Keresés

Részletes keresés

aszula Creative Commons License 2007.10.28 0 0 287

Üdvözlet. Jelenleg Outlook/Word 2007 használok és az a gondom, hogy a hálózati meghajtón tárolt Word 2007 dokumentumokat nem naplózza az outlook. A helyi meghajtókon lévőket természetesen igen, valamint a távoli acces 2007 fájloknál is működik a naplózás. (excel, powerpoint esetében ui. nem működik a távoli fájlok naplózása.)

Köszönöm előre is.

kalmoly Creative Commons License 2007.10.14 0 0 286

Sziasztok,

Szeretném letölteni a word 2007 -et!

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm!

nagymyk Creative Commons License 2007.10.13 0 0 285
Nem tudtok olyan betűtípust wordben amivel olyan betűt lehet csinálni mint régen a mátrix nyomtatók?(pontokból állót)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.12 0 0 284
Esetleg zárd is be a Word-ot, és utána nyisd meg újra az rtf-et, mielőtt visszamented doc-ba.
Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.12 0 0 283
Szia

Szerintem próbáld elmenteni Rich Text-ként, aztán újra Word doc-ként.
Tudtommal a rich text-ben nincs metadata.
Előzmény: papugaja (282)
papugaja Creative Commons License 2007.10.12 0 0 282
Sziasztok!

Egy kollégám rendszeresen olyan egyoldalas Word doksikat küld, amin szemre semmi különös nincs, mégis 413 kB.
Gondoltam hátha benne vannak a régi módosítások, ezért >> minden módosítás elfogad.
Semmi.
Elmentettem weblapként. A html file 23 kB lett, de az elemek mappába bekerült egy 412 kB-os "editdata.mso" file.

Mi a túró ez?
búvárszivattyú Creative Commons License 2007.10.05 0 0 281

Úgy tudom, a word nem kezeli külön az oldalakat.

Pdf fájlokkal meg lehet csinálni. Pl. az Acrobattal ki tudok szedni oldalakat egy külön fájlba, ill. beszúrni külön fájlból sat.

Előzmény: Carlen (280)
Carlen Creative Commons License 2007.09.21 0 0 280
Senki sem tud erre megoldást mondani? :(
Carlen Creative Commons License 2007.09.18 0 0 279
Szasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség, hogy a lapok sorrendjét felcseréljem? Ha igen, akkor hol lehet?
trancsiloz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 278

Ezer köszönet!

Ugyan a 2007-es verzióban már másutt van, de így már sikerült megtalálni.

(Office gomb - Word beállításai - Speciális - Megjelenítés)

Előzmény: aulac (277)
aulac Creative Commons License 2007.09.15 0 0 277

Eszközök --> Beállítások --> Megjelenítés fül Függőleges görgetősávhoz tegyél pipát.

üdv aulac

Előzmény: trancsiloz (276)
trancsiloz Creative Commons License 2007.09.15 0 0 276

Nekem az a vicces problémám akadt, hogy eltűnt az Office 2007-es Word-ból a gördítősáv. Így aztán egy sokoldalas dokumentumban vagy az egér görgetőjével tudom föl-le pörgetni az oldalakat, vagy leállok a kurzorral bajlódni, vagy ide-oda ugrálok az oldalszámok alapján, de a legkényelmesebb megoldás, hogy oldalt a gördítősávval (egyáltalán ennek nevezik?) lapozom át a dokumentumot, nem működik. Hogyan tudnám visszaállítani?

imray Creative Commons License 2007.09.03 0 0 275
Én most a legújabb Office-t használom. Nos: beszúrtam az oldalszámot. Az élőfejbe kattintva egy új menüsor jelenik meg. Ebben bepipáltam az _Első oldal eltérő_ lehetőséget. Így az első oldalon eltűnik az oldalszám, de számozva van (a következő oldal a sorszámozásban a második). Régen az oldalszám beszúrásakor ki lehetett választani, hogy legyen-e oldalszám az első oldalon. Nálam ez a címlap szokott lenni.
Ezután szakasztörést szoktam beszúrni régen. Ez most a _Lap elrendezése_ ,,menüpontban van". Itt megtalálható a _Töréspontok_ között a _Szakasztörés új_ oldalon. Ezután nincs oldalszámozás.
Ha valaki tud jobbat, akkor szóljon.
Előzmény: Törölt nick (274)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.01 0 0 274
Üdv emberek!

Az volna a kérdesem hogy tudom azt meg oldani 1 doc.-ban hogy az első és az utolso x
oldal ne kapjon oldalszámot de a köztük lévök igen?
a választ elöre is köszi
imray Creative Commons License 2007.08.30 0 0 273
Őőő... ráböktem a bal felső Office gombra (nem jut eszembe, hogy mi a pontos neve). Alul megjelenik egy gomb: a Word beállításai. Ezen belül a Népszerű elemeket választottam ki, ahol a kék színt cserélhetem ezüstre vagy feketére. Kösszönöm.
Előzmény: imray (272)
imray Creative Commons License 2007.08.29 0 0 272
Nos. Nem fértek meg egymáss mellett.
Áttértem az Office 2007-re. Át lehet állítani a kék színvilágát valamilyen más árnyalatra? Sehol sem találok rá lehetőséget, pedig úgy tudom, hogy van rá mód.
Előzmény: imray (271)
imray Creative Commons License 2007.07.10 0 0 271
Próbálkoztatok már azzal, hogy két Office-t talepítetek egymás mellé?
Megfér egymás mellett egy régebbi Excell és egy újabb Word? Az adott számítógép teljesítménye nem jelentős, de jó lenne egy új Word. Vagy legyen új mindkettő?
ditty7 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 270

Sziasztok!

Novell hálózatos környezetben vannak a gépek, word van rajtuk. Olyan problémám van, hogy egy ideje nem működik tökéletesen a mentés. Ha meg van nyitva egy dokumentum, aminek módosítom a tartalmát, menet közben egyszer csak írásvédetté válik, és nem enged menteni, csak új névvel.

Van valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet?

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.09 0 0 269

Üdv. Office 2003 Word-öm lefagy. Telepítőlemezem nincs.

"Minden megoldás érdekel."

Tinya Creative Commons License 2007.06.04 0 0 268

Sziasztok!

Hasonló a problémám, mint a 262-es hozzászólásban írtak: Office 2003-ban Körlevél szerkesztésekor numerikus mezőt szúrtam be, amit előtte Excelben megformáztam: ezres tagolódás, tizedes nélkül. Mikor egyesítem a körlevelet, akkor se ezres tagolódás és 10 tizedes látható. Próbálkoztam a @ 000 000 000,0 megadásával, természetesen semmi eredmény.

Valakinek volt már hasonló problámája? Esetleg ötlete?

rem-ember Creative Commons License 2007.05.28 0 0 267

Nagyon köszönöm - megpróbálom !

Üdv Neked !

Előzmény: Törölt nick (266)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.27 0 0 266
Hümm, a linkek nem mentek át. Akkor szövegként:

http://sb2.info/fix-word-this-document-could-not-be-registered-error/
http://support.microsoft.com/kb/198374
Előzmény: Törölt nick (265)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.27 0 0 265
Ilyesmiket próbáltál már?

Előzmény: rem-ember (264)
rem-ember Creative Commons License 2007.05.26 0 0 264

Üdv Kedves ( nálamnál jobban ) Hozzáértők !

Igen megköszönném, ha tanácsot kaphatnék a következő  - korábban nem tapasztalt - bosszantó jelenséggel kapcsolatban:

Rendszeremben - évek óta !!! - "békésen megfér" egymással az Office'95 és az Office'97 külön alkönyvtárban - mind WIN'98 SE alatt, mind XP alatt.

Korábban soha nem volt semmi gondom.
Hanem most egyszercsak mindkét Office szövegszerkesztőjében megnyitáskor a következő hibaüzenet jelentkezik:

Microsoft Word'95 - Winword 

"A dokumentumot nem lehetett bejegyezni"

illetve:

Microsoft Word'97- Winword 

"A dokumentumot nem lehetett bejegyezni, így más dokumentumokból

nem lehet csatolást létrehozni ehhez"

Nem segített az Office-ok teljes eltávolítása és "0-ról való" újratelepítése ( még a registry átfésülése után sem, mikoris még "irmagját" sem hagytam az Office és Winword bejegyzéseknek), de sikertelenül próbáltam a rendszer-visszaállítást is egy jóval korábbi idõpontra, mikor még nem voltak ezek a gondok...

Megjegyzendõ, hogy az Office-ok Excel-jeiben NEM jelentkezik - vírusirtó pedig nem jelez.

Mit javasoltok ? (Lehetõleg ne az XP teljes újratelepítését - mert akkor az "egerembe dõlök..." :-) :-) :-)

briger_ Creative Commons License 2007.05.17 0 0 263
Közben megoldottam, @ "yyyy.MM.dd." kapcsolót kellett a word mezőben megadni.
Előzmény: briger_ (262)
briger_ Creative Commons License 2007.05.17 0 0 262
Hi!
Word 2003-ban körlevelet készítek, az adatforrás egy excel tábla. Van egy dátum oszlop, ahonnan a 1946.08.26 formátumot 8/26/1946 formában teszi be a word adatmezőbe. Hogy lehet átállítani?
köcce
briger
tagore72 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 261
Szia!

Word 2003-ban Megnyitás panelen a megnyitás gombon a nyílra kattintva Megnyitás és javítást válaszd
vagy
Word újratelepítés, javítás.

Joe
Előzmény: zerosdfd (260)
zerosdfd Creative Commons License 2007.05.08 0 0 260
Sziasztok! Az a problémám, hogy a word 2000 magától bezár. Nem rögtön hanem csak akkor ha beleírok a dokumentumba és legörgetek. És nem mindegyik dokumentumban. Próbáltam már rtfbe is elmenteni, akkor is ezt csinálja. Átneveztem a normal.dot-ot, kikapcsoltam a biztonsági-, gyors-, háttér, sablon-mentést. Semmi. Kilép. Nincs hibaüzenet. A kérdéses dokumetum(ok) amúgy tele van hiperhivatkozással, és mindenféle helyről lett összevágva...lehet hogy ez a probléma?
tagore72 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 259
Szia!

Word 2003-ban:

Eszközök menü - automatikus javítási beállítások menü
AutoFormázás beíráskor fül
kivenni a pipát ez elől: Internetes és hálózati útneveket hiperhivatkozásra

Joe
Előzmény: Törölt nick (257)
huckyy Creative Commons License 2007.04.24 0 0 256

Sziasztok!

Egy barátom valahogy eltüntette a '97-es word-jében a menüsort (Fájl, Szerkesztés, Nézet, Kedvencek...stb.). Azt hittem, hogy jobb gombbal átállította a beállításokat (Szokásos, Formázás...stb.). De nem. Ott mindent kipróbáltam.

Nincs valakinek ötlete?

Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!