam a régire , pont 7 hónapja. Jó meleg. pont a negyede a hideg burk.nak.
Egy bérlő fiatal ember lakja - jól megvagyunk.
Más : szintén bérbeadásnál.
Jön ki a fiatal asszonyka az apóssal (kisérő, szaktanácsadó ), nézik a lakást, alaposan. Majd az asszonyka spekulál, mondja vagy inkább kérdi .
Úgye ide padlólap lesz, mivel az kell a konyhába, mondja határozottam.
Nézem, mondom készen van !
Tény egy esztétikailag nem a legszebb műa. szönyeg volt ott. Az asszonykáék aztán amúgy kiderült, hogy fizetésképtelenek. Nem lett ügyfél.
Tény : egy újonnan burkolt lakás nagyon szép tud lenni, főleg üresen. Ilyenkor csak az I. O. munka megy el. De egy lakást általában nem üresen használunk /nak.
Más nevében nem tudok válaszolni, de mint az előttem hozzászóló is jelezte több mindentől függ. -Burkoló anyag minősége, mérete, -Mintába kell rakni v. nem,Burkolandó felület ninősége -stb.
ha nem sürgős,akkor éppen saját házamhoz készitek blogot.jó részletes lesz,először a szövegeket csinálom meg,aztán jönnek képek,csicsák.terv szerint 2 hónapot adtam rá:)
Ez fáraóhangya... Nekem már volt hozzá "szerencsém". Anyukámnál évekig nem tudtuk kiirtani, majd lakásfelújításnál találtuk meg a fészküket a konyhában a csempe alatt... Próbáld meg megnézni, hogy hová viszik a kaját, és célirányosan kipusztítani őket. Máshogy nekünk sem sikerült, pedig elég sok szert/csapdát kipróbáltunk.
Bizony hangya az. Behurcolhattad a tüzifával vagy a kertből gyümölcsökkel. Az az érdekes, hogy egész évben láthatatlanok, csak évenként egyszer vagy kétszer rajzanak.
Porszívóval gyérítheted a csapatot, lehet kapni hangyaírtószert (spray vagy tasakos) vagy féregirtó vállalkozót is hívhatsz.