Keresés

Részletes keresés

Jyrkki Creative Commons License 2003.01.05 0 0 449
Áldozok még a Nagy Frissítő Szellem szerveroltárán, és talán megkegyelmez - akkor feldobok a főoldalra egy hirdetést. Ok?:)

(A mostanában bekapcsolódóknak: kísérleti programmal fut a honlap, ezért még kizárólag a szerveréről lehet frissíteni, ami a negyedik dimenzióban van. Vagyis nem sűrűn kapok időpontot a bebocsájtáshoz...)

Előzmény: noicsq (448)
noicsq Creative Commons License 2003.01.05 0 0 448
mindenesetre, ha curlingcsarnokunk nem is, legalább giccses, vörös virágunk lesz bőven, és majd nyitunk egy virágüzletet...
és szerintem elég sokan szeretik nézni a curlinget, csak nem tudják, hogy tulképpen mit is néznek... találkoztam már olyan emberrel, akit megkérdeztem, hogy szeretne-e curlingezni, erre megkérdezte, hogy mi az, erre elkezdtem magyarázni, akkor mondta, hogy ja, persze, tudja, csak, azt nem tudta, hogy curlingnek hívják...
viszont találkoztam már olyannal, aki ott ül a tévé előtt, nézi a mérkőzést, szurkol és amikor megkérdeztem, hogy akar-e curlingezni, nyafogva megkérdezi, hogy nem lehetne-e inkább hokizni...
szóval a curlinghez rengetegféleképpen hozzá lehet állni, de akik tényleg csinálni is szeretnék...
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.05 0 0 447
Sokban igazad van, de ez a csarnokosdi (biztos vagy benne?) még minden szempontból teljesen homályos. Egyébként kozmopolita pesti vagyok.

Legigazabbad (drága anyanyelvem) a "törődés"-ben van. Igen, ebbe szerelmesnek kell lenni. Másképpen nem megy. Azért bíztalak meg a tagfelméréssel, mert te - ha jól esett le - egészen komolyan szeretnéd venni, és "földközelben(célcsoport)" vagy. Én, amióta nem tanítok, nem nagyon beszélgetek tizenévesek tömegével...

Ha attól tartasz, hogy kipróbálják, és "nem találják olyan érdekesnek, mint nézni"... nos, ezt felejtsd el. Ha valaki már nézve érdekesnek találja, akkor kellőképpen zizzent. Mint én, vagy te.:))

"szóval elvakult kiskorú kevés van. de küldetésem felkutatni őket és legalább együtt reménykedni velük..." Igen, és hidd el, hogy ha soknak tűnő időbe telik is, de megtérül fáradozásod, minden szempontból;) Ezt, majd ha mondjuk túl leszel egy veretes szakdolgozaton, megérted. A türelem giccses piros virágokat terem, pillanatnyilag meg semmi másunk nincs...

Tisztelettel: Jyrkki

ui: a wkr paradox koma saját szervere, így néz ki a mezítelen címünk: http://curling.wkr.hu/ de elég a mezei www.c.... is.

Előzmény: noicsq (446)
noicsq Creative Commons License 2003.01.04 0 0 446
én már egy pár napja, amióta sűrűbbek a hozzászólásaim, a curling.wkr(?).hu-ról látogatom a fórumot, és csodálkozom, hogy neked ez nem sikerül. és nagyon szépen felfejleszettted a lapot... mindenki örülni fog neki... legalábbis szerintem...
ha viszont itt csarnokot csinálnak, akkor azt valószínűleg fehérvárra építik nem? elvégre ott működik hazánkban az egyetlen épkézláb curlingegyesület(?), amiről tudok.
én nem tudom, hogy te székesfővárosunk lakosságát képezed-e, de amennyiben igen, szeretném megkérdezni, hogyha fehérváron összedobnak egy csarnokot, akkor lesz-e előreláthatóan valami szervezett program, melynek során több ember is mehet innen szervezett csoportban.
és én igyexem olyan embereket találni, akik tényleg komolyan veszik, de nehéz rávenni embereket, hogy feladják esetleg addigi életüket valami olyan kedvéért (ugyanis azért ez a sport némi törődést igényel... vagy tévednék?), ami nem is megy nekik, vagy játszani nem találják olyan érdekesnek, mint nézni...
szóval elvakult kiskorú kevés van. de küldetésem felkutatni őket és legalább együtt reménykedni velük... az az egy bibi van, hogy ehhez lé kéne, szóval az esélyem a sikerhez nem sok.
oké, most már elég hülyeséget írtam, foglalom a memóriát és a hosszas olvasás a monitorról rongálja a szemeteket... bocs...
tisztelettel: noicsq
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 445
Titeket hogyan lehetne lekapcsolni...? Az infantilizmus nem ismer határokat.

Megsúgom, hogy aki ebbe a topicba már írt (az iméntiek kivételével), vagy küldött nekem levelet, külön fog kapni ímélt, ha végre szárba szökken egy nagyobb frissülés a honlapon. Én várom a legjobban:) Ugye, pdx kollega?:))

Előzmény: Catalan (444)
Catalan Creative Commons License 2003.01.04 0 0 444
444
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 443
Bocs, lyányom, azt kifelejtettem, hogy vidéken ünnepeztem, és ottan nints netecske:))))) Szóval ezért (sem) válaszoltam. De most már lapátolom a mailhegyemet.
Előzmény: noicsq (436)
Jyrkki Creative Commons License 2003.01.04 0 0 442
Tisztelt publikum!

Na, itten vagyok.

Nojicsq, te drága, buzgalmad nem talál nálam hálásabb szavakat gondolni, mondani, leírni. Fiatalos lendületed lenyűgöz, életet pumpál ebbe az alig, de biztosan éledő sportba. De nem tudom, mit értesz azon, hogy nem segítek... az "utasítás" csak arra vonatkozik, hogy amíg ez a fanatikus, elvetemült, söprögetős csürhe kénytelen alkalmas ittoni pályára várni, strigulázzuk szárazon a humanoid háromdimenziós blokkot, hogy ha majd kinyílik valahol az óhajtott csarnokkapu, lehetőleg egymást tiporva tóduljunk be fél lábon csúszkálni. Ne csak kipróbálni, mert azt vsz. többen szeretnék, hanem beköltözni és fejetfájdítani.

De most már lement a csillagszórósdi, újult erővel folytatom a kérdezősködést. Ok?

Kedves Többiek, nincs itthon pálya... de kivárunk, mint minden vérbeli eszelős.

Végül: ha jól éreztem, csúf reformokat végeztek itt az index.hu-n, és a honlapról a > fórum menüvel pillanatnyilag nem lehet idejutni, de mindjárt felriasztom jó öreg pdx kollegámat és teszünk valamit.

bobijuing Creative Commons License 2003.01.04 0 0 441
Jó a megérzésed kedves nojicsq, én régóta a Júing famili oszlopos tagja vagyok, de ez azért még nem jelenti azt, hogy nem érzem magam juniornak. Bár a versenybíróság biztosan nem a legfiatalabbak közé sorolna... Jó volna kezdő embereket curlingcsapattá kovácsolni. Én biztos vagyok benne, hogy többen lennének érdeklődők, csak hát ez a honosítás nehéz, rögös útja.
Előzmény: noicsq (440)
noicsq Creative Commons License 2003.01.04 0 0 440
kedves gmarc és bobijuing! én is ezzel tökölődöm egy jó ideje, és egy junior, női csapatot szeretnék összeszedni, legalábbis erre kaptam utasítást a honlap készítőjétől, és ugyan a nevetekből sejtem, hogy ti nem vagytok nőneműek, esetleg junior korúak sem, javaslom, hogy ti is írjatok a honlaposoknak, mert minél több épkézláb csapat áll össze, annál jobb... és, ha a környezetetekben ismertek olyan 14-16 éves lányokat, akiket a curling (vagy csúszókóróng, ha negyon szeretnéd, de ez nem valami szakszerű, ugyanis a csúszókorong gyakorlatilag másik sport) érdekel és ki is próbálnák, akkor küldjétek hozzám a nojicsq@freemail.hu-ra, aztán meglátjuk, hogy hogyan tovább...
bobijuing Creative Commons License 2003.01.04 0 0 439
Üdv gmarc!
Valahol egy cipőben járunk, mivel én is egyszerű műkedvelőből szeretnék egy hasonló csapat tagjává lenni. De legalább már ketten vagyunk.
Előzmény: gmarc (438)
gmarc Creative Commons License 2003.01.03 0 0 438
Sziasztok!
Nagyon tetszik a sport, (én csak csúszókorongnak szeretem hívni).

Az lenne a kérdésem, ogy abszolút 0-ról van-e valami felzároztató csapat/társaság, ahol el lehet ezt a sportot sajátítani? Lehetőleg Budapesten.

Üdv: gmarc

bobijuing Creative Commons License 2003.01.03 0 0 437
Üdv. Már az új évben történt, hogy csendesen utaztam a trolin és leszálláskor szembekerültem a következő szövegezésű matricával: curling.hu
Több éve az egyik kedvenc sportom ez, már próbáltam utánaolvasni, figyelemmel kísérni, de most, ahogy az oldalt elnézem mindez még könnyebbé vált. Kösz.
noicsq Creative Commons License 2003.01.02 0 0 436
megnézem a honlapot, megígérem, biztos szép munkát végeztél, bravó, viszont régen válaszoltál az e-mailemre, és nemnegyon segítesz a csapatszervezésben, pedig gyakorlatilag megígérted... ugyanis nem ártene, ha lennénk legalább négyen, mint egy normális curlingcsapat...
akkor sok sikert az új évre és nem ártana, ha te is hasonlókat kívánnál nekem, mert hihetetlenül döcög a szervezés...
tisztelettel: na ki?
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.23 0 0 435
Ice holiday!

Ne feledjétek, januárban meglepetés, nézzétek a Főoldal híreit!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Sok havat és jeget!!:)))

Jyrkke

Jyrkki Creative Commons License 2002.12.21 0 0 434
Már működik! Szerverecskénk visszajött a gombászásból.
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.21 0 0 433
Sajnos még mindig nincs, lehet, hogy rámegy a hétvége... viszont a frissítések nem sokkal utána már talán mindennaposak lesznek. Igény is van rá, anyegin is van rá...:)))
Előzmény: noicsq (432)
noicsq Creative Commons License 2002.12.19 0 0 432
köszi, hogy szóltál, mert éppen most akartam szétverni a gépet, amiért nem nyitottam meg a lapot.
nem tudom, hogy mostanában lessz e időm fórumozni, ezért előre is:
have an ice x-mas!
mindenkinek! kivétel nélkül!
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.19 0 0 431
Fórumozók!

Ha próbáltátok ma (vagy holnap) felkeresni a honlapot, és nem sikerült, akkor nem ti működtök hibásan, hanem egy szerver nevű lény. Úgy alakult, hogy kivon minket (hétvégéig biztosan) a webforgalomból.

Kárpótlásul már a két ünnep között frissítgetek valamit, tehát ne feledkezzetek meg rólunk...:)))

Üdv mindenkinek
Jyr

Jyrkki Creative Commons License 2002.12.18 0 0 430
(n)ice day mindenkinek!

Akkormenjönsorba':

nojicsq: köszi a képeket, mindenevő vagyok, belefér abba a többszázba... Lesznek külön az EB-ről a híreknél, de a galériába is teszek még 3 arra méltót ELFOGULATLANUL...

Jégész: (ez a neved jobban tetszik...) Jó ereősen beleszántottam mailodat a többi elvetemült közé.

Csaby_d: kööööszi, már majdnem javasoltam, de féltem, hogy az EB végeztével megdöglött a fórum... De mindig újabb meglepetések érnek:))
Szóval azon a címen tényleg KŐRŐL KŐRE végigkövethető a mintegy 100 meccs... Értékes!
(A másik választ is köszi:)

Kandur Bandi: nem lehet... De ha hangosabbak leszünk, a Nagy Curlingszellem megjelenik, és teljesíti 3 kívánságunkat...

noi és jégész: honlap > bevezető főmenü > minden eddigi itthon használatos fordítás. Nem sok, de tanulságos...:))

Sznájper on dö lúz Creative Commons License 2002.12.18 0 0 429
Kedves vegytiszta Noicsq!

Köszönöm, hogy nem hagytál a tudatlanság szennyes állapotában. Remélem minden lexikon megvan otthon és további hasonlóan kirívó hibáimat is rendszeresen kijavítod.
Legalább annyit sportolsz, míg leveszed a polcról aztán felteszed a polcra ezeket a súlyos könyveket......

Üdv: jégász

Előzmény: noicsq (428)
noicsq Creative Commons License 2002.12.17 0 0 428
sznájper on dö lúznak üzenem, hogy a csúszókórong egy külön sportág, nézd csak meg az új sportlexikonban. ez curlig. vegytisztán curling...
legutolsó hozzászólónknak pedig, akinek a nevére sajnos már nem emléxem, hogy ha fiatalabb, mint 17, akkor írjon nekem a nojicsq@freemail.hu ra
Kandur Bandi Creative Commons License 2002.12.17 0 0 427
Nem tudjátok hol lehet Magyarországon játszani?
Csaby_d Creative Commons License 2002.12.17 0 0 426
Jyrkki! Nagyon szépek az eredmények a honlapon!
Csaby_d Creative Commons License 2002.12.17 0 0 425
Hölgyek és urak! A curlit.com-on az EB legtöbb meccsét grafikusan újra végig lehet nézni! Minden endet és minden lökés utáni helyzetet ábrázolják! Egy kis taktikai továbbképzés!!!

http://ecc.curlit.com/aspnet/event.aspx
Utána a Shot by Shot menüpontra kattintva már csak a meccset kell kiválasztani! Mindenkinek kellemes nézelődést!!!

Sznájper on dö lúz Creative Commons License 2002.12.16 0 0 424
Üdv mindenkinek!

Tanulságos kis fórum ez. Reméljük nőttön nő a curlingrajongók tábora. Ha valaki regisztrálja a csúszókorong szerelmeseinek számát, hát húzzon még egy jó erős rovátkát a papírjára!

Üdv: A jégész

noicsq Creative Commons License 2002.12.16 0 0 423
ugye nem baj, ha én azért megpróbálok képet keresni? majd mondd meg, hogy hová küldjem azt, amit találok. ugye olyanokról is feltesztek fotókat esetleg, akik nem skipek (pl.: Herberg)?
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.15 0 0 422
Az EB-ről is lesznek képek a Galériában. Minden elfogultság nélkül csak a finn és a svéd skipről találtam elfogadható felvételt... A tény az tény:) Nem fényképezték agyon ezt az EB-t.
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.15 0 0 421
Felkerültek az eredmények, mérsékelten részletezve - értem ezalatt azt, hogy van egy csini táblázat érmecskékkel és skipekkel, valamint az összes mérkőzés dátum és végeredmény szerint.

Jön! Jön! Jön!

A jelenlegi magyar curlingéletről olvashattok a honlapon januártól, képekkel illusztrálvaaaaa.

noicsq Creative Commons License 2002.12.15 0 0 420
ezzel kicsit elkéstem, mert a meccs tegnep volt, és szép volt németek! (:
szép volt lindholm...! (:(:(:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!