Szervusz féktelen!
Túlzás lenne azt állítanom, hogy emlékeimben élénken élsz, de valami azért derengett. De biztos, ami biztos rádkerestem. Így már legalább boztzosan tudom, hogy te is ott voltál a topic születésénél, Cicussal, nővéremmel együtt.
Jó látni még "öreg motorosokat", pláne ha... á, mindegy, jó. :-)
Szerintem a Ferrari elég profi csapat ahhoz, hogy az ilyen moci feltekergetős trükkel játszanak inkább az ellenkezőjét, szokták tenni (altatják a népet). Valószínűleg a Q.-n is ott lesznek. Amennyivel még esetleg lassabbak azt Schumi kompenzálni fogja!
Davidson volt régen ilyen, de ma már leszoktak erről. nekiláttak dolgozni. wurz még gizdul az ilyen tekerjük föl a mocit, igyuk ki a benyát, megyek egy atom kört dologra, de a többiek már rájöttek, mire jó a 3. autó.
hát a mekik szempontjából a free2 is nagyon halovány volt. nem látom át a miérteket innen a szállodából, Gaál Tiibiékhez tartva, de csak megoldják holnapig....a ferka szerintem az imolai eufória utórengéseként, feltekert mocival izgatja a tifózikat, aztán holnap meg kap mihály egy motor generált:) alázó hozza a szokásos fazont sajna:( na további jó napot innen egerből a holnapi kvaliig,csá:)
2005: Bajnok a Forma-3 Euroseriában, a Team ASM Formula 3-mal. 2 győzelem, 11 dobogó és körrekord Monaco-ban, Spa-ban és a Norisringen (az hol van?)
Zandvoort-ban második hely a Marlboro Masters szériában.
2004: Formel 3 Euroszéria a Team Kolles-ban, két Pole
2003: hatodik hely a német Formel ADAC BMW bajnokságban a Team HBR Motorsport-tal, két Pole és 4 dobogó
2002: Győzelem a svájci Formel Ford Bajnokságban a Team SSPT-Racing színeiben, 10 Pole-lal és 10 győzelemmel 10 futam alatt (szerkmegj: Ez figyelemreméltó!)(De volt neki ellenfele? :-)
Sutil semmit sem mondott nekem. Mivel sztem nektek sem sokat, ezért kivágtam a lényeget. De dajcsul van, én meg nem fogok fordítani, mert nemtok annyira. Én megértem, oszt annyi.
Na, íme:
Name: Adrian Sutil Eltern: Jorge und Monika Sutil Geschwister: Daniel und Raphael Sutil Nationalität: Deutsch Geburtsort: Gräfelfing (Deutschland) Geburtsdatum: 11.01.1983 Grösse: 183cm Gewicht: 75kg Sprachen: Deutsch, Englisch, Spanisch und ein wenig italienisch
Karriere
2005: Vizemeister der Formel 3 Euroserie im Team ASM Formula 3 mit zwei Polepositionen, zwei Siegen, 11 Podestplätzen und Rundenrekorden in Monaco, Spa und Norisring
Zweiter Platz beim Malboro Masters in Zandvoort (NL) 2004: Formel 3 Euroserie im Team Kolles, zwei Polepositionen 2003: Sechster Platz in der deutschen Formel ADAC BMW Meisterschaft im Team HBR Motorsport mit zwei Polepositionen und vier Podestplätzen. 2002: Meistertitel in der schweizerischen Formel Ford Meisterschaft im Team SSPT-Racing mit 10 Polepositionen und 10 Siegen in 10 Rennen. 2001: Kart Europameisterschaft als Werksfahrer im Team Birel Motorsport (I). Einzige Poleposition für Birel im Jahr 2001. 2001: Dritter Gesamtrang in der deutschen ICA 100 Meisterschaft im Team PCR Deutschland.