Keresés

Részletes keresés

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2021.01.05 0 0 1128

Sőt ne legyen vendég se! Ja, nincs is...

Előzmény: ásítósmacska (1126)
Wic Creative Commons License 2021.01.05 -7 0 1127

Bocs, de az élőlény meglehetősen kirekesztő, pl. a kövekkel szemben.

 

Lehetne az elnevezés pl. "tárgy", de az meg kirekesztő a fogalmakkal szemben, illetve az élőlények se szeretnék, ha tárgyiasítanák őket (leszámítva néhányat, amelyik ezt élvezi, de ez meg ugyebár haladó, européer viselkedés).

 

Hívjunk mindent "izé"-nek, oszt jónapot.

Előzmény: Törölt nick (1125)
ásítósmacska Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1126

Pont ilyen hasonlatot akartam volna íírni.... :)))

 

Sőt, az éttermekben ne legyen bélszín, meg rántotthús, vagy gulyásleves, hanem legyen ÉTEL. Kész-passz. :) 

Előzmény: Törölt nick (1125)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1125

Ezzel elkenik, egyenmasszába folytanak mindent. Minek nevezünk valamit akácfának, a másikat jegenyenyárnak, a harmadikat kék ostoros moszatnak, a negyediket meg vérehulló fecskefűnek? Mindegyik fotoszintetizál, egyformák. Egységesen mind lehetne csak "növény". :) Persze ez diszkriminatív a gombákkal és az állatokkal szemben. Legyen hát minden élőlény. Nem egyszerűbb mindjárt? És ezt végig lehet vinni mindenen, nem kell kerékpár, autó, repülő, legyen mind jármű. És akkor nem sértünk meg senkit, Karigeri pedig elmondhatja, hogy ma 50 ezer jármű közlekedett a budapesti járműsávokon. :) Mindjárt zöldebb a város.

Ez újbeszél és ezekre gondolni sem szabad.

Előzmény: ásítósmacska (1124)
ásítósmacska Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1124

Pontosan! 

Előzmény: Törölt nick (1123)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1123

A sokszínűség nem épp az lenne, ha a szülő mellett/helyett/szinonímaként lehetne használni az apa, anya stb. kifejezéseket? Hiszen amit látunk, az épp nem sokszínűsítés, hanem egyszerűsítés, sematizálás

Előzmény: Wic (1119)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.01.05 -13 0 1122

Nomen est omen: democrats :-/

Előzmény: Wic (1120)
ásítósmacska Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1121

Erre már az agyhalál is csak erős understatement.... :-s 

Előzmény: az isteni Higgs bozon (1118)
Wic Creative Commons License 2021.01.05 -7 1 1120

https://rules.house.gov/sites/democrats.rules.house.gov/files/BILLS-117hresPIH-hres5.pdf

 

(3) In clause 8(c)(3) of rule XXIII, strike ‘‘father, mother, son, daughter, brother, sister, uncle, aunt, first cousin, nephew, niece, husband, wife, father-in-law, mother-in-law, son-in-law, daughter-in law, brother-in-law, sister-in-law, stepfather, step mother, stepson, stepdaughter, stepbrother, stepsister, half brother, half sister, grandson, or granddaughter’’ and insert ‘‘parent, child, sibling, parent’s sibling, first cousin, sibling’s child, spouse, parent in-law, child-in-law, sibling-in-law, stepparent, stepchild, stepsibling, half-sibling, or grandchild’’.

 

Előzmény: az isteni Higgs bozon (1118)
Wic Creative Commons License 2021.01.05 -6 1 1119

https://rules.house.gov/press-releases/pelosi-and-mcgovern-unveil-details-rules-package-117th-congress

 

It promotes inclusion and diversity. That includes changes that would: establish the Select Committee on Economic Disparity and Fairness in Growth; require standing committees to include in their oversight plans a discussion of how committee work over the forthcoming Congress will address issues of inequities on the basis of race, color, ethnicity, religion, sex, sexual orientation, gender identity, disability, age, or national origin; honor all gender identities by changing pronouns and familial relationships in the House rules to be gender neutral; make permanent the Office of Diversity and Inclusion to facilitate a diverse workforce that is reflective of our Members and the districts they represent; and survey the diversity of witness panels at committee hearings to ensure we are hearing from diverse groups of experts as we craft legislation.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (1118)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2021.01.05 0 1 1118

Agyhalál Liberáliában: Nancy Pelosi megtiltja az 'ANYA, APA, LÁNYA vagy FIA' terminusok használatát az amerikai képviselőházban a 'Gender'-érzékenység jegyében. A marxista baloldali liberális demokratáknak végképp elmentek otthonról.

Még be sem tette a Fehér Házba a lábát 'Sleepy Pedo' Joe és hátán az egykori Clinton-Obama-Soros szervezet..., de már azon agyalnak a demokraták, hogyan állítsanak vissza mindent Donald Trump után a konzervatív értékeket vagy a patriotizmust porrá zúzó útra. Amely leginkább lejtőhöz hasonlít egy szakadék felé vezető úton.

A házelnök, Nancy Pelosi (D-CA) és a Szabályozási Bizottság elnöke, James McGovern (D-MA) pénteken ismertették a 117. kongresszus szabályait, amelyek „jövőorientált” javaslatokat tartalmaznak, ideértve a nemek közötti kifejezések, például az „apa”, "anya", "fia" és "lánya" kifejezések használatának megszüntetését. - számol be a Breitbart.

 Ez a csomag, amelyet az új kongresszus összehívása után vezetnek be és szavaznak róla, átfogó etikai reformokat tartalmaz, növeli az elszámoltathatóságot az amerikai nép felé és ezt a képviselőházat a történelem leginkább befogadó (inkluzív) képviselőházává teszi" - mondta a Házszabály-bizottság a közleményéről szóló nyilatkozat.

XXIII . Szabály 8. szakasza c) pontjának 3. alpontjában még olyan nemek szerinti kifejezések szerepelnek, mint
„apa, anya, fiú, lány, testvér, nővér, nagybácsi, nagynéni, első unokatestvér, unokaöccs, unokahúga, férj, feleség, apó-unoka törvény, menye, veje, menye, sógora, sógora, sógora, mostohaapja, mostohaanyja, mostohafia, mostoha lánya, mostohatestvér, mostohatestvér, féltestvér, féltestvér, unokája vagy unokája” és kerülnek eltávolításra.

A helyükön olyan kifejezések szerepelnek majd, mint
„szülő, gyermek, testvér, szülő testvére, első unokatestvére, testvér gyermeke, házastársa, sógora, sógora, sógora, mostoha szülője, mostoha gyermeke, mostoha gyermeke, fele -sibling, vagy unoka.”

samurai77 Creative Commons License 2021.01.05 -1 0 1117

ásítósmacska Creative Commons License 2021.01.04 -2 0 1116
GFU-880 Creative Commons License 2020.12.29 0 0 1115

Tessek... Pierre Cardin.... respect az eletmuveert! 

 

Már gyerekként nagyon érdekelte a divat, a szomszéd gyerekek babáit öltöztette, majd 17 évesen beállt segédnek egy szabóhoz Vichyben.

 

 

Na tessek ha atvaltoztattak volna sose lett volna teljes az elete! meleg meleg de attol meg nem akarnak csocsoket noveszteni es pocsot vagni! 

 

 

Homoszexuális voltam. Soha nem volt nőkkel fizikai kapcsolatom. Jeanne ledöbbentett. Olyan gyönyörű volt, amilyen gyönyörűt csak álmodni tudtam. Érzékeny. Intelligens. Egy transzcendens jelenés” – emlékezett vissza évtizedekkel később egy interjúban. 1961-ben találkoztak, kapcsolatuk négy évig tartott, és Cardin élete végéig bánta, hogy a színésznő műtétje miatt nem születhetett gyerekük.

Neingang Creative Commons License 2020.12.28 0 0 1114

A történet két éve kezdődött, amikor az amerikai fiúcserkészek elkezdték a lányokat is a soraik közé engedni, az ügy azóta a bíróságot is megjárta, mert a lánycserkészek szövetsége nem igazán volt elbájolva a gondolattól: https://www.bbc.co.uk/news/amp/world-us-canada-55460888

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2020.12.28 0 1 1113

Az éjszaka havazott.
Reggel 8 óra: építettem egy hóembert.
8:10 Egy feminista arra járt és kérdőre vont, miért nem egy hónőt építettem?
8:15 Építettem egy hónőt.
8:17 Feminista szomszédom szememre hányta, hogy a hónőnek nagy mellei vannak és ez másutt is tárgyiasítja a hónőket.
8:20 A szomszédban élő meleg pár kiborult és rágta a fülemet, építsek ehelyett két hóembert.
8:22 A transznemű férfi...nő...személy kérdőre vont, miért nem építek egyetlen hóembert, levehető részekkel.
8:26 Az utca végén lakó vegánok panaszkodtak, hogy a répaorrt nem lehet hóemberek dekorálására használni.
8:28 Rasszistának neveztek, mert a hóemberek fehérek voltak.
8:30 A szemben lakó muszlim úr követelte, hogy a hónő viseljem burkát
8:40 Kiérkezett a rendőrség, amiatt, hogy valakit megsértettek
8:42 A feminista szomszéd ezúttal a hónő kezében lévő partvis eltávolítását követelte, mert ez a nők háziasszonyi szerepét jelképezte.
8:43 Megjelent az önkormányzat emberi méltóságért felelős tisztviselője és megfenyegetett, hogy kilakoltatnak.
8:45 Előkerült az ABC tévé stábja és megkérdezte, tudom-e a különbséget hóférfi és hónő között? Azt feleltem, hogy a hógolyók, és most már szexista is vagyok.
9:00 Szerepeltem a hírekben, mint terroristagyanús, rasszista, homofób, érzékenységeket sértő személy, aki a zavarosban halászik kedvezőtlen időjárás esetén.
9:10 Faggattak, van-e tettestársam. Gyerekeimet állami
gondozásba vették.
9:29 Szélsőbaloldali tüntetők, akik az égvilágon minden miatt sértettnek érezték magukat, felvonultak az utcánkban és lefejezésemet követelték.

m54-b Creative Commons License 2020.12.18 0 1 1112

Az apa férfi, az anya nő. És van, kinek az agya kő.” - kommentálta Lendvai Ildikó* az Alaptörvény kilencedik módosítását.

 

A gyermek anyja az a , aki megszülte.

...

a) „A gyermek apjának (...) azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állott.” vagy 

b) „A gyermek apjának kell tekinteni azt a férfit, aki az anyával – élettársi kapcsolatuk fennállása alatt – reprodukciós eljárásban vett részt és a származás a reprodukciós eljárás következménye.” vagy pedig 

c) „A gyermek apjának kell tekinteni azt a férfit, aki a gyermeket teljes hatályú apai elismerő nyilatkozattal a magáénak ismerte el.

 

Ezek az idézetek Draskovics Tibor akkori igazságügyi és rendészeti miniszter 2009 áprilisában előterjesztett törvényjavaslatának szövegéből valók. "Megjegyzendő, hogy mindössze a jó irányba tett helyes lépés szintjén maradt, mert noha a javaslatot kihirdették, soha nem lépett hatályba."

A fentieket bővebben itt lehet megtalálni.

 

 

 

* Lendvai Ildikó (Debrecen, 1946. július 20. –) magyar politikus, országgyűlési képviselő, 2002 és 2009 között a Magyar Szocialista Párt frakcióvezetője, 2009–2010-ben a párt elnöke. (Wiki)

 

Előzmény: Wic (1104)
m54-b Creative Commons License 2020.12.16 0 1 1111

Már 90 gender van – kommunikációkutató az LMBTQ-nyomulásról a Mandinernek

 

"Az LMBTQ-vonatkozások kutatása már olyan témákban is kötelező elvárás a társadalomtudományokban, amiknek semmi közük nincs a genderkérdésekhez. Demeter Márton kommunikációkutató szerint a téma kutatásában érdekelt emberek kilencven százaléka csak opportunizmusból kutat érzékenyítő témákat, de eleve könnyebb ösztöndíjhoz jutni, ha az ember az LMBTQ-mozgalmak szájíze szerinti kutatásokat végez, az emögött húzódó neoliberális filozófia viszont súlyosan megkárosítja a tudomány egészét. Interjúnk."

m54-b Creative Commons License 2020.12.16 0 0 1110

Hermafroditizmus tünetei és kezelése

 

Mi a hermafroditizmus?

A hermafroditizmus olyan veleszületett rendellenesség, melynek következtében egyazon személynél férfi és női szervek és nemi jellegek is kialakulnak. Nem egységes betegségcsoport.

...

A hermafroditizmus okai és tünetei

Mivel a kétneműség nem egyetlen betegség, egyetlen okra nem lehet visszavezetni. Az okok között vannak kromoszómahibák, enzimhiányok, környezeti ártalmak egyaránt, az esetek jelentős részében az okok nem azonosíthatók. Megjelenésük alapján a kétneműséget négy csoportba oszthatjuk, úgymint

...

A hermafroditizmus kezelése

A terápia szempontjából megkülönböztetünk gyógyítható kétneműséget, korrigálható és nem befolyásolható rendellenességeket.

...

  • b. Az anatómiailag korrigálható kétneműségek esetében fontos a beteg szexuális orientációja. Ennek megfelelően nővé vagy férfivá lehet operálni és a megfelelő hormonpótlásban részesíteni. Fontos, hogy a műtétre a nemi hovatartozás érzésének kialakulásakor kerüljön sor (pubertáskor vagy utána).

...

Hasznos tudnivalók

Nagyon fontos, már a kezelés megkezdése előtt, a gyermek szexuális orientációjáról pontos képet alkotni. Ez rendkívül felelősségteljes pszichiátriai feladat. Nem egyértelmű nemi szervek esetén, a neméről ugyanis mindenki maga dönthet. Egyirányú fejlődés esetén (teljesen női fenotípus, teljesen férfi fenotípus) is lehet a szexuális orientáció attól eltérő. A kezelés megtervezésénél ezt mindenképp figyelembe kell venni. Természetesen szerencsés, ha a beteg szexuális orientációja megfelel a fenotípusának.

 

Neingang Creative Commons License 2020.12.02 0 1 1109

Az első pislákoló fénysugár az alagút mélyén, hogy a józan ész mégsem veszett ki egészen a világból: a hatalmas port felkavaró, önjelölten 'transzgender' kiskorúak számára az állami egészségügy által nyújtott hormonkezelések legalább is az uk-ban mostantól korsztályok szerinti elbírálást kapnak, és még 16 év felett is csak bírósági döntés után kezdeményezhetők.

https://www.bbc.co.uk/news/amp/uk-england-cambridgeshire-55144148

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.10 0 0 1108

Ez betegség.

Előzmény: Wic (1107)
Wic Creative Commons License 2020.11.10 -9 0 1107

Itt nem az Erőben van zavar, hanem a fejekben....

Méghozzá elég nagy zavar...

Előzmény: Törölt nick (1105)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.11.10 -2 0 1106

:-DDD

 

 

Előzmény: Wic (1104)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.10 0 0 1105

Megerősítettél, hogy nem csak én érzem a zavart az Erőben ... :)

Előzmény: Wic (1104)
Wic Creative Commons License 2020.11.10 -10 0 1104

Wic  20 perce    0 1 10

Tehát adott két ember, mindketten férfiként születtek, mindketten nőként élnek tovább, és összeházasodtak, mivel az egyikük még férfinak van bejegyezve.

 

Már csak azt nem tudom, hogy a jelenlegi kapcsolatukat ők miként definiálják?

Leszbikus kapcsolat? Hisz mindketten nők lettek. De mindketten a nőket szeretik? Meg se kérdem, akkor miért operáltatták magukat nőkké.

 

Ők a világ első leszbikus ex-férfiai.

:))

 

Előzmény: ásítósmacska (1102)
GFU-880 Creative Commons License 2020.11.10 0 0 1103

az abnormalitas lesz a normalitas.... lassacskan megerik a vilag egy pusztito tuzre..... igy ebed elott el is ment az etvagyam ha belegondolok a naszejszakaba....hubbrrr....  de jo sok vendeg volt meg szerencse hogy jarvany van mert meg tobb szerelmespart lathattunk volna visitva versenyezve az eldobott csokorert... mindenki igy ekorcsosul elhajlik majd jon egy erosebb kulso ero azt leigazza a legyengult elfajzott nemzeteket..... visitva menekulhetnek az embernek kinezo lenyek mert nem lesz aki megvedje oket es teret adjon az LBMHKZRBRJTZ+ nak tobbet... 

 

Előzmény: ásítósmacska (1102)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.11.10 -3 0 1102
GFU-880 Creative Commons License 2020.11.09 0 0 1101

mekkora gusztustalansag lesz az uj bond fim mikor ugy jossz ki a mozibol.. huuu b+ sunaznam james bondot :)

szegeny Sean Connery forog a tepsiben a hutohazban..... meg a vegen feltamad azt szetcsap a genderek kozt.... 

Előzmény: Törölt nick (1100)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.09 0 1 1100

A fekete brit színésznő, Lashana Lynch elhet állítólag az új 007-es ügynök. Barbara Broccoli, a James Bond-filmek producere nemrégiben még elutasította, hogy nő legyen ebben a szerepben.  A jamaicai gyökerekkel rendelkező színésznő Daniel Craig új 007-es szerepét töltheti be. Az új "Nincs idő meghalni" című Bond-film előkészítése során sok találgatás volt Craig utódjáról. Most a 32 éves Lynch maga is megerősítette a szerepváltást a Harper's Bazaar magazinnak adott interjúban.

Lenne ötletem a folytatásra. 

Az Aston Martin elmaradna, és James Jane Bond vonattal utazna. Jane Bond egy egyedülálló, transznemű afroamerikai pacifista lenne, aki mellékállásban lenne ügynök, hogy fizetését kiegészítse. Miss Moneypenny migrációs hátterű homoszexuális hallgató lehetne. 

 

 

ásítósmacska Creative Commons License 2020.11.04 -2 0 1099

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!