Ez a fal alulról vizesedik, először a vízszigetlést kellene kijavítani, mert akárhányszor levered a vakolatot, újra vizes lesz. Ez csak látszatmegoldás. Ha követ raksz a falra még rosszabb, mert még följebb megy a víz és a kő fölött lesz vizes. Láttam már olyat, hogy a második emeletig vizes volt a fal.
Már korébban érdeklődtem itt a problémámmal, de most új kérdésem van.
Valószínű salétromos a falam, legalábbis ti azt mondtátok.
Levakartam, begletteltem, lefestettem, de visszajött, mint a képeken is látszik.
Megvettem a salétrom irtó sprayt, meg a vakolóhabarcsot , és leverem a tégláig a a vakolatot. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy szeretném folytatni tovább a terméskövet a falon mint mellette van.
És először verjem le a vakolatot fujkáljam be a trutyival, és vakoljam vissza és rakhatom a követ, vagy várjak egy kicsit, hogy tudjam megoldódott e a probléma.
Illetve mi van akkor felrakom a köveket és salétromosodik tovább?
Az a kérdésem, hogy ha egy külterület 3%-ban beépíthető, és van rajta egy már egy 1%-nyi ingatlan, kérhető (és kapható)-e engedély a maradék 2 %-ra egy *külön* épület építésére?
És azt mérte már valaki, hogy egy kb. 120 L-es bojler hány kW-ot fogyaszt naponta? Tudom, sok mindentől függ, ezért érdekelne, hogy ki-hányan-mennyit használja naponta.
Ha sokat használod a vizet talán nem fagy be, de ez attól is függ milyen hosszú a szakasz és, hogy a szigetelést mennyire tudod a nedvesség elől elzárni, mert ha átnedvesedik akkor, semmit nem ér. Személy szerint én legalább 80 cm-re ásnák.
egy 4x4-es konyhat korbenyomnak 3200 forintert. ha ezt sokallom, akkor megcsinalom magam. de en tuti nem vegzek egy oran belul. meg hasonkuszni sem szeretek.